reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się śniadaniowo i zimowo:)Teraz to mogę dopiero powiedzieć że do mnie zima dotarła. Od wczoraj śniegu nasypało,że tym razem wszystko jest zakryte i dalej sypie. Szkoda tylko,że temperatura bardziej na + niż na -.
Melia co do prezentu dla teściowej to widzę,że zaczyna Wam sugerować czego nie chce a może też sugerowała czego oczekuje? Dziewczyny na gwiazdkowym pisały,że dla teściów pod choinkę kupowały masażery do stóp lub maty masujące do ciała. Może warto coś takiego kupić. Moja ciocia np. w tym roku dała teściowej na 80tke kosz z 80cioma różami, teściówka była mega zadowolona.

reklama
melia to się ciesz że masz spokój:-D:tak:
ja teraz to też nie mam źle.. już pisałam że kiedyś to mój kot właził po stojacku do samego czubka:eek::-D i przewracał się razem z choinką:-p:-)

jolek ale dam wioeczorem zdjęcie bo zrobię jeszcze zapaloną:tak: taka bez światełka to taka zwykła:-p

Yra , ja Ci nie bronię absolutnie się udzielać na tym forum,
ale zauważyłam już od dawna że się mnie czepiasz o wszystko.... dlatego tak napisałam...
jak pisałam coś o ciuszkach dla Hope czego byłam pewna to musiałaś to skomentować oczywiście z aluzjami... jak pisałam coś o 3d też z aluzją do mnie wyskoczyłaś , na innym temacie tak samo.. i teraz .. jakieś aluzje że wasza moderatorka wam powtarza...a przecież na mamuśkach z kaffe też ja jestem moderatorką...
ale nie dziw się że powtarzam jak piszecie (niekoniecznie Ty ) po 5 postów jeden po 2... to co mam odrazu dawać bana za łamanie regulaminu?? i nie łączyć waszych postów.. inne moderatorki napewno by tak zrobiły.... ale ja nie
a czytałaś regulamin?? to nie mój wymysł żeby edytować posty tylko regulamin całego forum tak nakazuje...
edytowałam swój post w 31 minucie a ty dokładnie w tej samej zwracasz mi uwagę że zrobiłam coś nie tak,żeby tylko się znów przyczepić
chcesz się śmiej mam to gdzieś i dyskutować z Tobą nie zamierzam , bo nie po to tu jestem i piszę,...
czepiasz się jak dziecko a uważałam Cię za rozsądniejsza osobę... tyle w temacie....:sorry2:

a u mnie dzisiaj mróz... normalnie masakra.... jutro jedziemy już na małe zakupy przedświąteczne i kupimy kilka prezentów... ufff całe szczęście bo jak wyliczyłam to mamy do kupienia 10 prezentów dla dzieci od noworodków do 8-latka... plus nasza mała:-D więc poszalejemy trochę :-p

Ostatnia edycja:
Vikamcia chyba przez przypadek przeniosłaś nasz temat nasze wizyty i zdjęcia usg na forum regionalne warszawianek? Czy mi się wydaje?

Dziewczyny przypadkowo przenosząc temat warszawski na watek regionalny
przeniosłam również wątek z wizytami:-( całkiem niechcący mi się zaznaczył
napisałam już do tamtejszej moderatorki żeby mi odesłała temat na nasz maj...
z góry przepraszam za pomyłkę , za niedługo temat będziemy mieć z powrotem:zawstydzona/y::-(

tak Alex ... właśnie pisałam o tym..
ale będziemy go mieć jak Tylko J@godk@ albo Bestyja wejdzie na kompa bo już im napisałam o odesłanie...

Ostatnia edycja:
Pomyłki czasem się zdarzają, wystarczy przecież kliknąć jakiś przycisk przez nieuwagę i gotowe. Ale przecież nic takiego sie nie stało:)

Vi nie bądź zabawna

"czepiasz się jak dziecko a uważałam Cię za rozsądniejsza osobę... tyle w temacie...." - kobieto ty mnie w ogóle nie znasz, więc nie oceniaj, i wyluzuj, a nie robisz jakieś wywody które w ogóle mnie nie interesują. jakbyś mogła nie odpisuj. dla mnie to zaśmiecanie forum.

Ej dziewczyny spokój już!!!!! Jesteśmy tu żeby się wspierać i sobie pomagać a nie drzeć koty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry