reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam:-)

u nas dziś też zimno i cały dzień siedzieliśmy w domku:dry:
kuzyn wpadł z żonką to chociaż chwila odskoku była:-)
dałam im ciuszki po Mikim i tak jak je przeglądałam, to się wzruszyłam, toż to jeszcze tak niedawno to było takie maleństwo:-) a teraz... ach... za szybko ten czas leci...

dziewczyny, te które używały maty z fp rainforest i mają jeszcze w posiadaniu, mam do was pytanko, czy jeden z tych pałąków co wchodzi do pozytywki obkręca się wkoło? Muszę się dowiedzieć, bo też chcę ją dać dla kuzyna malucha, a nie wiem jak z tym pałąkiem jest:confused: a w ostateczności jest jeszcze na gwarancji więc musze się jakoś dowiedzieć...

Futrzaczku, zapomniałam zapytać, Ty po jakiś procentach?:-D:-D

Jolcia, oby szybciutko przeszło!!!

reklama
He he Futrzaczku co brałaś ???:rofl2::rofl2: Puścić taką na imprezkę na rynek od razu palemka odbija :-p:-p

Ania super,że wycieczka się udała.Widzę,że się układa między Wami.Powiedz jak sobie M radzi z Darusiem jak Ty w pracy jesteś??
Ech współczuję pobudki tak wczesnej:/

Ewcia
w sprawie maty nie pomogę. Co do ciuszków to też ostatnio przerzucałam już z tych ciut większych ale też już za małych na Igora i zastanawiałam się kiedy on rośnie bo ja tam nic po nim nie widzę;-)

Brykam zaraz pod prysznic i do wyrka bo plecki się odzywają:( Ech starość nie radość :-p:-p

Witam się, podpisuję listę obecności z rana i lecę do roboty, bo mnie trzy dni raptem nie było, a sterta taka czeka, że ho ho.
Trzymajcie się ciepło, miłego dnia.

Witajcie BB babki :)

dziś jestem jak śnięta ryba, bo godzinkę wcześniej przyszłam do pracy - normalnie na 7 - koniec karmienia, koniec tego dobrego... i tak ponad miesiąc sobie przedłużyłam, bo nie miałam siły na wcześniejsze wstawanie, ale koniec tego oszustwa:-p
Wczorajsza imprezka komunijna udana, Zochna wszystkich zachwycała swoim super humorkiem:-D, dzieciaków było sporo, najmłodsze ma 2 miesiące, więc było wesoło:-). Pogoda była beznadziejna jak chyba u wszystkich.

Teraz zmykam nadrabiać zaległości.

Witam się po długim weekendzie.
U nas niestety od wczoraj strasznie zimno:confused2:Pada,wieje i brrr...zimno:confused2:Młodzież moja jeszcze śpi o dziwo:shocked2:A ja popijam kawusię.
W piątek była u mnie kuzynka i zaprosiła nas na wesele, a wczoraj chrześnica przywiozła mi zaproszenie na Komunię:cool2:Imprezowo się robi...
Jutro teściowej imieniny,obiecałam,że jej sałatki porobię i pomogę, a w sobotę młodego roczek, więc też będzie impreza:rofl2:
W sobotę odwiedziliśmy chrzestnego Remika. Ale był ubaw:-)Oni mają synka 2-letniego. I młodzież się dogadywała. Szczególnie gdy ich synuś siedział z paczką ciastek na podłodze, a mój łaził i mu podjadał. Jak zostało jedno to tamten miał w koncu motywację do jedzenia:-D:-D:-D
jolek cieszę się,że grill zaliczony
Lepi gratuluję udanej imrezy komunijnej mimo nieciekawej pogody
Kamcia ja nie wiedziałam,że ty jeszcze miałaś imprezę.Nie w temacie byłam
ewcia u nas siostra wczoraj pozabierała ciuchy po moim brzdącu, wanienkę, przewijak, i takie tam. Ehh czas leci. Dzieci niedawno w brzuchu siedziały, a teraz już chodzić zaczynają....
No nic, lecę. Miłego dnia babolki

a ja się Witam kawusią :-)

he he laski nic nie brałam ani nie piłam - I swear! :tak:
tak tak an rynku było fajowo ale wiecie ja to nie byłam jeszcze na tyle postrzelona aby stać w megaaaaśnej kolejce aby zrobic sobie zdjęcie z pucharem hihi ;-) ale zrobiłam sobie obok :-D i też go widać nie dokładnie ale jest ;-) , posłuchaliśmy Stachurskiego m Budki suflera no fajnie fajnie było a jeszcze kochane chłopaki ze Śląska Wrocław wczoraj dołożyli mi radości bo zostali Mistrzami Polski w piłce nożnej- jutro wielka biba na rynku :tak::-)

ojj tak kochane laba się skończyła dla nie których :-( więc pracujcie dzielnie a czas zleci szybciutko!

Joluś- współczuję bólu plecków :* mam nadzieję że dziś już lepiej
Persefona- zaczyna się zaczyna ! tylko Ty się Nam laska chwal w co się ubierzesz i potem pisz jak było :tak:
Lepidoptera- miło że Komunia udana :tak: a co do oszustwa to ;-):-D

Łaaa moje małe malusie dziecię oooo popatrzcie takie 3.jpg za tydzień kończy roczek!

reklama
Witam i zaraz uciekam!
Nadrabiam i nadrabiam....
Napiszę więcej wieczorkiem bo Oli zaczyna sie juz kręcić i pewnie zaraz sie obudzi:)
Buźka!

Do góry