reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Jaipur z hamaka ale chyba z domu???? U nas pada i tylko 7 stopni na termometrze :baffled:
Mnie chyba wczoraj przewiało.W nocy spać nie mogłam strasznie mnie plecy bolały, dziś to samo:( Dogrzewam się poduszką elektryczną i jest lepiej.Rano chodzić nie mogłam. A tak poza tym to ja jeszcze w piżamie śmigam :-)

jolek jak piszę,że z hamaka to znaczy się,że bycze się na podwórku:-p do południa było 20st, teraz jest 18:dry: czyli jutro może być gorzej..Coś pokropiło godzinkę temu.
Oczywiście już eksmitowałam się do domu.
Na przewiane plecy zrób sobie goracą kąpiel i nasmaruj się jakims p-bólowym.

Ostatnia edycja:
jaipur super pogoda :-) jeeeeeeah :-p
u nas też cieplutko.. dzisiaj krótki rękaw.. ale tylko ja , bo dziewczynki z katarkiem to w bluzeczkach śmigają .. ale równiez cienkich :-p żbey się nie przegrzały...
ahhhh jak cudownie :-)

jedyne co to mi tego Twojego hamaka brakuje :-p

A u nas z grilla dupencja padało strasznie i zimno:baffled: Idę do wanny wskoczyć a jutro do roboty buuuuuuuuuu:no:

Może sobie hamak zamontuję w robocie to będzie mi się lepiej pracować hihih:-D;-)

Widze ze koncowka weekendu w prawie calej pl z super pogoda. U nas od wczoraj pada i zimno, wiec siedzimy w domu...

Milego wieczorku kochane...

reklama
Hejka :-)

ja tylko się przywitam w mega dobrym nastroju !!!!

Hej Śląsk hej Śląsk lalalalalalalalaaaa !!!! pokręcona wariatka jestem :-D WROCŁAW górą ! hi hi ;-):-)

Do góry