reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka :-)

Młody śpi , Szymek na dole u dziadków , mąż w pracy :-( a mnie boli podbrzusze dziś ma przyjść @ ehhh

ale po południu mam nadzieję humorek mi się poprawi :-)

Buziulki i miłego dnia :*

Edit: zaraz Filiś się obudzi i zmykamy na tarasik bo cieplusio jest a potem do Wrocławia na ryneczek :):):):D

Ostatnia edycja:
reklama
Wpadam się przywitać i zmykam się szykować do wyjazdu. Pogoda dopisała więc zmykamy nad jeziorko do sister na gorilla :-D
Buziaki..nadrobię Was wieczorkiem albo jutro.

P.S. Paulina moi rodzice są po prostu dziwni.

Witam sie szybko
Aleeeeeeeeeeeee tu pustki!
Bylam rano na mikro 2 raz, slonca muszem unikac teraz, a pogoda dopisuje :)
Gotuje botwinke zupke, w koncu 1 raz w tym roku - pycha!!! a potem spadamy na tego grilla z Polinezja :))
Milego dnia wszystkim!

Cześć laseczki,

pozdrowienia z hamaka:-D
korzystajcie z pogody, a te co nie mają, bądźcie grzeczne, może tez do Was przyjdzie:-p

maja my tez dzisiaj zajadamy botwinkę :-p już mam jęzor po kolana na samą myśl

dziewczyny gratuluje pierwszych krroczków :-)
aleeeeee piszcie w odpowiednim wątku o postepach :-)
Futrzaczku o imprezce już czytałaś :-) wybacz ale wczoraj sprzatałam i odpcoczywałam .. bo impreza skończyła się o 4 nad ranem :-p a z rana pobudka :-p wiec trzeba było się wylenić cały dzień i z mężem na zmianę odsypialismy więc nie miałam czasu na kompa :-p dopiero pod wieczór poczyłam przypływ sił :-) mąz lepiej ale z noga bez zmian.... we wtorek ma wizytę na rehabilitacje zobczymy jak to będzie :-)
miał iść wczoraj ale ja akurat odsypiałam a on zapomniał :sorry: dlategfo idzie we wtorek
paulina gratuluję wygranej
styna buziak dla Nadusi w ten przygryziony pyszczek :*
ewcia nie zazdroszczę mrówek w domu :no:
persefonaa to Ty nie wiesz że kamcia wczoraj odpoczywała po wyczerpującej imprezie :-p

dzisiaj jeszcze miałam kolejnych gości którzy nie mogli się stawić na imrezce..

a zaraz idę na plac zabaw z laskami :-)

Witam,

u nas dzień szybciutko zleciał, do południa był pan wytępić mrówki:-p a co, po co przyłaziły mi do mieszkania:laugh2: zostały potraktowane jakimś środkiem i nie ma po nich ani śladu:rofl2: przez godzinę musiałam mieć pozamykane okna oczywiście nie wchodziliśmy wtedy do domku i byliśmy na dworku. potem chałupka wywietrzona została, mały zaraz wstał, zjadł obiadek i pojechaliśmy z sąsiadami do lasu:tak::-)
mały zachwycony, bo wkoło pełno drzew, do tego ognisko, było miło:-)
moje kurczątko po kąpanku padło i teraz smacznie sobie lula:-)

Witajcie kobietki,
nie nadrabiam kilkudniowych zaległości, bo już ledwo na oczy patrzę...
jutro jedziemy na komunię, ale z tego co widziałam zapowiadają deszcz i 14 stopni:szok::wściekła/y:, oby się prognoza nie sprawdziła!!

Przesyłam spóźnione życzenia i całusy dla wszystkich majówkowych roczniaków!!!

Wybaczcie, że tak krótko, ale nadrobię jak będe miała czas i siły!
Dobrej niedzieli!

Wybaczcie, ale nie jestem w stanie Wam poodpisywać - tyle żeście naskrobały:)
U nas pięknej pogody ciąg dalszy. Aktualnie pada, zobaczymy jak jutro od rana będzie. Lecę poczytać inne wątki.
A tak w ogóle to szkoda, że już jutro niedziela, bo w poniedziałek trzeba będzie do roboty wrócić:( Zazdroszczę Ci Jaipur, że nie musisz codziennie do roboty jechać, tylko se w hamaczku możesz popracować:) Też bym tak chciała... :)

Melduję że już po gościach. pierwszego grilla w tym roku mam zaliczonego:):) Pograłam nawet sobie w babinktona pierwszy raz od jakiś 16-17 lat. To doby sport na spalenie kilku kalorii:-D Uciekam młodego uśpić bo spał w samochodzie a teraz walczy i wrzeszczy w łóżeczku. Buziaki i do juterka :*

reklama
Dzień doberek:-)

Witamy się szybciutko i mykamy na spacerek, a po obiedzie do teścia na grillika:-) Słonecznej pełnej lenistwa niedzieli życzę wszystkim mamusiom i maluszkom:tak: buziaki:***

Do góry