reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam dziewczynki :-)

Serdeczności na naszych kochanych okrągłoroczniaków! Żeby wasze życie słodkie było!

W całym domu pachnie ciastem z rabarbarem i cały misterny plan niejedzenia słodyczy w piz....u :zawstydzona/y:

U nas też pięknie, choć chłodny wiatr powiewa, także nie gołe kulaski a sweterki na dworze. Dlatego spiekłam sobie wczoraj klatę, pierwszy raz w tym roku zainwestowałam baaardzo głęboki dekolt :-p i za karę spiekłam się okrutnie. TZ się cieszy, bo dekoltowałam się pod jego nieobecność i jego zła moc na mnie spadła :angry:

Purchawka odkryła dziurki w nosie, całymi dniami grzebie paluchami i złota szuka :confused:

reklama
Hello
Kamcia tak ostatnio chodziłam zła cały czas, sytuacja mnie przerosła, i ta ciągła myśl w głowie co jest Nadii co jeżeli okaże się to coś poważnego, bardzo bałam się najgorszej diagnozy o której nie mówiłam głośno, pewnie z braku odwagi. No i jeszcze atmosfera w domu nie sprzyjająca, oni teraz robia nam na złość na każdym kroku, np. u nas jest bardzo twarda woda po kilku zagotowaniach wody nalanej bezpośrednio z kranu do czajnika w czajniku osadza się kamień który jest niezdrowy zarówno dla nas ale przede wszystkim dla Nadii i to jest bardzo nie dobry na nerki a oni wiedząc że ona może mieć coś z nerkami na złość przestali używać filtra do wody. No ale ja małpa jestem i na noc nalałam octu do czajnika na noc aby był lepszy efekt:-D:-D:-D:-D:-D no i rano mieli kawę o smaku octu oj jak mi przykro nie wspomnę że zupa też im nie wyszła:-D:-D:-D:-D:-D

Wczoraj mieliśmy słoneczko było w miarę ciepło no a od rana znowu leje.

witam i ja :)

lepi jak po spotkaniu z nianią? mam nadzieję że wszystko dobrze i po twojej myśli.

styna bardzo się cieszę że z malutką jest wszystko ok. a zagranie z octem :-D:-D:-D:-D a fakt najgorszy jest strach o własne dziecko.

gag napisz co i jak. bo szukałam twojego wpisu o lekarzu a dopiero doczytałam, że dziś napiszesz.

u nas niby słoneczko , ale wiaterek.

u nas dobrze. mały odpukać ok. ogólnie jest wszędzie.

Vi a co z Twoim mężem? jak gips? jak się czuje? kiedy dokładnie macie urodzinki?

Witajcie.
U nas nadal gorąco i słonecznie. Zapowiadanej burzy ani widu ani słychu
:no:Młodzież na krótki rękaw biega i tak się pocą. Młodemu zakupiłam te lidlowskie pampki i powiem wam,że wyglądają całkiem całkiem. Bardzo podobne wizualnie do dady biedronkowej. Zobaczymy czy się sprawdzą.
Jesteśmy z M sami przez 2 dni, bo teście pojechali do jakiejś rodzinki autobusem. Mieszkam niedaleko stadionu i widzę,że dziś jakieś rozgrywki piłkarskie będą, bo drużyny się zjeżdżają. Ponadto nadmuchali mega zamek i Gabi już mnie męczy żeby iść poskakać :cool2:
Idę, bo obiadek gotuję. U mnie dziś flaczki i gołąbki;-)
A wieczorkiem grill. Zapraszam chętnych :)
Miłego dnia.

Ostatnia edycja:
Witam i uciekam.
korzystamy z pogody i znów spadamy na dwór, od jutra u mnie ma się pogoda spierdzielić...
oby nie!
Całuje i tęsknie!:)

reklama
U nas grillowanie trwa
grill.gif
Gabi zasmakowała w pieczonym grillowym chlebie.
Lecem

Do góry