reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Miałam napisać, ale małż mnie do wyra woła:) Wobec tego uciekam i życzę miłego wieczoru.
P.S. u nas też pogoda cudna, w krótkich rękawach śmigamy, a jeszcze skwar:) Buziaki.

Hej!!!!
aniu
- wiemy, że masz dużo na głowie ale wpadaj jak tylko bedziesz mieć wolną chwilkę :-) my tu czekamy na Ciebie. zdrówka dla Darusia i uściski dla Was :-)
aina - oczywiście przyłączam się do osób zazdraszczających pobytu nad morzem ;-)
styna - pociesz się tym, że niedługo to u Was będzie słoneczko a u nas lać - taki lajf pogodowy :-D
karolka - to gratki nowego kwitka ;-)
matusia - widzę, że masz zapał do ćwiczeń - pogratulować :-) wrzucaj majkowe parówki w odpowiednim wątku ;-)chętnie oglądniemy :-) a kiedy ten wielki dzień Matiego?
styna-gratki dla Nadii :-)

ale się na miłości zebrało mężulkom......a u mnie jeszcze tylko kilka dni postu.....nanananana;-) :rofl2::rofl2::rofl2:

Pogoda cuuuudo - młody dziś wietrzył swoje platfuski :-D takie apetyczne, że miałam ochotę je pożreć :-)
Jutro wybywamy do alergologa - obym się nie pogubiła w tej warszafce :crazy: - liczę na zmniejszony ruch na drogach z okazji długiego łikendu ;-)
Jestem padnięta po ostatnich dwóch dniach......prawie cały czas sam na sam z moim małym diabełkiem - dawno tak nie było, bo zawsze jakiś babć albo dziadź trafił się po pomocy.....no i krótko mówiąc przywykłam do tych wygód, a dziś przypomniałam sobie jakie różki posiada mój mały skarb :-D
na szczeście rano przyjeżdza babcia to okiełznania młodego podczas podróży :-)
a za kilka dni....nanananana - wiecie co :-) a ja wciąż nie wiem co na siebie włożyć :-D

Witam,

no proszę jaki ten świat mały:-)

Styna,
gratki ząbka!

Ja właśnie skończyłam pucować łazienkę, wcześniej upiekłam ciasto, a teraz czeka mnie prasowanie:baffled: nie chce mi się, ale jutro nie będę miała kiedy, także zaraz się za to wezmę...

myslałam, że jak skończę, to tu będzie nie wiadomo ile postów, a tu cisza... ale to nic, lecę spać :)) wszystko co na dziś zaplanowałam, to zrobiłam, z czego jestem baaardzo dumna :))

dobrej nocy :))

Ostatnia edycja:
Karolka :-D:-D:-D chyba pobaraszkowaliście wczoraj co?;-)
Gag tak wiem wiem:tak: musisz coś sexi włożyć obowiązkowo jakaś koronkowa bielizna i kiecka.... ale się mąż ucieszy:tak: Pamiętam jak z mężem jeszcze byliśmy przed ślubem i wyjeżdżał za granicę Boże usychałam z tęsknoty ale jak już zbliżał się dzień powrotu mmmm pamiętam jak było fajnie;-)
Basiunia pocieszam Cię że i tak kilka dni wolnego więcej w tym tyg. będziesz miała i Klusia będzie z mamusią:tak:

Mały z tatusiem na spacerze ale nie wzięli wózka także spodziewam się że zaraz wrócą:-) U nas UPAŁ od rana Franek w krótkich spodenkach i krótkim rękawku wczoraj nawet nózie gołe miał:-) Muszę porobić porządki w szafie pochować grubsze ubrania czapki buty itd.

Wpadam się przywitać:-)
U nas piekielnie
Opalamy się :p Bo po południu ma być burza. Pranie schnie, M w ogrodzie pracuje, bo ma długi weekend, a ja mam labę. Jak to mówi obrazek poniżej
goraco_jak_cholerademot.jpg

reklama
Cześć kobietki:)
USG prawidłowe!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurcze tak się cieszę czyli tylko złe antybiotyki jej dawali. Tzn. tylko wściekła na nich jestem ale na szczęście to najlepsza diagnoza.

U nas od rana ładnie pranie porobiłam i schnie ale już widzę że powoli chmury nadchodzą. Nadia po wrażeniach (darła się jak diabli cały skan) śpi smacznie na ogrodzie, ja obiad szykuję a potem jak zdążymy to na plac zabaw skoczymy chyba że deszcz nas uprzedzi. Lokatorzy zrobili mi niespodziankę i do niedzieli mają się wynieść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Do góry