reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Futrzaczku Ewcia ma do Ciebie jakieś 65 kilometrów:) A mnie głowa dalej boli

Jaipur jak to nie wyśle?? Chyba trzeba z koleżanką porządek zrobić :-p To ja zapraszam do trójmiasta :-)

Karolq
no to Wam się pogoda trafiła:)

Ewcia a no rzut beretem :-D

Ech idę pranie szybkie wstawić bo młodzież mi dziś kapę zabrudziła :/ I może też pod prysznic wskoczę.

reklama
Futrzaczku, ja z takiego pipidówka zwanego Bielawa:-D

Ja od ponad godziny po kąpanku czuję się o 20 kg chudsza po tym upale:-D

No nic Kochane, będę uciekać :))
miłego wieczoru, a raczej nocy :))

Dobranoc Ewcia :*
jejku a ja teraz cały czas myślę o tym 2letnim chłopcu... gdzie się podziewa co się stało ? :-( to straszne! pogoda grillek a dziecko zniknęło - szok! :-(
i jeszcze drugie przykre zdarzenie mi siedzi w głowie... ta kobieta co wyskoczyła ze swoją 3 mieś.córeczką z 10 piętra ...:-(
nie rozumiem tego, nie rozumiem! Krzyczeć się chce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No wróciłam z pracy. Szybko zleciało jak wróciłam mała już spała ale musiała mnie usłyszeć bo się obudziła. Przytuliłam ją poleżałyśmy chwilę i śpi.
Kamcia ​ja pracuję w szpitalu.
Ewcia mam znajomych z Bielawy:)

Hej kobietki

U nas tez mega upalnie, teraz jest 21, a bylo chyba ponad 3 dychy.. prysznic bralam juz przed Polcia, a potem wykapane poturlalysmy sie po lozku i zasnela..
..ostatnio co dzien, mimo ze chodzi pozniej spac - bo po 21, musi sie jeszcze poturlac przed snem, moja szelma mała :))

Jolek to jednak tez i u Ciebie sie wypogodzilo :) skoro popoludniem tak cieplo jeszcze bylo
Ewcia a ja bylam w Bielawie kiedys < na majówce właśnie > , fajnie tam :)

Futrzaczku czytalam wlasnie o tej matce, ktora dzisiaj po porannym spacerze, kolo 13tej weszla do budynku, wjechala na 10 pietro, wziela swoje malenkie dziecko na rece i wyskoczyla z nim... ciarki mam.. okropne.... jak bardzo musiala cierpiec, ze posunela sie do tego.. nie wiem.. Jak pomysle, ze w momencie kiedy spacerowalam z moja Polinka po lesie, trzymajac ja w ramionach.. ona zrobila cos takiego..

Hej kochane:)
U mnie też pogoda cudna. Też na krótki rękaw z Marti śmigałyśmy. Posprzątałam, poprałam, pranie schło w try miga:-), właśnie skończyłam to wszystko prasować:tak:.

Futrzaczku ja nie czytałam nic, straszne ....

Hej, hej!!! Tak mi groziły (jaipur, jolek), że już wysłałam :-D

u nas wczoraj i dziś - przeeeeepięknie i tak jak jaipur i zapewne wszystkie z nas pragnę aby taka pogoda trwała wiecznie!!!!
Stasiu zadowolony z bibki u Prezesa - bo w końcu to był jego debiut w piaskownicy.....mama prezesa kupiła przesmaczny piasek - chłopaki uradowani ;-)

maja-oj kiepsko,że plamka znów wraca :((((( ale dobrze, że usg wyszło Ok
basiek-super, że uporałas się z zastojem. U mnie niestety taki zastój zakończył całkowicie karmienie.
Na męża czekam i czekam - te ostatnie dni dłuuużą się niesamowicie, ale najwazniejsze, że już za tydzień będziemy razem we trójkę....juuupiii :-)
styna-zdrówka dla Nadii i oby ta cholerna ospa jej nie złapała. Noooo,w kóncu pozbedziesz się wspóllokatorów :-)
alex - dla Oliwierka również zdrówka!
Futrzaczku - ufff - jak dobrze, że nic strasznego nie wyszło na usg!!!zdrowiej
karolq-super, ze impra udana!
madzik-jak już jutro się obudzisz i procenty wyparują :-popisz jak było na weselu

Witam kochane i uciekam po śniadanie do sklepu
wczoraj byliśmy nad morzem,Jaś raczkował po całej plaży:-D
dziś też wybwamy na cały dzień z domku:-)
Gag,Jaipur zazdroszczę wspólnych bibek:tak:
Majeczko u nas też turlanie, skakanie i szaleństwa na chwilkę przed spaniem.
Futrzaczku cieszę się,ze usg w porządku :tak:
Bassiek pamiętaj,że na wakacje widzimy się w zoo:-)
Alex,Styna zdrówka dla Oliwierka i Nadusi:)

reklama
Do góry