reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hej :-)

Aina- łaaaaa!!!!!! zazdrościmy!!!!!!!!!!!! :*
Aniu- witaj witaj kotek :* , wszytsko rozumiemy ale jak masz czas się zalogować to choć napisz trzy słowa ;-):-p a nadrobisz jak będziesz miała więcej luzu :tak: zdrówka dla Was , a co małemu dolega że chory co chwile?

a My dziś rodzinnie , najpierw zakupki małe a potem pojedziemy nad Naszą piękną Pergolę :-)

reklama
Dzien doberek...
Widze ze w pl pogoda dopisuje, u nas niestety nie ma tak dobrze. Jedynie co wczoraj bylo troche cieplej i piekne sloneczko, dzis juz znow chmury i chyba chlodno.

U mnie z6 praca w dalszym ciagu nic nie wiadomo, za to w czwartek otrzymalam bardzo ciekawy dokument a mianowicie - niemiecki obywatestwo- teraz mam i polskie i niemieckie :tak:, fajnie bo myslalam ze sie nie uda. mogilby jeszcze jakas chate do tego dorzucic to juz calkiem bylabym happy :-D

Ide szukac dziecka bo ucieklo do drugiego pokoju i chyba cos psoci bo jakos cicho...

Milego dnia (postaram sie wpasc pozniej i troche nadrobic).

czesc laseczki,

pogoda booska w dalszym ciągu, siedzę właśnie w bikini w ogrodzie, pije mojito , a juniorek kima w wózku po porannym spacerze.Żyć nie umierać.
aina zazdraszczam!!! jak ja bym chciała nad morze!!

Witam się słonecznie:-)

Ania witaj zgubo nasza zaglądaj częściej:tak:
Pogoda cudna wręcz upalnie:tak: Póki młody śpi idę chyba kimnąć się troszkę;-)

grilll... persefona... to jest myśl.. ale musi przejść mi ból gardła :sorry: za słońce dziękuję już widać promienie nad moim domem :-)
frutrzaczku tak jak pisąłam wtedy... trzeba się u nas każdym słońcem cieszyć bo może już go więcej nie być :/
ale póki co są dobre rokowania na wakacje w tym roku więc czekam :-)
futrzaczku jak to dziecko zginęło?? czyje gdzie??
:szok: masz linki do tego co piszesz?? nic nie słyszałam o tych zdarzeniach
tak styna już sobie właśńie przypominam...
jakoś mi umknęło to gdzie pracujesz i chciałam się upewnić :*
ania86 to chyba ja najdalej mieszkam od was :-( :-p ale mam nadzieję że się spotkam z wami.... bardzo bym chciała :-)
a tak wogóle to wpadaj częściej.. co małemu dolega?? ehhhh :* a jak tam sprawy z mężowskim ?? uspoikoił się??

już wyczytałam co małemu dolega , poszperałam w googlach i dowiedziałam się że przyczyną zapalenia krtani jest alergia
badź wirus na którego nie bierze się antybiotyków (nie wiem czy Ty dostajesz) i trzeba robić inhalacje i trzeba dużo wychodzić na powietrze o ile nie ma goraczki

Ostatnia edycja:
Dziewczynki pozdrawiam Was serdecznie. Spędzamy dużo czasu na dworze, w domu garówka, nie można usiedzieć. Majcia biega w krótkim rękawku po dworze, małe słodkie paróweczki ma golutkie, jest do pożarcia. Byliśmy z Matim na poświęceniu alb i to juz ostatnie swiecenie było. Niedługo rozpoczną się próby, chociaż przy konfesjonale już miał jedną. No co więcej pisać? Zmęczona czasem po pracy jesstem, ale codziennie jeździmy z siostrą na rowerach ok 15-20 km oprócz tego chodzę na rollo masaż 2 razy w tygodniu.

reklama
Do góry