reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

a u nas pogoda do d... pada cały dzień, choć rano świeciło sloneczko i młody do żłobka pocwałował w adidasach a nie jak wczoraj kaloszach. a co do zimna, to ja dziś w pracy siedze w swetrze grubym, bo jakoś tak ciągnie. A w domku wczoraj miłe zaskoczenie. Kaloryfery ciepłe- i od razu przyjemniej!

reklama
witam wtorkowo:tak:

Hope, Misia, Poziomki- :***

Hope- także się cieszę, że we dwójeczkę:tak:
Tak bardzo się bałam...

Trina- to ja lecę zobaczyć swoje kaloryferki, bo wczoraj jak wyszłam ze szpitala, to zmarzłam w domku i siedziałam cały czas pod kocykiem...

u nas to pogoda w kratke no ale dyisiaj padalo niesamowicie od rana, a teray jest sloneczko i nawet cieplo , wiec sie ciesze bo idyiemz na urodzinki do kumpla wieczorem

Witam po weekendzie!
Ale kochane nastrugalyscie!!! Ja wczoraj byłam na wizycie. Ciąża jest :-) z badania dowcipnego :-) wszystko jest prawidłowo, brzuch się zgadza z tygodniem ciąży... W czwartek na USG a od poniedziałku na zwolnienie :-)
EWCIA tak się ciesze, ze wszystko jest OK!!!

reklama
Do góry