reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Cześć majóweczki....
Ja siedzę na kwietnówkach, ale nie wykluczone, że urodzimy się w maju....bo moja ciąża jest tydzień młodsza niż na suwaczku, a do tego maluszki nie lubią się sieszyć....
Życzę spokojnych 8 miesięcy....
Będę tu czasmi do Was zaglądała...a jak już potwierdzimy z ginem późniejszy termin to może się do Was przesniosę....

Miłego dnia...

reklama
Hejka :)!

A mi jak na razie (na szczęście) niepohamowane obżarstwo minęło ;)

Nawet nie mam "zachciewajek".
Na razie super, piersi prawie wcale mnie nie bolą (ale może z tymi w rozmiarze mikro tak jest haha).

Co z Mononoke??

Witam się i ja :-) Dziękuję :-)

U mnie niestety piersi zaczęły od wczoraj dawać znać o sobie, wyrastają spod pach i nie dają zapomnieć, że są :angry: Pierwsze myśli z samego rana: co by tu zjeść :szok::-D

Mononoke odezwij się słonko!

Kama moze byc ta lista .... czy jest chetna ktora chce zzrobic liste czy mam sie za to zabrac???:-)
jak co to piszcie dokladne terminy jakie macie na prv no i np mozna dopisac co chcecie jak bedzie chlopiec a co jak dziewczynka ewentualnie mozna pozniej edytowac i dopisac imie jesli jeszcze nie macie wybranego;-)

ja apetytu nie mam.... dzisiaj jak otworzylam rano lodowke omal nie zwymiotowalam:baffled:
ostatnio tez tak mialam ze w 1 trymestrze mialam wstret do zarcia....:baffled:
jadlam tylko chleb z pomidorem i majonezem , czasem ziemniaki z sosem i piers z kurczaka:zawstydzona/y: reszta wracala do kibelka:baffled:

Hejka laseczki :-)

Mnie odpukać omijają mdłości i na razie mogę jeść wszystko hmm tylko właśnie problem w tym że nie wiem na co mam się zdecydować bo na wiele rzeczy na raz mam ochotę :szok: w pierwszej ciąży też nie miałam no może czasami ale bardzo bardzo rzadko i obywało się bez spotkania z kibelkiem.

No poniedziałek zaczął się całkiem całkiem ładną pogodą już spacerek zaliczyliśmy teraqz Szymcio śpi a mama buszuje na BB :laugh2::laugh2::laugh2:

Fajnie że Nas coraz więcej :-)
Do pierwszej wizyty u gina 2 dni :tak::tak: trzymajcie kciuki :-)

Cześć Wam! niestety pojawiła się tylko jedna kreseczka :-( ale @ nadal nie mam więc ciągle jest nadzieja...

Witam sie.

Julisia-Najwazniejsze ze nie ma @ wiec glowa do gory.Trzymam kciuki za dwie kreseczki na kolejnym tescie:tak:

Ka.M`cia-Proponuje abys ty zalozyla ta liste skoro zadna z dziewczyn sie nie zglasza na ochotnika:tak:

Ja dzisiaj bylam w przychodni u lekarza zeby sobie zrobic termin i wyszlam zalamana.Przede wszytkim termin na 27 wrzesnia:wściekła/y:Czyli bede ok w 7 tyg.ciazy.Zanim zobacze sie z lekarzem a pozniej z polozna minie pewnie 12 tydz i dopiero wtedy zrobia mi usg.Mialam nadzieje ze w zwiazku z moim poprzednim poronienien po rozmowie z lekarzem wysle mnie do ginekologa i na usg zeby sprawdzic czy wszystko jest ok.Tak wiec oprocz testow ciazowych ktore sama sobie zrobilam nie dowiem sie nic od lekarzy i poloznych.Bede musiala isc prywatnie do ginekologa ale jak narazie nie mam pojecia do jakiego.Normalnie dobija mnie to czekanie.W tej chwili zaluje ze nie ma mnie w Polsce bo tam przynajmniej lekarz spokojnie mnie zbada a nie bedzie czekal 12 tyg.Jestem poprostu wsciekla na tutejsza sluzbe zdrowia:wściekła/y::angry:

reklama
Zrobiłam zaps lodów bakaliowych i śledzików:)))) i teraz jestem już spokojna o swój byt;)

kama a kto by pomyślał że taką opieke do duu..py mają!! Szczerze mówiąc nie slszałam jeszcze dobrego słowa:((

Julisia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& może zrób bete??

Do góry