reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Trina faktycznie uparciuch z twojego synka. A taką słodką buzię ma na zdjęciu ;-)

Dziewczyny powiedzcie mi, czy wszystkie macie płaskie brzuszki? Czy pobolewają was czasem jajniki i podbrzusze? Czy nie macie problemów z jelitami (zaparcia lub kolki itd)? Czy wszystkie macie mdłości?

No mój brzusio jest raczej płaski, wczoraj mnie pobolewał i pokłuwał, ale dzisiaj spokój. Jeśli chodzi o dolegliwości ze strony ukł. pokarmowego, to dopada mnie zgaga (ble...), dziwnie mi się odbija, ale to od tej zgagi, czasem mam jakiś dziwny ślinotok, ale nie mdli mnie i wczoraj dopadło mnie mega wzdęcie :/ - ale czytałam dziś ulotkę Espumisanu i w ciąży można brać, więc jakby co, to następnym razem wezmę, bo normalnie masakra (sama ze sobą nie mogłam wytrzymać)!!!

No i od tej zgagi i nadkwasoty co chwilę robię się głodna...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was DZiewczyny:happy: Ja dopiero nie dawno wstałam także wyspałam sie za wszystkie czasy chociaż nie ukrywam, że jeszcze bym poszła:-p

Powiedzcie mi WSZYSTKIE jak sie czujecie??
Jak Wasza cera bo ja jestem strasznie wysypana na twarzy, plecach i szyi :szok:

Witaj Misia,
ale Tobie zazdroszczę tego spania, ja chyba po powrocie do domu się położę....
M teraz na 14 do pracy, więc czekam wieczorkiem, żeby choć troszkę się widzieć. Po południu ostatnio nie dopadała mnie senność, a pracy w domu też trochę miałam, więc nie dosypiałam po południu, no i rano, jak zawsze ciężko wstać... :/
a dziś M pół nocy walczył z komarem, byłam wykończona....

A cera u mnie normalna, jak zawsze.

Witajcie,

Trochę mnie nie było a tu tyle zmian :) ja bez neta w domu:/ Teraz czekam na wyniki badań (byłam rano zrobić toxo, cytomegalie, glukoze, hormony itp) bo w piątek mam wizytę u lekarki i kazała już przyjść z wynikami.

Nie odwołam się do postów, biorę necik do domu więc poczytam, tak szybciutko chciałam się przywitać.

Aaa poczytałam tylko trochę o brzuszkach. Mi już taki wyskoczył jakby to 3 miesiąc był:szok: w pracy się nawet zorientowali, i nie chcą wierzyć że to 6 tydzień :szok:

Do poczytania

no, to jest nadzieja że przejdą..męczę się już od kilku dni, ale i tak radość jest większa niż to :)

czytam sobie właśnie posty wstecz..z moją cerą wszystko ok, tylko jestem przeziębiona więc ogólnie słabo się czuję. to moja pierwsza ciąża więc dopiero się orientuję co i jak :)))

Nie martw sie to także Moja pierwsza :happy: i też sie podziebiłam:-( ale piłam gorące mleczko z miodem i już mi lepiej także Tobie radze to samo:happy:

Cześć dziewczyny... tak sobie weszłam do was na forum poczytać, bo u was tu tak fajnie i miło.. chciałabym do was dołączyć ale niestety nie narazie nie mogę... chciałam was tylko zapytać kiedy testowałyście? Ostatni cykl trwał 26 dni... @ miałam 17 sierpnia, kiedy owulację miałam nie wiem... ale w 12 dc miałam już płodny śluz... możecie mi powiedzieć kiedy mogę zatestować? Mam już synka ma prawie 3 lata i od 2 lat próbuję zajść w kolejną ciążę niestety z niepowodzeniem... przeszłam już chyba wszystko... duphaston, clo i pregnyl i bez skutku..
Jak było z waszym testowaniem? W którym dc testowałyście?

Pozdrawiam was i bardzo wam gratuluję wam z całego serca tej magicznej chwili na którą ja czekam już tak długo:(

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry