reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Poziomki-Ja tu mieszkam juz 6 lat i nie moge nic dobrego powiedziec na temat sluzby zdrowia.Wszystko lecza paracetamolem albo calpolem.Synek mial skaze bialkowo i meczyl sie z nia przez pol roku bo tutaj nie potrafili jej rozpoznac:wściekła/y:Co do polskich prywatnych klinik tez nic dobrego nie moge powiedziec.Patrza tylko aby jak najszybciej sie ciebie pozbyc i kase wziasc.Teraz jednak nie dam sie tak szybko zbyc a najwazniejsze to zrobie sobie usg i bede wiedziala ze wszystko jest ok z fasolka:tak:

reklama
Dziewczyny ja chyba tylko na chwilkę bo nie chcę Wam psuć humorów... Jestem dzisiaj strasznie wkurzona --> nie wiem na co ale wszystko mnie wkurza... :angry:...:-(

Zrobiłam zaps lodów bakaliowych i śledzików:)))) i teraz jestem już spokojna o swój byt;)
Julisia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& może zrób bete??

hehehe dobre dobre :-D ja też mam lodzika w zamrażarce i zaraz idę go wszamać ;-)
Julisia - beta to chyba dobry pomysł
Misia89- oby zły humorek szybko minął zrób sobie może jakąś przyjemność coś co Cię zadowoli mi to zawsze pomaga;-)
Kama83- ze służbą zdrowia to ostro trzeba i nie można sobie pozwolić na takie zbywanie bo przecież ile się słyszy o pomyłkach o braku udzielenia pomocy itp ehhh aż szkoda słów ....

Ostatnia edycja:
Misia ja jestem cały czas jak osa więc się nie przejmuj;))

Moje lody okazały się kiepskie:/ nie było algidy ani zielonej :(((

Ewcia :****

Ostatnia edycja:
kama w takim razie zaloze liste:sorry2:
prosze wiec o pisanie mi na prv dat porodow i ewentualne imiona wybranre , zarowno dla chlopcow jak i dziewczynek :-) zobaczymy co z tego bedzie ;-)

poziomki ty to jestes udana.. hehe lody i sledziki :-p czemu nie masz nicku sledzik??:-D
ja zakupilam ogorasy kiszone... i jeszcze w sklepie sie smialam ze sezon na ogorki rozpoczety ;-)

Hej! :-)

Ależ tu dzisiaj pusto!!!! :szok:
Mam nadzieję że to dlatego że pogoda piękna za oknem i każda na spacerku ! ;-)
Ja już jeden spacerek z synkiem zaliczyłam u Nas dziś naprawdę całkiem ładnie tylko wiatr momentami dość silny.

Właśnie wszamałam mega porcję makowczyka ( ciasto z E.Leclerc-a polecam ) i do tego kawusie wypiłam słabiutką rozpuszczalną :tak: póki co chcica na jedzenie zaspokojona :-D

reklama
Ja niestety na to słonko patrzę tylko przez szybę w pracy i marznę sobie, pomimo, że ubrana jestem jak na trzaskające mrozy, ale dopóki nie zaczną grzać, tak już będzie. Mam tylko nadzieję, że nie zacznie lać, gdy wrócę do domu, bo ostatnio to norma :/ i pójdę na spacer z kijkami ;).Chyba, że nie przestanie mnie kłuć w brzuchu, wtedy może sobie daruję...

No i czekam na powrót do domu, bo mam apetyt na jajecznicę na kiełbasce z cebulką i szczypiorkiem, mniam hmmmm

Do góry