reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Futrzaczku na razie nie mam zamiaru kupować zabawek bo się tego nazbierało, nie mam na to miejsca.W dodatku pewnie jeszcze coś Igi dostanie od mojej cioci bo ma przyjechać na długi weekend. Całe szczęście rowerek udało jej się zwrócić i w to miejsce wózek parasolkę kupiła:) Wiem że ma coś jeszcze ale się nie zdradziła. Poza tym muszę młodemu ciuszków nakupować bo wyrasta więc zamiast do zabawkowego do odzieżowego muszę się udać :tak:

Pola spi od po 21... uf...
My tez caly dzien na nogach, bo najpierw lekarz, potem Auchan, potem do domku zjesc i przebrac sie i poszlysmy sobie w koncu same na spacerek, jak milo :)

Futrzaku
Ty to masz mezusia kochanego! :*

Jolus
- pewnie wykupili skoro takie fajne.. nie smutkaj sie, nie musisz ich ogladac bo masz juz fajne :p :D

Paulina
no tak kwestia porannego wstawania do pracy swoja droga,,,, masakra, i Basiekk ma dosc czeste te pobudki.. Moja Polcia jak byla bardzo mala pila z buteleczki odciagniete mleko jak musiala. Teraz za bardzo odciagac nie ma czego, ani czasu, a mleczka kupnego samego nie lubi... Wode pije tylko z filizanki.
Ty jestes wyspana mamusia na maksa! .. ale czy nie brakuje Ci troszke czasu tylko dla siebie albo dla domu? w pracy tak dlugo jestes, potem szybko do domku i spac zaraz.. Ja jestem niewyspana raczej, bo naleze <albo raczej nalezalam..hihi... > do spiochow, ale nie klade sie z Pola choc niby moglabym..

Bra
- ale dymuuu narobilas! :D Dobrze, ze na tym sie skonczylo! :*** Zdazylas juz pomyc okna i poprac
zaslony??

Aina - my w dzien rzadziej cycamy juz, ale nie ma reguly na to wszystko.. czasami w dzien jest 3, a do spania i noc np 4-5.... Cos mi sie wlasnie obilo o uszy o Rojku, ale dlaczego odszedl???? :/

Ostatnia edycja:
Witajcie wieczorkiem
Futrzaczku z ciekawości aż przełączyłam:-)
A ja wygoniłam męża z dziewczynkami do teściów za Kraków imamy z Bartuniem labę, nikt nam nie przeszkadza:-D
Dziś zaliczyliśmy drzemkę od 14 do 16.30 :-) było błogo cicho,poźniej spacerek i teraz synio już spi od 20.30

A u nas jakby burza?? - grzmi raz po raz i sie błyska, zaczęło nieźle padać...
Zosia śpi, ale chwilami popłakuje przez sen - nie wiem, czy to zęby, czy ta burza:baffled:

No i pakowac się muszę, bo jutro jedziemy na ślub i wesele. Prasowanie przede mną, ale jakoś zawsze mam stracha z urządzeniami elektr. w czasie burzy.... może to śmieszne w dzisiejszych czasach, ale zawsze mam w pamięci opowieści mojej mamy o jej kuzynce, która zginęła od pioruna, wiele lat temu siedziała w pokoju przy radiu, piorun wleciał przez uchylone okno i dotarł do radia...

no i mam tyle szykowania i robota stoi. Sukienki jeszcze nie mam - rano odbieram od krawcowej, bo jeszcze poprawić musiała. I na jutro zapowiadają deszcz:wściekła/y::baffled:!!! Najgorsza opcja, no poza śniegiem i gradem...

Dobra, bo musze jakiś wpis do albumu dla nowożeńców wymyślić, a myśleć to już mi się wcale nie chce:-p

Dobrego weekendu BB - babki!!!

aha, Bra, nie przejmuj się. Ja od kiedy mamy Zosię coraz częściej zapominam o garnkach...

Lepi ja podczas konkretnej burzy też mam pietra i wyłączam wszystkie urządzenia w domu.Okna też mam zawsze zamknięte. Nie cierpię jak M staje przy oknie i patrzy jak błyska:/
Miłej zabawy kochana:)

Paula
ale masz fajowo.Chata pusta ..cisza spokój :):)

reklama
Jolek odpisalam Ci na karmieniu.. nie ma co gadac ....

Ide sie umyc, marze o prysznicku - ale jeszcze wrocem! Przynajmniej jest z kim pogadac, bo w domu ....... :/ tragedia....

Strasznie bola mnie nogi znowu, ostatnio pol nocy nie moglam zasnac tak mnie rwaly.. Dzisiaj na spacerze tez dziwnie,, jakby ucisk na zyle w prawym udzie, ostatni raz mialam tak rok temu - pod koniec ciazy!!!

Do góry