reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Ja też przebijam piąteczkę!!

Tak mi się przypomniało, jak przeglądałam zdjęcia,
Dziewczyny, które przebiły uszy córeczkom - mam pytanko: czy to boli (nie pamiętam, bo sama miałam roczek przy przebijaniu) i czy te kolczyki nie przeszkadzają w spaniu, nie cisną??

reklama
paulina - współczuję! Ja wczoraj zwolniłam się godzinkę, bo niania musiała iść do lekarza i to popołudnie wydawało mi się tak cudownie dłuuugie! a tylko godzinka różnicy...

Lepi moja mala miala ucho posmarowane mascia. po czym byla ciekawa co to jest ten pistolet ale potanczylismy z telefonem i pani przebila uszka mala nawet nie zauwazyla, teraz czasem dotknie kolczyka ale zaraz puszcza;) Przy spaniu tez jest ok;)

Witajcie. U nas gorąco. Chodzę na krótki rękaw:szok: Byłam dziś z dziećmi w ogródku.Zasadziłam cebulkę i posiałam kwiatki na skalniaku :-) Teraz młody poszedł spać, młoda gania po domu (trochę katar ma:sorry2:), a ja mam chwilkę,więc was nadrobiłam. Jutro jadę na zajęcia,więc znowu mnie nie będzie.
lepi my przebijaliśmy Gabi na 2 latka. Nie bolało, bo wcześniej miała spryskane uszka czymś znieczulającym.Wystraszyła się tylko huku pistoletu. Kolczyki nie czepiają się i są mocno zamontowane,bo jak przekładałam później jej na inne to miałam problem z wyciągnięciem tych zawleczek. Dopiero M się udało.
bra jak samopoczucie kochana?
jolek u mnie tyle słońca,że mogę ci trochę skubnąć ;)
Agniieszka gratuluję pierwszego zębulka u synusia
jaipur oby niania znalazła się szybko i była tą odpowiednią
aina przesyłam pozytywne fluidki ~~~~~~~~~
Basiek nie wiem co ci poradzić. Może spróbuj przepajać herbatką?
madzik super nastawienie J Mam dziś podobny nastrój.To chyba to słońce tak działa
paulina zazdroszczę śpiocha, bo my z mężem też śpiochy, ale młody ewidentnie tego po nas nie ma :p
styna oby ząbek małej przebił bezboleśnie i szybko
Futrzaczku my również korzystamy z pogody.
ewcia witaj. Gdzie byłaś jak cię nie było?
MajaPolka ja pamiętam jak Gabi miała takie zaparcia. Próbowałam znaleźć przyczynę i znalazłam. Okazało się,że nie może jeść bananów i kaszek ryżowych (te ryżowo-kukurydzine,pszenne – mogła). Tak bidulka się męczyła,że z płaczem robiła kupki. Zaczęłam jej podawać więcej surowego jabłka i rozcieńczoną zieloną herbatkę – pomogło.
ilonka.M witaj powrotem J

Bra - :*
Agnieszka-
gratulacje pierwszego ząbka
Marzenka-
Buziak dla Matiego :*
Basiekk-
hi hi Ty wariatko szalona:-D;-)
Joluś-ja też mogę się pogodą podzielić troszkę :tak: a jeśli chodzi o lodówkę to na szczęście mięcha nie było tylko mrożonki.

Jak wiadomo Filip śpi więc mam czas :-)

Tym co już po pracy udanego weekendu życzę.

Paulina Tobie jeszcze godzina została:):)

Aina słońce właśnie dotarło :) Dziękuję, na Jaśka dalej czekam :)

Futrzaczku Tobie również dziękuję za słonko:)

Lepi Ty chytrusku ;-)

No to my sie zbieramy i idziemy na troszkę na dwór skoro pogoda się poprawiła :tak:

słońce super świeci, ale Zochna śpi - ostatnio mnie zadziwia (pozytywnie) dziennymi drzemkami: 2 razy po 1,5 do 2 godzin!!:szok: wcześniej marzyc można było o godzince! no i pójdziemy pewnie na spacer po drzemce i przekąsce, więc nie za prędko...

reklama
Witam !!!
U nas słonko świeci przez 5 minut po czym leje przez 15 minut i znowu 5 minut słonka która się zamieni??
Poczytam was wieczorem idę coś pomyśleć nad obiadem.

Do góry