reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
hej Majóweczki:)
Bassiek my cycamy i cycamy i cycamy... Jaś tez gardzi butlą, także mamy tak samo kochana:)
Styna mam nadzieje,że u nas też takie "cacko" do kontaktów znajdziemy:)

piękna pogoda byłam na spacerku z Bąkiem, dziś odwiedził nas 4 miesiące młodszy Franek- było wesoło:)
teraz siedzę i siedzę...

Widzę,że tu dalej skromnie z frekwencja . Byliśmy dziś na długim spacerku. Zarejestrowałam przy okazji młodego na szczepienie - najbliższy wolny termin był na 23.o5 :shocked2:

Styna ciekawostka z tymi wkładami.

Majowa
buziaki dla Kubusia na 11 miesięcy :*

Ale pustki.
Wtyczka działa zobaczymy jak dzisiaj nocka pójdzie. Szkoleń nie robię bo nie umie znaleźć tych papierów ale będzie wstyd jak będę musiała iść do szefowej po nie po raz kolejny.

hej, wpadłam się przywitać i właściwie to już się żegnam bo musze się wyspac przed jutrzejszą podróżą- opuszczamy dziadków i spadamy do chaty. Właściwie to dziadek jeszcze zostanie u nas do poniedziałku, ale to dobrze, bo moze uda mi sie trochę ogarnąc - muszę w końcu umyć te cholerne okna :-D

Buziaki dla zaległych okrąglaków i wielkie dzięqwa za buziaki dla mojego łobuza ;-)

jaipur - naaaadchodzimy!!!!!!!!!!!!! :laugh2:

reklama
Czesc dziewczynki

Chcialabym duuuzo poodpisywac, ale nie jestem calkiem na biezaco :zawstydzona/y:
padam na ryło :/ jestem wykonczooonaaaaaaa, wszystkim...

Dzisiaj okropny dzien.. Pola miala mega zaparcie, tyle placzu jeszcze nie bylo chyba :((,,, byla sztywna... i z tego jeszcze dostala kreczu szyjnego, nie mogla sie obracac potem bidulka, musialo ja troche zawiac bo okna pootwierane.. masakra...
Nie wiem jak jej pomoc na to... ;(( troche juz puscilo po nagrzaniu prysznicem..
Dzwonilam rano do przychodni, rozmawialam z lekarzem - chcialam na usg brzuszka, ale najpierw musimy przyjsc w piatek, nie wiem po co, kaze syropek podawac, ktory nic nie daje.. juz mowil, ze takie usg to nie rozwiazuje sprawy..., ze to potem na oddziale chirurgii badania sie robi ... niech da najpierw na to cholerne usg, a nie sie wykreca juz! wrrrr

Jolus - wspolczuje 'gownianego' dnia... i sciemy z tymi ubrankami.... :***
Gag - dobrej drogi! Daj znac jak dojedziecie - i mam nadz. zawitasz na dluzej troche do nas w koncu! Choc pewnie wpadniesz w szal porzadkow i przygotowan... :*
Styna - Nadia ma znowu infekcje, ze mocz musialas zawiezc na badania?? nie doczytalam dokladnie.. zdrowka dla malej!

Ide sie polozyc w koncu, moze uda sie troche pospac dluzej, bo my tez (Aina, Basiekk, Alex..;-) ) cycamy i cycamy i konca nie widac...

Buziaki dla Kubusia i Poziomeczek raz jeszcze! :* :**

Do góry