reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Joluś - dlaczego taki kiepski humor Cię dopadł?
a na tym weselichu to raczej tylko toasty będę wznosić, bo mam zamiar się bawić, a nie kurczowo trzymać M, zeby się nie przewrócić. Mi alkohol nie jest potrzebny do szczęścia, więc spoko;-)
Wczoraj przyszła sukienka. Idę dziś do krawcowej, bo za długa jest i troszkę za szeroka na dole, no i rozporek by się przydał, żeby można było swobodniej chodzić i tańczyć. Czasu mało, ale mam nadzieję, że zdążymy :)

Futrzaczku - zdrówka dla Szymka! i dobrej zabawy dziś :)

czyżbym zapomniała o Majce, cóż za fo pa (jak to się pisze???).... całuski Matusia dla Majki!

reklama
Paulina no to piękny prezent synio mamusi zrobił:) :)

Lepi ja nigdy nie maiłam piątku 13tego pechowego ale wtorek po piątku trzynastym zawsze:/ No i dziś od samego rana się zaczęło. Młody standardowo z rana siedział na nocniku.Widziałam że oprócz siuśków poszła też kupa więc poszłam do łazienki po papier nawilżany. Młody w tym czasie postanowił wstać i tym sposobem cała zawartość nocnika poszła na niego i na podłogę..Niosąc go do łazienki i ja się usmarowałam :/:/:/:/ No to dzień zaczęliśmy gównia*nie !
Ogólnie wszystko mi leci z rąk. Do tego mam nerwa od wczoraj bo zamawiałam przez allegro dla młodego ciuszki.Chyba nawet wstawiałam to na zakupowym- bluzka,koszula i spodnie. Ciuchy niby rozmiar 86 (tak podał sprzedawca)a jak przyszło to na pierwszy rzut oka widać że ciuchy są mniejsze.Na metkach jest rozmiar 12 miesięcy ale ewidentnie widać że te ciuchy są na mniejsze dziecko! Na moje oko to rozmiar 68/74. Napisałam do sprzedawcy że powinien napisać,żerozmiar na metkach a w rzeczywistości się różni i to sporo!!! W***** mam na maxa. Ciuchy kupiłam za grosze bo to używki, przeżyje tą kasę ale wkurza mnie taka nieuczciwość!!!!!!!!
Ja sprzedawałam ostatnio kurtkę młodego to zaznaczyłam że rozmiar faktyczny nie zgadza się z tym na metce!

Jeszcze żeby tego było mało źle się czuję.Od kilku dni mam zawroty głowy i strasznie osłabiona jestem:/ Do lekarza udało mi się umówić dopiero na poniedziałek :(

cześć laseczki,

wpadłam na chwilę, bo mam roboty trochę .Byliśmy na bibce dzisiaj,może wreszcie wstawię jakieś foto w odpowiednim wątku.
jolek no co ja mogę, jedynie ZEN zalecić, ale trochę się boję, bo widze bojowy nastrój.
Zdrówka życzę, no i z tymi rozmiarami to naprawdę różnie jest,ale 12mcy, to jest rozmiar małe 80.86-92 to 24mce.My kupujemy na 2 latka.
basiekk małża zaangażuj, u nas jak ojciec zaczął usypiać i wstawać do niego, to są całe noce bez cyca .Pytałam się co robi- ponoć rozmawia:eek:.

Ostatnia edycja:
Melduję sie ale nie zabawię za długo. Mateusz jeszcze robi lekcje, a jeszcze 4 zdania z angielskiego i stronę nut na muzykę. Zaczął sie sezon działek, więc popołudnia tam spędzam. W tej chwili czuje sie wykończona, wkurzona i zaraz pacne tego drugoklasistę bo sił mi brak.

Hej dziewczynki
Poczytalam, ale jakos weny brak na reszte...
...a w ogole to ciagle mam przerwy w dostawie neta.. chyba przez rachunki :p
Polcia jest przecudna,,, powiem tyle! ;))) macha, kosi lapkuje, bije brawo, przybija piateczke, ciagle wskazuje cos palcem - to ostatnio jej nowe umiejetnosci i sa urocze <3 <3 <3

buziaczki dla jubilatow - Gag, Karolka, Bra, Matusia - ucalujcie maluchy! :***************

reklama
Dziewczynki ja tylko wpadłam się przywitać i uciekam spać. Mała po nocach nie śpi i jeszcze do tego praca i dom na głowie. No a po rocznej nieobecności muszę nadrobić wszystkie szkolenia i aby zaoszczędzić czasu mam to robić online i jakoś jeszcze mi się nie udało ani razu do systemu zalogować.
Buziole dla solenizantów.

Do góry