reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Basiek, Alex, Wy mnie tak nie podziwiajcie, bo to wcale nie jest dla mnie takie łatwe:) Ale już się przekonałam na własnej skórze, że to działa. A po drugie, boję się, że jak już teraz będę ulegać, to za chwilę rzuci mi się na podłogę w sklepie i będzie wył, bo ma być tak jak on chce.

Alex
, masz rację, czas do końca kwietnia na te wszystkie papierzyska, a oświadczenie majątkowe chyba do połowy maja z tego co pamiętam, ale głowy nie daję:)

Znowu dałam plamę:zawstydzona/y:
Bra, Matusia - buziole od ciotki dla okrąglaków!

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka :-)

z Szymciem byłam u lekarza rano bo nic mu nie przeszło :no: dostaliśmy nifruoksazyd i ma być lepiej. :tak: Ogólnie lekarka mówiła że bardzo dużo dzieci przedszkolnych teraz przychodzi z takimi sprawami.

Paulina , Bra - buziaczki dla słoneczek :*

u Nas ładnie dziś więc mam nadzieję że jak Filip wstanie uda Nam się wyjść na podwórko.

hej kobitki. Młody śpi więc mam chwilę.
Dzień mam jakiś paskudny, pogoda też się jakoś zdecydować nie może ...ech :(

Lecę poczytać co tam od wczoraj naskrobałyście...

Madzik
mój młody jakoś ostatnio też się budzi w nocy i strasznie się wierci przez sen przez co ja nie wyspana chodzę :(

Alex
odkąd pamiętam to kanałowe leczenie nie jest refundowane. Moja siostra teraz prywatnie poszła do dentysty i za kanałowe leczenie + coś tam ponad 400 zł zapłaciła :shocked2:

Sylwia
prześlij nam trochę pogody:)

Ilonka M.
witaj. Miałaś być na bieżąco od teraz i co gdzie jesteś??? hop hop

Lepi super że panieński udany to teraz weselicho Was czeka,. łap wprawę z piciem przez ten tydzień,żebyś na weselu po godzinie nie odpadła :-p

Basiekkk widzę wczoraj od rana na gazie była;-):-D
Na pewno mamcia da sobie radę z Marti..Teściowa ma wychodne, a co to za święto :eek::-D:-D

Jaipur a co to za okazja że takie korki były, jak powrót się udał??

Futrzaczku
zdrówka dla mojego słodkiego przedszkolaka :*
Iguś bez zmian, no może broi bardziej :laugh2:

Karolka a wakacje od kiedy będą??

Hope a czym Ty taka zajęta???

Agacio super z tym domkiem, a tak pi razy drzwi kiedy koniec ma nastąpić??

Aina
koktajl truskawkowy z samego rana...zazdraszczam pyszności.

Alex a naszą Madzik też odwiedziłaś :-) Gratuluję pierwszych prób raczkowania:)

Bra, Matusia
buziaki dla Waszych dziewczynek na te 11 miesięcy.:*:*

Uffff nadrobiłam maj i młody się nawet nie obudził :laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej ,.. mnie bolą migdały :/ więc u dziewczyn możliwe że wychodzi tylko przeziębienie...
po ospie śladu nie ma .. uffff

no to 2by było na tyle bo rozbloała mnie głowa :sorry:

buziaczki dla okraglomiesięczniaków ...

beę może wieczorkiem jak sie uda i będe miała siłę bo sotatnio mam problemy ze snem..
wstaję o 8 rano a zasypiam o 3 i nie mogę wczesniej za nic w świecie !!!

Kamcia ale to że napisałam tutaj "buziak dla Jasia na roczek" nie jest powodem do przenoszenia na inny wątek. Na odpowiednim wątku złożyłam życzenia a tu tylko zostawiłam buziaka tak jak dla innych maluchów obchodzących jakaś miesięcznicę!

Oj Jolus do wakacji to jeszcze daleko... 30 czerwca czeka mnie test i po nim wakacje, a od wrzesnia bede szukala pewnie nastepnego kursu ale tym razem po poludniu bo jak mi sie uda z praca to nie bede miala jak. A no i w sumie jak dostane ta prace albo jakas inna to z wakacji nici bo mysle zeby pierwsze pol roku nie szalec od razu z urlopem :sorry:

My wrocilismy ze szkoly i maly od razu zasnal wiec mam chwilke, jeszcze musze tylko cos na obiad wykombinowac bo wczoraj sprawy nie przemyslalam i dzis jeszcze nic nie mam.

Buziaczki dla okraglomiuesieczniakow i roczniakow :-***

Milego dnia

Karolka to jeszcze sporo szkoły przed Tobą :sorry:
Ja tyż bez pomysłu na obiad, a kiepsko się czuję i nie chce mi się do sklepu iść :/

za godzinkę przyjedzie do mnie siostra :-) fajnie bo Dasiu w pracy i nudzi mi się :-p będę wieczorkiem kochane :*

Karolka- ale prędzej czy później będą wakacje! a teraz pilnie się ucz :*
Jolek - ja nie robię dziś obiadku , Szymcio ma dietę , mąż ma jeszcze pierogi a dla Filcia też mam amciu :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
dziękuje Wam jeszcze raz za życzenia urodzinowe :happy: dla mojego małego chłopca .

dziś prezentem urodzinowym było przespanie całej nocki od 19 do 7 ehhhh wyspana jestem. ta przeprowadzka i rozdzielenie nas dużo pomogło naprawdę.

basiekk ja niewiem ale ja bym była twarda i znalazła jakąś metodę bo naprawdę malutka ewidentnie cię wykorzystuje.

Do góry