reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Bry :-)

Ciśnienie leci na łeb na szyję, nie mam siły palcem ruszyć, kawę wydoiłam i nic, mogę po niej iść spać ale nie mogę bo mi Borówka nie da:confused2:

Bra jak to jest, że twój szanowny zawsze ale to zawsze na wszystko ma wytłumaczenie i zawsze te tłumaczenia są pokrętne i mało prawdopodobne? Jakiegoś pecha ma w życiu ten twój nieszczęśliwy... Podziwiam twoją cierpliwość, ja już bym dawno spakowała torbę i pojechała gdzieś z dzieckiem nie mówiąc mu na jak długo i gdzie. Zaprosiłabym do siebie ale wiem jak pokrętny jest dojazd z Toronto do mnie, mam tam półsiostrę i wspólniczkę w jednym ;-)

Jolek Igorito daje znać, że chce na nocnik, czy sadzasz na łapankę? :-) My jeszcze nie mamy nocnika nawet, Purchawk ciśnie niespodzianie, bez ładu i składu, niemożliwym jest złapać i kompletnie ją nie interesuje co się z tyłu dzieje. Poczekamy jeszcze z pół roku pewnie.

Ewcia daj młodemu buty do zabawy, niech sobie je poliże, pożuje, z czasem powinien się znudzić - jak wszystkim - i wtedy przyatakuj. Póki co na dworze i tak nie chodzi, grube skarpetki wystarczą. My się skarpetkujemy bo w tym smutnym jak p...a mieście nie ma butów na moje dziecko :eek: Podbicie ma puchate i nie wchodzi na nóżkę żaden but :eek:
Szczęściem jeszcze nie chodzi i do lata na dworze biegać nie będzie, może do tego czasu stópka dorośnie do producentów butów.

Alex przytulam... Dwa latka, ciężko jest o tym myśleć. Na pewno twoi synkowie są przy tobie cały czas.

No ale o zapaleniu piersi z biegunką to jeszcze nie słyszałam :laugh2: Gdyby ktoś pytał my się nadal cycujemy i nie zanosi się na zaprzestanie. Jagodzia kocha cysia, tuli się do niego, tylko on może w nocy ukoić, nie ma konkurencji ;-)

To tyle co zapamiętałam.

reklama
Bra kochana tulę Cie mocno. Rzeczywiście ten twój M. na wszystko ma zawsze wytłumaczenie. Mój M. tez zawsze potrafi wytłumaczyć się ze wszystkiego, ale ja zawsze potrafię go wyczuć kiedy mówi prawdę a kiedy kłamie. Mam nadzieje, że ulozy się między Wami.

Hope ja też nie slyszałam o zapaleniu z biegunka i dlatego nie biorę kolejnego antybiotyku, który mi przepisał lekarz bo uważam ze to nie od piersi tylko albo jakieś mega osłabienie organizmu albo jakis wirus.
Jolek a to Twój Igorek to zdolny chłopczyk z tymi kupkami. U nas jak na razie nie wyczujesz kiedy Oli chce kupala zrobić.

bra przecież jego wytłumaczenia śmierdzą na odległość , a nie rozumiem, komórki nie działały czy stacjonarne? jakoś trudno mi to zrozumieć. przykro to pisać ale kłamie.

Cześć piękne,
padam na ryjek(do tego linieję, bo się zachciało upiekszania:confused2:) i chyba na nic więcej nie mam siły..
Może sobie kawę strzelę, bo jakaś masakra normalnie.. ledwo oczy otwieram
bra no mówię Ci olej go i jego historyjki i wyjedź sobie gdziekolwiek.My też zapraszamy.

jolek zazdraszczamy, nam się czasami udaje kupsztala złapać.No ale nie tyle..

Wysadzam Igora przed spaniem po spaniu i jak wracamy z podwórka, i tak co jakiś czas jak siedzimy w domku. Igi kupe robił kiedyś zawsze rano a teraz różnie jest.Nie sygnalizuje,bynajmniej nie zauważyłam nic. Albo mam farta z wysadzaniem,albo się nauczył i trzyma do klapnięcia na nocnik. Aaaaaa i nie ucieka,grzecznie siedzi, a jak Tv ma włączone to już nic go nie rusza.

Hope
ale nas zaszczyciłaś swoją obecnością, już nas lubisz????????

Jaipur co zrobiłaś że lniejesz???

Bra nie było telefonów ale miał kompa, mógł wysłać smsa z bramki!!!!Kręci kręci!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie wieczorowo:tak:
Miałam sprzątać w kuchni w szafkach generalnie już na święta, ale tak mi się nie chce, no nic posprzątam za godzinkę:confused2:, a tymczasem zrobiłam se herbatkę z cytryną i mam prince polo orzechowe <dietona wysyłam na drzewo:rofl2:>.
Wkurzył mnie mąż zaraza jedna, pojechał na szkolenie:confused2:, nie chcę być heterą bo w sumie prawie nigdy nie jeździ, a dzisiaj nie mógł się wykręcić. Ale akurat dzisiaj kiedy w domu burdel na kółkach plus malutka mega marudna. Święta za pasem, ja po pracy nie mam kiedy posprzątać bo teraz z Marti ciężko cokolwiek zrobić wszędzie włazi, a wieczorami zwyczajnie padam na cycki. W sumie co z grubsza ogarniamy codziennie, zmywam naczynia i podłogi, ale nie mam wyjścia codziennie mam sanepid w domu <teściowa przychodzi do Małej>, ale firanki, okna, wszystkie szafki w kuchni błagają o litość. No nic nie zrzędzę już, dzisiaj trochę ogarnę resztę może jutro i jakoś tam będzie.
Uśpiłam już Klucha. Posiedzę chwilę z Wami i uciekam do tego nieszczęsnego sprzątania:confused2:.

Hope
mamy identyczny problem, Martynka ma tak wysokie podbicie, że nie mogę jej kupić żadnych butów, w sumie jeszcze nie chodzi, ale chciałam jakieś ochronne przed wiatrem, ale pupa normalnie.

Basiekk ja też mam zamiar się zabrać za szorowanie łazienki,ale to za chwilę.W dzień jak Igi spał pomyłam meble w pokoju, jeszcze w drugim zostało mi dokończyć.

Na długo małż na szkolenie pojechał???

u nas junior też ma spore w przekroju stópki,jedynie te co wklejałam na wątku zakupowym weszły.Ten konkretny model, bo inne tej marki(coccodrillo) tez nie.
jolek nie pytaj, najwazniejsze zeby wylinieć do świąt:eek: bo jak mnie stara(tzn mamuśka:sorry:) zobaczy to ..(szkoda jej nerwów:rofl2:)
ja tez jutro robię porządki, tzn z juniorkiem doglądamy czy dobrze okna się myją itd se se se ;-)

Ostatnia edycja:
Hejcia

U mnie dziś mega udany dzień a i wieczorek zapowiada się super :tak::-p na zakupkach byłam i u mamci . Fajnie fajnie :-)

Bra- współczuję... przemagluj go ostro! i jak coś to WrocLOVE więc zapraszamy również :tak:
Jaipur- :szok: coś Ty babo nawywijała... ??? :-D zapewne Tobie do śmiechu nie jest :-p
Jolek- gratki gratki super z tym nocnikowaniem :tak:
Basiek- buźki :*
Alex- dla Jeremiaszka , nie martw się syncio dobrze wie że jesteś z Nim a On z Tobą każdego dnia :*
[*] , dobrze że pójdziesz na te wszystkie badania :*

reklama
Hej kobietki

Faktycznie pogoda i cisnienie masakraaa - pol lampki wina do obiadu mnie dobilo!
Czlowiek powienien spijac kafffeee co chwile :tak: !

Jaipur cos Ty taka aktywna dzisiaj? :rofl2: jestem baardzo ciekawa co nawywijalas na glowce, ze musisz wyliniec :-D powiedz powiedz!! Jak kolano - juz zdrowe i czy rowerowalas siem juz??

Jolus - super, ze Igi korzysta z nocnika i to w tak waznej sprawie :-) My wczoraj zakupilismy nocnik Polci w koncu, ladny rozowy :] a jak :] Ja caly czas myslalam, ze Wy mieszkacie w kawalerece, pokoj jeden..

Alex
- tak mi przykro, ze nie moglas byc u Jeremiaszka :((( ale juz zawsze bedzie z Toba - w serduszku i w myslach, wiec nie smutkaj :***

Bra - jestem zla na Twojego M normalnie! Ja wiem co sie dzieje na takich sluzbowkach, moja ciotka pracowala w poteznej firmie medycznej, niejedno malzenstwo poszlo sie..... jej tez zreszta, ale to juz inna historia.. Mam nadzieje, ze chlop pojdzie po rozum do lba - bo ma wiele do stracenia!!!:wściekła/y:

Basiekk - udanych porzadkow, owocnych :happy: ...wiem jak trudno o takowe z czortem u boku, ale Ty w domu przynajmniej masz przestrzen - Pola spi w pokoju kolo kuchni i nie ma szans zebym dokonczyla szafki po nocy bo ja obudze! Weekend :)) :*

K... m...... moj oglada Borussie <mecz!..> i tak mi cisnienie podnosi jego chora podnieta, ze zabilabym z
zimna krwia:crazy:, bedzie mi tu wyklinal i wyzywal pod nosem wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ostatnia edycja:
Do góry