reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Agnieszka no w końcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cieszę się,że u Was wszystko dobrze:)
Co do nocnika to radzimy sobie bardzo dobrze:) Od ponad miesiąca kupy są tylko na nocnik (raz nam się w pieluchę trafiło). Siadamy dość często co przekłada się na mniejszą ilość zużytych pieluch i chusteczek:)

Basiekk
a właśnie pisałam do Ciebie smska.Cieszę się że już jesteś:)

reklama
super, że się goi:-).
Laski mam takie pytanie czy ma któraś z Was solary?? Bo u nas tu gdzie się budujemy w tej gminie jest taki projekt, że koszt takich solarów ma się zmieścić w 2,5 tys. W sumie bardzo mało, a ma się ciepłą wodę cały rok. Wstępnie się zapisałam, ale zastanawiam się czy są jakieś wady, opłaty itd.

Wpadam na momencik się przywitać i zachęcić was do podzielenia się swoimi kulinarnymi przepisami na wątku jedzeniowym:-) Idą święta, a ja na razie jestem w kropce.
Lecę,bo Remik pewnie zaraz wstanie, a psoci niemożliwie:no:A w dodatku Gabi zagadałaby na śmierć. Głowa pełna i oczy w doopie. Ehh...Miłego dnia

no i po pogodzie :sorry:
grill udany :-) wszyscy najedzeni i zadowoleni :-p hehe pogoda dopisała aż do końca :-) na szczęście

Alex Jeremiaszek wie że nie mogłaś przyjść i i wie że przyjedziesz kiedy już wyzdrowiejesz :*

lepi snieg... brrrrrr pamietam jak chyba w zeszłym roku w maju wstawiała któraś dziewczyna zdjęcie jak zasypało sniegiem na majowy weekend w pl brrrrr :-p

ewcia współczuję .. Emka moja nie toleruje balerinek :-p bo łatwo je sciagnąć ale tak to chodzi w butkach cały czas...
może kup mu takie których się zdjąć nie da to się przyzwyczai :tak:
Agniieszka witaj ponownie :*

bra... osz ten facet.... wrrrrrr niech się lepiej opamieta!!!!

koniec idę na obiad :-p
choć pewnie w miedzy czasie bedę podczytywać bb :-p hehe

reklama
kochane narazie nie nadrabiam, bo za chwilkę będe musiała położyć Lenusię spać :)

dziekuję dziewczynki za to, że jesteście.
M dzis wraca, napisał mi maila, że od wczoraj w całej firmie nie działaja telefony, dlatego nie mógł zadzwonić. prawde mówiąc, to nawet jesli to prawda, to jestem juz doprowadzona do takiego stanu, że nie robi mi to różnicy ;(

Do góry