reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

lepi nie wiem, bo nie czułam ;)
aina dziś jeszcze gorzej niz było. rozmawiałam z M wczoraj wieczorem, myslałam , ze wszystko sobie wyjaśniliśmy, ale tak jak miał sie odezwac jeszcze wczoraj tak sie nie odezwał i od rana tez cisza ;( nie wiem co sie dzieje, ale mam wrażenie, że jest ktoś trzeci... ;(((
joluś patrzę ciąglę w pogode i jak wół jutro ma nad morzem padac, w niedzielę nie lepsza pogoda ;( jak pech to pech , bo naprawde z chęcią bym przyjechała
alex dobrze, że masz usg,niech sprawdzą od czego te dolegliwości u ciebie. wtedy pewnie szybko pomogą
ewcia Lenusia tez na początku nie lubiła bucików, ale szybciutko sie przyzwyczaila :)

reklama
Jola, zakładam, ale przecież nie będę na siłę trzymała Mu na nóżkach jak zaczyna się wściekać i płakać...

oj tam, oj tam, jak słońce to znaczy, że ciepło:-D

Och Bra ja bym go za uszy wytargała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewcia dlatego piszę że co jakiś czas na chwilkę, nie każę Ci na siłę trzymać. A może daj mu się pobawić butkami, zacznie się do nich przekonywać.My tak z nocnikiem robiliśmy, bo też na początku mega płacz był.

Joluś korzysta na całego:) u nas tez słonko wyszło, ale zimno:))
Bra no w łeb bym go walnęła i to porządnie, mam nadzieje,że nie ma nikogo trzeciego!!! Twój M nie wie chyba jakie ma skarby w domu.. KU%@$&%*!

Bra, u nas trochę już to trwa...
nie wiem dokładnie o co chodzi z M, ale współczuję, bo za ciekawie, to nie wygląda...

Jola
, w domu nawet o chwili nie ma mowy...
a bawić uwielbia się butami, nawet idzie na przedpokój i robi sajgon z butów...

Pisze do Was po długiej nieobecności i po groźnej wiadomości od Jolek ;D

Ewcia u nas Igor tez najpierw plakal przy zakladaniu butow a teraz w nich smiga jak szalony i w kapciach po domu tez.
Alex kuruj sie kobietko, Jeremiaszek wie ze jestes przy nim kazdego dnia a on przy Tobie.
Lepi ojj wspolczuje zapierdzielu w pracy.
Kamciawitam i Ciebie po dlugiej nieobecnosci, widze ze pogode to masz podeślij nam jeszcze troszke sloneczka co?
Bra, Persefona zachowanie facetow czasami ja zostawiam bez komentarza.
Paula ojj ospa to niezle chorobsko ale dobrze ze juz ok ;)
Styna oby mala nie bardzo nie nameczyla i antybiotyk szybko zadzialal, tule mocno.
Jolek dzieki za mobilizacje i powiedz mi czy Igor radzi sobie z nocnikiem? Bo ja sie zastanawiam czy juz kupic Igorowi czy jeszcze poczekac troszke?

No tak z lekka nadrobilam, reszte potem bo Guguś jest bardzo absorbujacym dzieckiem. Ogolnie u nas wszystko dobrze. Zdrowi jesteśmy a to najwazniejsze.

Milego Dnia Kobietki.

reklama
Hej piękne:-)
Wczoraj już nie dałam rady wpaść na BB po całym dniu wrażeń. Za to dzisiaj nadrabiam Was od rana:tak: i dobrze, lubię Was czytać. O oczku Martysi napiszę na lekarzowym. Powiem tylko, że od 8-12 czekaliśmy na wizytę:confused2: z małym dzieckiem podczas gdy lekarka w pierwszej kolejności przyjmowała osoby starsze:confused2:. Polska służba zdrowia bez komentarza. Ale jest tego jeden plus mogłam se pogadać z mami w wieku zbliżonym do Marti, bardzo lubię te rozmowy. Jeszcze zakupy wczoraj zaliczyliśmy. Marti w nowym foteliku jechała jak hrabina:-D.
Bra słonko bardzo mi przykro, nie zasługujesz na niego. Twój M.najzwyczajniej w świecie nie docenia jakie skarby ma w domu:baffled:. Należy mu się nauczka zdecydowanie. Uważam, że ten wyjazd byłby dobrym pomysłem. Może masz ochotę na lubelskie:rofl2:? Odwiedzimy Ainkę w Zamościu u mnie jest słońce, las i off kors ja z Marti:-D.
Bra mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni i Twój M.nikogo nie ma.

Jolek dobrze, że Twój M.ma już kask. Całe szczęście, że nic oprócz <przeciągów:-D>mu się nie stało. Buziaki dla szkraba na 50 tygodni. Bosz za dwa tygodnie Iguś skończy rok:szok:. Chodzi już samodzielnie bo nie doczytałam?.
Alex współczuję choroby. Bidulko, ale Cię rozłożyło. Oczy mi się zaszkliły jak czytałam o Twoim Jeremiaszku kochanym. Bardzo mi przykro, że tyle musiałaś przejść <tulę>.
Futrzaku wiedziałam, że mąż sobie poradzi. Super.
Kamcia zwariowaną masz pogodę, ale super, że chociaż teraz macie namiastkę lata i mieszkasz tak blisko morza. +
Lepi mam nadzieję, że z tymi urlopami się jakoś ułoży.
Agacio kopię w d... Twoje przesilenie wiosenne i wyganiam je od Ciebie.

Więcej nie pamiętam.
Udanego dnia :)

Do góry