reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
wklejam futro bo dumna z niego jestem (w końcu to też moje dziecko) chociaż kiedyś ją utopię w akwarium w porannym amoku :D
tutaj jak była maciupka, zaraz z hodowli:
Zdjęcie0008.jpgZdjęcie0004.jpgZdjęcie0015.jpg

Tutaj już parotygodniowa (z lewego ucha wyłażą jej kłaczory i trochę te pędzelki widać ale teraz ma większe)
Zdjęcie0133.jpg

Tutaj zdjęcie bieżące z cyklu: gdzie jest głowa:
Zdjęcie0337.jpg

A tutaj sprzed chwili ale na moim praniu ale nie chciała pozować (jest puchata bo na zimę się uszykowała, normalnie na ciele mniej jej kłaki sterczą):
Zdjęcie0367.jpgZdjęcie0364.jpg

ale te Wasze kociaki są cudne:)
Ja mam tylko dwa psiaki. Jeden (husky) minus 15 na termometrze a on cały zakopany w śniegu:)
Drugi bokser, który szuka tylko ciepłego kaloryfera:))
Wogóle u Nas to w sumie dziwne polaczenie ras. Husky i Bokser :-D

wisienka to ten co ja znam ma inicjały MK

marzena słodki ten kiciuś....:tak:
ale powiem Ci szczerze że takie włochate to mi sie młode kotki podobają.. a duże już tak średnio..
ale ten ma fajne łapki:-D

jolek masza rację;-)niech se gada... faceci się nie znają:-p
chociaz mój to się zna bo powiedziął że kolejnej dziewczynce też przebijemy uszka jak będzie miała 3 miechy

Znam Marcina o takich inicjałach, który wiem że troszkę wyjeżdżał, ale raczej nie jest tam na stałe (ma nazwisko od Kaczki:D) nie chciałam tak do konca obnazac jego prywatnosci ;-)
Pewnie znalazl by sie kto jeszcze gdybym mocniej sie skupila, ale jakos juz dzis ciezko mi sie mysli.:)

Ojnapisalam sie i usunelam przez przypadek...
Znam jednego Marcina, który wiem, że wyjezdzal, ale chyba nie jest tam na stale (ma nazwisko od kaczki) nie chcialam tak do konca obnazac jego prywatnosci ;-)
Pewnie gdybym sie skupila to jeszcze bym znalazla kogos o tych inicjałach, ale nie mam juz dzis sily na myslenie;)

wisienka nie usunęłaś są obydwa

laseczki ja już brykam spać...Dobrej nocki Wam życzę i do juterka:)

Ostatnia edycja:
reklama
A jednak sie wysłal ten poscik:))
Widac ja juz musze sie do snu ukladac, bo nie najlepiej ze mna:))
Zreszta jestem straszna egoistka, bo moj P. jutro na rano do pracy idzie a ja mu klikam nad uchem, wiedzac ze jutro pospie...
Kolorowych snów życze:)))

Do góry