reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

dobra dobra chodźcie tu foszki:-D
żartowała żartowałam:-D:-D:-D:-D
już sie poprawiam...
wklejam mojego rasowca.... z moją niunią.. bo on nigdy sam tylko wszędzie z nią:-p
ale za to Vi ma niezłą kołderkę z niej.. hihi
nawet na głowę jej włazi jak jest tylko okazja ... hehe to ostatnie to jak "Lilo" była malutka

DSCF4247.jpgDSCF4361.jpgDSCF0591.jpgDSCF0970.jpgDSCF0225.jpg
pencil.png

reklama
a wiesz , ja zawsze myslałam ze to ze standardówek i się nie przyglądałam :zawstydzona/y::-p

wstawiaj wstawiaj:tak: popodziwiam te pędzelki:-D

Jolek chodź tu i się nie fo****.... bo zobaczysz

Witam, ja dopiero od dwóch dni znalazłam chwilke zeby zajrzec na bb.
Ale sie rozpisalyscie :szok:
U mnie juz lepiej przeziebienie ustapilo:)

ViKamcia właśnie doczytałam, że jesteśmy w tym samym wieku:) Tyle że ja mniej doświadczona bo w pierwszej ciąży.
Ale śliczne fotki wkleiłaś. Słodkie. Cudna córeczka i kotek tez. A mówią, że kot i dzidzia to nie najlepsze połaczenie. Zawsze wiedzialam ze to głupie gadanie. Jak zwierze dobrze wychowane, to da sie to pogodzic:-)

wisienka a ja mam kumpla z Rawy Mazowieckiej:-D:tak:

no taaaa jak się dobrze wychowa i kota i dziecko.. hehehe
mój kot otwiera paszczkę a mała wsadza tam paluszki i liczy mu ząbki:rofl2::rofl2::rofl2:
albo ciąga za ucho , zabiera piłeczkę.. a kotek nic..
a moja mama to mi kazała i w 1 ciąży kota wywalić z domu i w 2 tak samo..
ale się zaparłam i powiedziałam że w życiu..
to mi zaczęła opowiadać że przegryzie jej tętniczkę itp itd.. albo ze wydrapie oczy z zadrości o dziecko:-D masakra co ja się nasłuchałam.. hehe

Kamcia trochę bym się chyba bała,jakby mi się kociak tak na dziecku układał. Chociaż faktycznie słodkie połączenie. Właśnie się z M spięłam na temat kolczyków u małego dziecka! Zobaczył u Twojej Vi i zaczął się głupio mądrzyć.:wściekła/y:

a czemu bys się bała?? nie ma się co bac , znacvzy wiesz one razem śpią przy mnie więc się nie boję :tak:
w nocy np bym ich nie dała razem do łóżka;-) nigdy nic nie wiadomo kto kogo przyciśnie:sorry2: i co z tego będzie...

a co tam Twój się mądruje...??:-p

a że to niebezpieczne, jak dziecko pójdzie do przedszkola to mu jakieś inne może pourywać te kolczyki i takie tam :wściekła/y:

reklama
hehe Joelk powiedz żeby się o to nie martwił to nie te nasze stare czasy kiedy 6-latki ciągały się za uszy:rofl2:
ja jakoś nigdy bym o czymś takim nie pomyslała:-D
jak chce to mogę mu osobisty wykład zrobić na ten temat;-) tylko musiałabym poświęcić trochę czasu .. hihih

wisienka znasz kogoś z Rawy co siedzi w Uk??:-)

Do góry