reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

marzena nie załamuję:-D takie sa realia;-) hihih
kup plastikowe bombki:-D
marzena w donicy jeszcfze gorzej.... nie dość że się bombki i igły posypią to jeszcze piasek... heheh

Jolek a może i te środki dla psów na kota tez zadziąłają.. hehehe

koniczynka śmieszny ogon ma ten kociak:-)

reklama
jolek trzeba psiknąć to się dowiemy;-)

wogóle spojrzałam na Twój suwaczek i mi się śimać zachciało:-D
bo sobie wyobraziłam ze tam jest napisane"Twoje dziecko wygląda jak ziemniak"
a nie że dziecko jest rozmiaru ziemniaka:rofl2:

Koniczynka mój sierściuch nawet trochę podobny z futra bo ogon palmiasty, na ciele puchata ale nie jak pers, lwia grzywa. Do tego ma pędzelki w uszach i futerko między poduszkami na łapach. Tylko moja jest maści "niebieskiej" a ten koleżanki centeczki ma cudne.

A te odstraszacze to diabli wiedzą czy działają. Narazie nam się sprawdza olejek pomarańczowy do ciasta jak się małpa przyczepi czegoś. Ale i tak z jej pędem: wyżej, wyżej, wyżej to oszczędzę na czubku ozdobnym czyli szpicu.

Ostatnia edycja:
kamcia ty się nie czepiaj mojego "ziemniaka" !!!!!
marzenko ja kupowałam odstraszacz w zoologicznym to działał bo mój psiak nie obgryzał mi mebli, i praktycznie dla nas ludzi był bezzapachowy,a pokusiłam się w tesco na jakiś tani badziew i nie dość,że śmierdział strasznie to jeszcze na mojego psiaka nie działał

reklama
Do góry