reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Agatko podziwiam Cie - 8kg ! :))) ja tez PO przytylam, i tyje dalej na to wyglada :/ nie mam weny ani samozaparcia. zajadam stres po prostu. juz kiedys tak mialam i przytylam wtedy sporo, jak na mnie.. zle sie czulam... wtedy. a teraz taka doooopa wolowa ze mnie, zamiast sie wziac za siebie..:wściekła/y:wrrrrrr

Tez czytalam o Madzi dzisiaj, w ogole dzis wrocilo to wszystko i kotluje mi sie w glowie pol dnia ;(
K.... wiedzialam, ze z tymi ludzmi cos nie tak :/

Majunia tylko że ja w ciąży przytyłam prawie 30 kg:zawstydzona/y: tu wisi, tam się trzęsie... tak nie może być:no: kiedyś byłam całkiem niezłaą laską (tak mi się przynajmniej wydaje:-D) muszę wrócić do tego. Rozumiem Cię że zajadasz stres ja też tak robię ale zamiast tego zabierz Polcię na spacer intensywny, albo kup sobie worek treningowy rękawice i napierniczaj w niego oooo napewno by Ci się lepiej zrobiło:tak:;-)

A jednak jeśli chodzi o Madzię to nie był wypadek..... Oni i tak nie mają życia w tej Łodzi mogę się załorzyć jakby do piździwólki się przeprowadzili nawet i tak ich każdy zna.....

Agacio Ty jestes niezla laska!!!! :******** No! i mi nie tutaj :p
Wiesz ja juz baaardzo dluugo marze o takim worku i rekawicach!
Agacio w Bangkoku jest jakies 36stopni aaaaaaaaa! a na Bali konczy sie teraz pora deszczowa i zaczyna sucha - pieeeeknie! tez chcem! plazaaaa..... wodaaaaa.... mmmmmmmm

Bra - mam cos dla Ciebie :-D
485781_351334998237594_164181236952972_898288_2001706920_n.jpg

Ostatnia edycja:
uuuuuuuuuuuu 36 stopni mato jak ja bym się wygrzała na tym słoneczku:tak: uwielbiam słońce tylko piegus jestem latem straaaszny:eek:

Ja laska mówisz do mnie :-D:-D:-D dobre:laugh2:

Spadam kobiecinki dobrej nocki tylo się nie objadajcie za bardzo czekoladą;-)

Ostatnia edycja:
Cześć kobitki

Aina mam nadzieję,że nie zapomnisz o nas na wyjeździe:)

Styna no to nieźle, kiedy na usg śmigasz???

Bra współczuję jeszcze raz problemów z zębami:(

Basiek, Ypra , Alex Buziole dla Waszych dzieciaczków:*:*:*

Don super,że Franio ma się już lepiej:)

Basiekk rzuć gołąbkiem:)

Maja pozazdrościć siostrze!
Igi pospał do po 4tej:) a potem pospaliśmy do ..................................... 10tej:)

Lepi zdolnego masz małża.Gratuluję :)

Futrzaczku zdrówka:) Mam nadzieję,że już karczek nie boli

Alex współczuję nieprzespanej nocki :*

Agacio
8kg...GRATKI!!! kurka a ja chwilowo odpuściłam.Niech mi ktoś nakopie w doope!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M zamiast mnie mobilizować to jeszcze odciąga i smakołyki pod nos podtyka:/

Pogoda superaśna więc mu dziś spacerowaliśmy. Co do autka to w sumie żaden wydatek. Coś się spsuło i nie pokazało że się gaz kończy, no i nam się właśnie skończył. Kumpel zaciągnął naszego grata na stację i zatankowali go do pełna.

Agacio nie okres i przepuklina to dwa różne problemy wogóle nie powiązane:-D:-D:-D Przepukliny dostałam niedługo po porodzie i co chwilę mi powraca:confused2: No a okres to ja już nie wiem o co z nim chodzi ponad 3 tygodnie juz mnie męczy.
Jolek jeszcze nie wiem przyślą mi list z terminem USG.

No i zmykam bo super film oglądamy.Dobranoc

Hej kochane
Przyznaje się bez bicia, że na forum ostatnio nie zaglądam. Tiki po czasowym ustąpieniu znowu wracają. Skupiam się głownie na młodym teraz i korzystam że ciepło więc wybywamy na długaśne spacery.

Jak się ogarnę z tym wszystkim to obiecuję że zaraz natychmiast do Was wracam.

reklama
witam , poczytuję ale czasu brak. jak to w tygodniu na wysokich obrotach.

z małą Madzią jestem w szoku. ale wiedziałam od początku. co za ludzie. brak mi słów .

miłego dnia

Do góry