reklama
Agatko podziwiam Cie - 8kg ! )) ja tez PO przytylam, i tyje dalej na to wyglada :/ nie mam weny ani samozaparcia. zajadam stres po prostu. juz kiedys tak mialam i przytylam wtedy sporo, jak na mnie.. zle sie czulam... wtedy. a teraz taka doooopa wolowa ze mnie, zamiast sie wziac za siebie..wrrrrrr
Tez czytalam o Madzi dzisiaj, w ogole dzis wrocilo to wszystko i kotluje mi sie w glowie pol dnia ;(
K.... wiedzialam, ze z tymi ludzmi cos nie tak :/
Tez czytalam o Madzi dzisiaj, w ogole dzis wrocilo to wszystko i kotluje mi sie w glowie pol dnia ;(
K.... wiedzialam, ze z tymi ludzmi cos nie tak :/
Majunia tylko że ja w ciąży przytyłam prawie 30 kg tu wisi, tam się trzęsie... tak nie może być kiedyś byłam całkiem niezłaą laską (tak mi się przynajmniej wydaje) muszę wrócić do tego. Rozumiem Cię że zajadasz stres ja też tak robię ale zamiast tego zabierz Polcię na spacer intensywny, albo kup sobie worek treningowy rękawice i napierniczaj w niego oooo napewno by Ci się lepiej zrobiło;-)
A jednak jeśli chodzi o Madzię to nie był wypadek..... Oni i tak nie mają życia w tej Łodzi mogę się załorzyć jakby do piździwólki się przeprowadzili nawet i tak ich każdy zna.....
A jednak jeśli chodzi o Madzię to nie był wypadek..... Oni i tak nie mają życia w tej Łodzi mogę się załorzyć jakby do piździwólki się przeprowadzili nawet i tak ich każdy zna.....
Agacio Ty jestes niezla laska!!!! :******** No! i mi nie tutaj
Wiesz ja juz baaardzo dluugo marze o takim worku i rekawicach!
Agacio w Bangkoku jest jakies 36stopni aaaaaaaaa! a na Bali konczy sie teraz pora deszczowa i zaczyna sucha - pieeeeknie! tez chcem! plazaaaa..... wodaaaaa.... mmmmmmmm
Bra - mam cos dla Ciebie
Wiesz ja juz baaardzo dluugo marze o takim worku i rekawicach!
Agacio w Bangkoku jest jakies 36stopni aaaaaaaaa! a na Bali konczy sie teraz pora deszczowa i zaczyna sucha - pieeeeknie! tez chcem! plazaaaa..... wodaaaaa.... mmmmmmmm
Bra - mam cos dla Ciebie
Ostatnia edycja:
uuuuuuuuuuuu 36 stopni mato jak ja bym się wygrzała na tym słoneczku uwielbiam słońce tylko piegus jestem latem straaaszny
Ja laska mówisz do mnie dobre
Spadam kobiecinki dobrej nocki tylo się nie objadajcie za bardzo czekoladą;-)
Ja laska mówisz do mnie dobre
Spadam kobiecinki dobrej nocki tylo się nie objadajcie za bardzo czekoladą;-)
Ostatnia edycja:
Cześć kobitki
Aina mam nadzieję,że nie zapomnisz o nas na wyjeździe
Styna no to nieźle, kiedy na usg śmigasz???
Bra współczuję jeszcze raz problemów z zębami
Basiek, Ypra , Alex Buziole dla Waszych dzieciaczków:*:*:*
Don super,że Franio ma się już lepiej
Basiekk rzuć gołąbkiem
Maja pozazdrościć siostrze!
Igi pospał do po 4tej a potem pospaliśmy do ..................................... 10tej
Lepi zdolnego masz małża.Gratuluję
Futrzaczku zdrówka Mam nadzieję,że już karczek nie boli
Alex współczuję nieprzespanej nocki :*
Agacio 8kg...GRATKI!!! kurka a ja chwilowo odpuściłam.Niech mi ktoś nakopie w doope!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M zamiast mnie mobilizować to jeszcze odciąga i smakołyki pod nos podtyka:/
Pogoda superaśna więc mu dziś spacerowaliśmy. Co do autka to w sumie żaden wydatek. Coś się spsuło i nie pokazało że się gaz kończy, no i nam się właśnie skończył. Kumpel zaciągnął naszego grata na stację i zatankowali go do pełna.
Aina mam nadzieję,że nie zapomnisz o nas na wyjeździe
Styna no to nieźle, kiedy na usg śmigasz???
Bra współczuję jeszcze raz problemów z zębami
Basiek, Ypra , Alex Buziole dla Waszych dzieciaczków:*:*:*
Don super,że Franio ma się już lepiej
Basiekk rzuć gołąbkiem
Maja pozazdrościć siostrze!
Igi pospał do po 4tej a potem pospaliśmy do ..................................... 10tej
Lepi zdolnego masz małża.Gratuluję
Futrzaczku zdrówka Mam nadzieję,że już karczek nie boli
Alex współczuję nieprzespanej nocki :*
Agacio 8kg...GRATKI!!! kurka a ja chwilowo odpuściłam.Niech mi ktoś nakopie w doope!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M zamiast mnie mobilizować to jeszcze odciąga i smakołyki pod nos podtyka:/
Pogoda superaśna więc mu dziś spacerowaliśmy. Co do autka to w sumie żaden wydatek. Coś się spsuło i nie pokazało że się gaz kończy, no i nam się właśnie skończył. Kumpel zaciągnął naszego grata na stację i zatankowali go do pełna.
Agacio nie okres i przepuklina to dwa różne problemy wogóle nie powiązane Przepukliny dostałam niedługo po porodzie i co chwilę mi powraca No a okres to ja już nie wiem o co z nim chodzi ponad 3 tygodnie juz mnie męczy.
Jolek jeszcze nie wiem przyślą mi list z terminem USG.
No i zmykam bo super film oglądamy.Dobranoc
Jolek jeszcze nie wiem przyślą mi list z terminem USG.
No i zmykam bo super film oglądamy.Dobranoc
Żelka
Fanka BB :)
Hej kochane
Przyznaje się bez bicia, że na forum ostatnio nie zaglądam. Tiki po czasowym ustąpieniu znowu wracają. Skupiam się głownie na młodym teraz i korzystam że ciepło więc wybywamy na długaśne spacery.
Jak się ogarnę z tym wszystkim to obiecuję że zaraz natychmiast do Was wracam.
Przyznaje się bez bicia, że na forum ostatnio nie zaglądam. Tiki po czasowym ustąpieniu znowu wracają. Skupiam się głownie na młodym teraz i korzystam że ciepło więc wybywamy na długaśne spacery.
Jak się ogarnę z tym wszystkim to obiecuję że zaraz natychmiast do Was wracam.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
witam..
poczytałam i spadam spać...
a właśnie ... jeszcze przed chwilą oglądałam link:
Nowe, szokujące ustalenia ws. śmierci Magdy - Wideo w Onet Wiadomości
:-(
poczytałam i spadam spać...
a właśnie ... jeszcze przed chwilą oglądałam link:
Nowe, szokujące ustalenia ws. śmierci Magdy - Wideo w Onet Wiadomości
:-(
reklama
P
paulina007
Gość
witam , poczytuję ale czasu brak. jak to w tygodniu na wysokich obrotach.
z małą Madzią jestem w szoku. ale wiedziałam od początku. co za ludzie. brak mi słów .
miłego dnia
z małą Madzią jestem w szoku. ale wiedziałam od początku. co za ludzie. brak mi słów .
miłego dnia