reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

majuś ;*************** u jak tu nie miec dobrego humorku od rana ;)))))
przekazałam te słodkości dalej, bo mam taka jedną , której juz chyba tylko czekolada może pomóc :D dzięki :)

hej śliczności, ja narazie sie tylko witam :)

będę później

Ostatnia edycja:
reklama
Hej piękne :)
Wreeeeeszcie piątek :tak:. Cieszę się niezmiernie, dłuży mi się ten tydzień i dłuży. Jeszcze dzisiaj po robocie zabieram córeczkę na spacer. Wczoraj byliśmy na szczepieniu na pneumo, Marti dostała iście wścieku, o mały włos nie ugryzła piguły, która ją szczepiła:cool2:.
Agatko podziwiam 8 kg szacun:tak:, mi się też niby żołądek skurczył, mam co prawda tylko 1 kg do tyłu, jeszcze jakieś 6 i byłoby przyzwoicie. A Ty ile jeszcze chciałabyś schudnąć?
Żelka czekamy tu na Ciebie :)
Maja, ale siostrze fajowsko :)
Lepi gratulacje dla męża:)

Miłego dnia towarzyski doli i nie doli :)

Agacio padam na podłogę i robię pokłony! Gratuluje samozaparcia i zrzucenia wagi!:tak: Super,super!!!:)*
Joluś nie zapomne o Was, nie,nie;-)
Majeczko jakoś kiepsko się ostatnio czuje, wczoraj najchetniej bym przespała cały dzień...Kurcze mam nadzieje,że podróż szybko nam minie...:*

Poczytałam nowe fakty ws.Małej Madzi, brakuje mi słów dla tego okrucieństwa, które spotkało tą małą dziewczynkę. Mam nadzieje,że Ci ludzie poniosą karę!
My juz spakowani, jeszcze tylko "bagaż podręczny" tj. pampersy, chrupki kuk., zabawki, książeczki, iiiii dłuuuuuuuuuuuuugo wymieniać. Moja mama już w drodze do moich teściów, spimy tam i w sobotę do Zamościa.....:-):-):-):-)
a P wolna chata.
Pięknie słonko świeci, za oknem robi się zielono. Jest pieknie wiec ide zjeść czekolade:D
Będę tęskniła postaram sie odezwać w sobotę, jak dotre do Z.
Bassiek,Agacio,Żelka mamy do siebie dosyc blisko:-p

Dzień doberek :-)

Przepraszam miałam wpaść wieczorkiem ale wiecie ktoś musiał mi ten karczek wymasować ( mężusio oczywiście ) a potem plecki , potem.... ojjj to nie ta godzina na takie wyznania :-D:-p;-) hi hi i jakoś już nie zaglądałam.

Także po kolei:
Joluś -Ja Jasińkowi Ainki spóźnione życzonka składałam bo 19go zapomniałam :zawstydzona/y: , co do spacerku to super zazdroszczę Ty wiesz nie :* a jeśli chodzi o dietę to jak nie ma chętnych to ja z przyjemnością Cię kopnę na popędke! Ja też na dietce i poszło mi już 5 kg i zaczynam czuć się super choć jeszcze z 10 przede mną :zawstydzona/y: ale i tak po ubraniach widać mega róznicę kurcze i nic mnie nie skusi póki celu nie osiągnę to już kategorycznie postanowione.
Agacio- brawo brawo kotek! piękna liczba ! :-)
Maju- ehh najgorsze to zajadanie stresu właśnie , Agacio ma rację rękawice i nawalanko albo chociaż fitness czy cuś.
Lepidoptera- ojj bajer bajer z tego Twojego męża! ale Gratulacje super weekend w Karpaczu super! ja byłam i jest super :tak:
Basiekk- Ty szalona mamuśko tak tak już weekend :-pspóźnione buźki dla tej Twojej księżniczki kochanej :* a jak tam oczko po zabiegu ?
Maja- coś nie doczytałam ...? Twoja siostra się teraz gdzieś smaży w jakimś urokliwym miejscu ? grrr też chcę! ;-):-D
Żelka- tak tak poczekamy , Tymuś najważniejszy teraz bo dobrze by było abyś wiedziała już konkretnie na czym stoicie
Alex , Ypra- dla waszych kawalerów też spóźnione buziaczki :*:*
Bra- superowo dobry humor to połowa sukcesu! a jak tam ząb i kolejna nocka Lenonka ?
Kamcia- coś się Nam kobito rozleniwiłaś :-D;-) a o Madzi nic nie wiem nowego zaraz luknę ...
Paulina- to czekamy na niższe obroty :tak:
Ainka- ubiegłaś mnie z postem więc dla Ciebie - udanej podrozy i wypoczynku , ładuj akumulatory i wracaj szczęśliwa a małż spoko niech trochę potęskni to może zmądrzeje i przestanie Ci robic przykrości :*
yyy chyba tyle ;-)

U Nas dylemat trochę ale więcej :ninja2:

Ainka wypocznij u mamci ile wlezie. Skoro mamy blisko to może jakieś spotkanko z bąblami??:-D U Martyś sama kobita i dwóch facetów, nie wiem co na to tata:-D, ale co tam najwyżej mu nie powiemy;-).
Futrzaczku dostajesz wielkiego buziola za nadrabianie i zrzucenie 5 kilosów. A oczko Martysi póki co bardzo ładnie, nie ropieje. Dziękuję, że pytasz:-).

Bassiek podoba mi sie ten pomysł:D
Żelka zapomniałam napisać,że czekamy na Ciebie zawsze! Tymek najważniejszy!:)

Żelka a na Tymka celebrytę, podwójnie czekamy!:-) wymiata gość normalnie..

no właśnie, chciałam się przywitać, powiedzieć wszystkim mamuśkom,że są boskie i piękne:-):-)
okrąglaczkom buziale dac :****

i chyba lecę..

Ostatnia edycja:
reklama
Spadam kobiecinki dobrej nocki tylo się nie objadajcie za bardzo czekoladą;-)

dopiero nadrobiłam, ale wczoraj wciągnęłam prawie całą tabliczkę czekolady:-D nie wiedząc, że taki temat na bb
M wczoraj oddawał krew i przyniósł kartonik czekolady:-). Zamówień w zakładzie nie mają i tym sposobem udało mu się wyrwać. A ja, jak to ja, jak się dorwałam, to nie mogłam się opanować, zwłaszcza, ze w poście staram się nie kupować słodyczy (a w sklepie język czasem do pasa mi ucieka:-D)

Ale mieliśmy wczoraj radochę, bo pojechaliśmy z Zochną do coccodrillo zrealizować wygrany bon. Ceny tam są masakryczne, ale udało się kupić kilka ładnych ciuszków na lato:-).

maju - Bali, hmm.....marzenie
ainka - udanego wypoczynku Ci / Wam życzę! może faktycznie uda Ci się spotkać z dziewczynami:-)
agacio - szacuneczek za te 8 kg! Pozostałym Dziewczynom - powodzenia!
basiek - super, że z oczkami wszystko ok, oby problemy odeszły bezpowrotnie!

Mam problem z cycuchem po zaprzestaniu karmienia - napisałam we właściwym wątku i liczę na Waszą pomoc:sorry2:
Na razie to tyle.
Jakby co w weekend nie wiem, czy znajdę chwilę na bb.

Do góry