Dzień doberek :-)
Przepraszam miałam wpaść wieczorkiem ale wiecie ktoś musiał mi ten karczek wymasować ( mężusio oczywiście ) a potem plecki , potem.... ojjj to nie ta godzina na takie wyznania
;-) hi hi i jakoś już nie zaglądałam.
Także po kolei:
Joluś -Ja Jasińkowi Ainki spóźnione życzonka składałam bo 19go zapomniałam
, co do spacerku to super zazdroszczę Ty wiesz nie :* a jeśli chodzi o dietę to jak nie ma chętnych to ja z przyjemnością Cię kopnę na popędke! Ja też na dietce i poszło mi już 5 kg i zaczynam czuć się super choć jeszcze z 10 przede mną
ale i tak po ubraniach widać mega róznicę kurcze i nic mnie nie skusi póki celu nie osiągnę to już kategorycznie postanowione.
Agacio- brawo brawo kotek! piękna liczba ! :-)
Maju- ehh najgorsze to zajadanie stresu właśnie , Agacio ma rację rękawice i nawalanko albo chociaż fitness czy cuś.
Lepidoptera- ojj bajer bajer z tego Twojego męża! ale Gratulacje super weekend w Karpaczu super! ja byłam i jest super
Basiekk- Ty szalona mamuśko tak tak już weekend
spóźnione buźki dla tej Twojej księżniczki kochanej :* a jak tam oczko po zabiegu ?
Maja- coś nie doczytałam ...? Twoja siostra się teraz gdzieś smaży w jakimś urokliwym miejscu ? grrr też chcę! ;-)
Żelka- tak tak poczekamy , Tymuś najważniejszy teraz bo dobrze by było abyś wiedziała już konkretnie na czym stoicie
Alex , Ypra- dla waszych kawalerów też spóźnione buziaczki :*:*
Bra- superowo dobry humor to połowa sukcesu! a jak tam ząb i kolejna nocka Lenonka ?
Kamcia- coś się Nam kobito rozleniwiłaś
;-) a o Madzi nic nie wiem nowego zaraz luknę ...
Paulina- to czekamy na niższe obroty
Ainka- ubiegłaś mnie z postem więc dla Ciebie - udanej podrozy i wypoczynku , ładuj akumulatory i wracaj szczęśliwa a małż spoko niech trochę potęskni to może zmądrzeje i przestanie Ci robic przykrości :*
yyy chyba tyle ;-)
U Nas dylemat trochę ale więcej