reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

mój malec się obudził więc zmykam , pojedziemy po Szymcia, potem do fryzka z Szymciem i do babci na kawkę :tak:
do wieczorka :* miłego dzionka :*

reklama
Cześć ojejku mój łobuz mnie wykończy poszłam zrobić sobie kawę na ławie w pokoju stały ciastka w paczce ława dosunięta do kanapy aby nie mogła się tam wcisnąć i co robiłam kawę i kanapki wracam a Nadia już drugie śniadanie wcina i stoi nad paczką ciastek i każde po kolei gryzie i odkłada na miejsce, no prawie jedno na dywanie rozdeptała także ciastka z kremem w czekoladzie już zaliczyła. Nie wiem jak ona ich dosięgła.
Aina udanego wypoczynku, ale ja bym chętnie pojechała do domu.
Lepi kurcze my też jakiś zakupów potrzebujemy na poprawę humoru może w weekend wyciągnę męża do Oxfordu:tak: Trza to dobrze rozegrać:tak:

Wpadam się tylko przywitać. Czasu brak na nadrabianie was (gaduły jedne:-p). Od wczoraj myję okna. Kiedyś wspominałam ile ich jest :zawstydzona/y:także mam co robić. Firanki poprane,ale jeszcze na zawieszenie czekają:dry: W chwilach wolnego czasu wędrujemy na świeżym powietrzu. Młody odkrył wczoraj uroki jeździka na dworze, a Gabi nauczyła się jeździć na rowerze. M jeszcze w delegacji, ale jutro wraca. Czeka nas dłuuuuga i ciężka rozmowa. Nie wiem co z tego wyniknie, ale nie będę zagłębiać się w szczegóły. Uciekam. Miłego dnia wam życzę

Hejo

Jolunia nie odpuszczaj sobie a M niech się wypcha staraj się dla siebie:tak:, choć nie ukrywam wsparcie drugiej połówki dużo daje. Kopa Ci zasadzam wedle życzenia;-). Może się na święta obfoce i pokaże bifore i after:cool2:
Basiunia Ty chyba najbardzie z weekendu się cieszysz:tak: Szkoda że Marti jednak piguły nie dziabnęła miałaby pamiątkę:-D Zamierzam jeszcze dyszkę może ciut więcej :dry:
Joluś udnaych spacerów:-)
Ainka no to P sobie teraz zobaczy jak pusto bez Was będzie:sorry2: Jakby Cię już nie było to szerokiej dorogi kochani :tak:A w Zamościu raz byłam na wycieczce z podstawówki:cool2:, Basia to nie wiem gdzie mieszka?
Futrzaczku no Ty to jesteś pieszczocha hihih ;-)Gratuluję 5 kilosów super uczucie nie?:-)
Basia super że Martysiowa patrzałka okejos:***:tak:
Lepi Ty słońce zaliczasz się do grona lasencji więc spokojnie możesz zajadać,:-) Kurcze gratki jeszcze raz wygrania zakupów w coccodrillo

U nas nic nowego jakoś tak słabo dzisiaj chyba ciśnienie z doopy jakieś idę kawę robić...

hej

Agatko faktycznie cisnienie z doopy.. ja teraz kawke sobie pije bo bym zeszla.. choc w koncu dzisiaj pieknie, slonecznie u nas (karmie przeciez, ale nie dalabym rady bez :-p )

Znowu dzisiaj nie wyszlam - okno w kuchni umylam, i pół kuchni zrobione - szafki itp.. jeszcze troche i bedzie blysk. takie 'warunki', ze 3dni w sumie wyjdzie az na kuchnie, masakraaa
Polcia z ojcem znowu wyspacerowana, mialam z nia wyjsc po poludniu jeszcze raz, ale brak sil :/

Futrzaczku
- sister ma robi jeden semestr ze studiow na Bali wlasnie ;))

edit: Pola znowu wlazla do kufra niepostrzezenie! wczoraj tez to zrobila.. Nowa umiejetnosc ! A z kufra na zabawki to juz tylko 'krok' na kanape ;)) Malutka moja
:*

Ainka - odezwij sie koniecznie jak dojedziecie! Szerokiej drogi! oooohh ja tez bym chciala pojechac sobie :))) A P. to niech zateskni porzadnie!!

Basiekk
- jak to dobrze, ze u Marti w koncu poprawa z tym oczkiem!

Persefona - ja tez na raty okna myje, juz zaczelam bo nim skoncze to uuu po swietach bedzie.. Powodzenia :*

Ostatnia edycja:
Ale tu cisza dzisiaj. My spacerowaliśmy trzy godzinki, nogi mi w dooope wchodzą ale co tam trza korzystać z pogody:):):) M wrócił z pracy a w kuchni sajgon, a co spacerek ważniejszy.Mógł wcześniej nie kończyć :p

Aina
wypoczywaj słonko

Persefona zdolne masz dzieciaczki.

Maja fajnie że ma Ci kto z małą pospacerować, a ty w tym czasie możesz chatę ogarnąć.

Styna
nasze dzieciaczki wiedzą jak się dostać do "owocu zakazanego":)

Basiekk weekend już dla Was.

Agacio Futrzaczku
dziękuję za kopala :)

Futrzaczku pochwal się co zrobiłaś że zgubiłaś 5kg?

basiek ty i inne pracujące mamy w szczególności doceniacie weekendziki. życze więc aby był wolnomijający i przyjemnie spędzony :) a maluka ma charakterek i dobrze :) jak zabolało to trzeba pokazać, że to nie są wakacje ;))))

aina taaaaak ten bagaż podręczny jest faktycznie >podręczny< ;)
przyjemnej podróży i przede wszystkim wypoczynku. dobrze, że u teściów tak krótko ;)))

kamcia tez czytałam o Madzi ale jednocześnie nie rozumiem dlaczego prokuratura tak się uzewnętrznia.

lepi tabliczka? pfiii ;) dwie, trzy to oki, można się pochwalić, ale jedną? ;)))
twój małż jak dla mnie wymiata :)

styna Nadia wie co dobre, a ty chytruska jesteś, z córką sie podzielic nie chciałaś to sama musiała zadać sobie tyle trudu by sie do nich dorwać. szacun malutka :)

persefona mnie też czekają okna ale na szczęście nie ma ich tak wiele jak pewnie u ciebie. dobrze, że M wraca , wyjaśnijcie co trzeba, trzymam kciuki za powodzenie rozmowy

jolek jak wcześniej skończył to mógł posprzątac , a co ;P ;)))
my dzisiej tez duzo na dworzu byłyśmy , grzech nie korzystac z takiej pogody :)

gaduły jedne nadrobiłam dopiero dzisiejszy dzionek, mam nadzieję, że uda mi sie z wczorajszym wieczorem.
u nas spoko loko, ząbek nie boli, opuchlizna schodzi więc lżej :) Lenusia śpi wspaniale, moja bohaterka :* ;)

agacio szacun kobieto! wspaniale idzie ci ta dieta, nic tylko brać z ciebie przykład , masz w sobie niemozliwie duzo silnej woli :)

żelka my to rozumiemy i niezmiennie czekamy na ciebie. buziaki dla maluszka

alex jak nocka? mam nadzieję, że była lepsza. biedny Oli :( cos ewidentnie mu dokucza ;(

styna ojojoj bidoku, zdrówka kochana! faktycznie czas twojego krwawienia był zastanawiający.

hope ty weź tyle nie pisz paplo jedna bo nie nadążam odpisywać ;P ;)

fiu to CHYBA nadrobiłam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry