reklama
Padam na twarz...M dziś znowu w domu więc wybraliśmy się na długi spacer nad morze pokarmić łąbądki.Igor i pies mieli niezłą zabawę. Wróciliśmy do domku zjedliśmy obiad i wybraliśmy się do Reala na małe zakupy.W drodze powrotnej auto nam stanęło i mieliśmy przymusowy spacerek. Dobrze,że ciepło się zrobiło.Teraz wieczorkiem cieplej było niż w dzień. Jestem ciekawa jak młody po tym dzisiejszym dotlenianiu pośpi. Atrakcję miał dzisiaj bo w Realu wsadziliśmy go w ten wózek samochodzik-frajdę miał
Basiekk ale Cię przywołałam szybciorem
Jaipur dzięki za pozdrowionka od Gag. Dobrze wiedzieć co się z nią dzieje
Bra to spokojnie możesz karmić Lenonka. Ja augmentin brałam w ciąży, a teraz Igi dostawał jak był chory. Całkiem bezpieczny jest ten antybiotyk.
Twój M widzę chce dziecko zagłodzić :/:/:/:/
Co Ty masz z tymi zębami??
Sprzedawca z allegro się odezwał, przysłał Ci potwierdzenie wysłania paczki???
Agacio współczuję @...Widzę,że małe SPA sobie zrobiłaś Tak tak mały relaks się należy :*
Styna zdrówka dla Nadusi...A czemu Ty masz tyle czasu okres???
Aina no to się pewnie pakujesz już
Karolka a co ze szkołą, już koniec masz???? I jak Ci idzie szukanie?
Maja kwiat stoi na komodzie więc ani Igi ani pies nie mają do niego dostępu.
Lubimy Cię lubimy babo
Basiekk ale Cię przywołałam szybciorem
Jaipur dzięki za pozdrowionka od Gag. Dobrze wiedzieć co się z nią dzieje
Bra to spokojnie możesz karmić Lenonka. Ja augmentin brałam w ciąży, a teraz Igi dostawał jak był chory. Całkiem bezpieczny jest ten antybiotyk.
Twój M widzę chce dziecko zagłodzić :/:/:/:/
Co Ty masz z tymi zębami??
Sprzedawca z allegro się odezwał, przysłał Ci potwierdzenie wysłania paczki???
Agacio współczuję @...Widzę,że małe SPA sobie zrobiłaś Tak tak mały relaks się należy :*
Styna zdrówka dla Nadusi...A czemu Ty masz tyle czasu okres???
Aina no to się pewnie pakujesz już
Karolka a co ze szkołą, już koniec masz???? I jak Ci idzie szukanie?
Maja kwiat stoi na komodzie więc ani Igi ani pies nie mają do niego dostępu.
Lubimy Cię lubimy babo
Bra właśnie doczytałam, tak 3 tydzień i to jest masakra jakaś nie jest to jakieś mocne raczej mocniejsze plamienie ale jest i mnie wkurza. Jutro zobaczymy o c... chodzi bo to nie jest normalne. Chyba będzie trzeba zmienić antykoncepcje bo pigułki po ciąży ewidentnie mi nie służą. Co do glutołapa to mała się nie boi, wiadomo płacze ale tak samo płacze przy zwykłym ustnym. Muszę zainwestować i kupić taki na baterie aby móc w razie co ze sobą zabierać.
Jolek hormony mi zwariowały po ciąży przecież ja pigułki biorę(kazali mi nie robić przerwy między opakowaniami) i okres mam a humory to jak baba w ciąży mam. Nawet dzisiaj poryczałam się jak oglądałam prywatną praktykę.
Jolek hormony mi zwariowały po ciąży przecież ja pigułki biorę(kazali mi nie robić przerwy między opakowaniami) i okres mam a humory to jak baba w ciąży mam. Nawet dzisiaj poryczałam się jak oglądałam prywatną praktykę.
Ostatnia edycja:
aina110
Fanka BB :)
hej kobietki
Bra pogaduchy bardzo udane, wesoło i głośno było:-) jak dziś ząbki???
Joluś pewnie dziś wieczorkiem się spakuje, jeszcze jedno pranie za chwilkę nastawię. Jutro o 14 wyjeżdżamy więc zapewne się nie odezwę.
Jak pięknie na dworze!!! Dziś wyruszamy na spacer, koniecznie! Chłopaki jeszcze śpią, a ja od rana kiepsko się czuje...
Bra pogaduchy bardzo udane, wesoło i głośno było:-) jak dziś ząbki???
Joluś pewnie dziś wieczorkiem się spakuje, jeszcze jedno pranie za chwilkę nastawię. Jutro o 14 wyjeżdżamy więc zapewne się nie odezwę.
Jak pięknie na dworze!!! Dziś wyruszamy na spacer, koniecznie! Chłopaki jeszcze śpią, a ja od rana kiepsko się czuje...
bra00721
hej śliczne
narazie na chwilkę, póxniej ponadrabiam
pogoda suuuper i jeśli tylko córka nie będzie się wstydzis matki z polikiem jak ojciec chrzestny to pójdziemy na długi spacerek
ząbki - odpukać- przestają powoli boleć, ale opuchlizna jak była tak jest ;/
joluś jeszcze przed ciążą rozpoczęłam leczenie jednego ząbka, a z drugim, obok mialam prolemy od założenia wypełnienia. ale że to nie była plomba, to lekarz mówił, że tak może być. no ale teraz sie okazało, że on od jakiegoś czasu obumierał i sie obudził. i to w taki sposób, że zaczął mnie bolec też ząbek obok. jak trafiłam do dentysty to nie wiedzieli o który ząbek chodzi więc w pierwszej kolejności rozwiercili ten z rozpoczętym leczeniem. no ale chwile potem okazało sie, że to jednak ten drugi. buuuu i tym sposobem rozwiercone mam dwa i dwa muszę zrobic naraz.
alex wczoraj nie doczytalam o tym antybiotyku stąd wątpliwości, ale faktycznie lenka brała a. przy zapaleniu uszka. ja generalnie karmię ją już rzadziej , więc spoko loko przed chwilką dałam jej cycusia właśnie
ejjj ja tez chcę jeszcze byc w klubie cycusiujących! nie wyrzucajcie mnie!
majusia wspaniale, że polcia tak pięknie przybiera dla porównania Lenka jest w 10 centylu wagowym a ja "odpoczywam" tak samo jak ty. jak M wyjdzie z maleństwem na spacerek to zamiast poleżeć ja sprzątam chalupę ))
my cie uwielbiamy kobieto, skąd to pytanie
jolus to lipton z autem, mam nadzieje, żer to nie będzie kolejny wydatek?
styna ja też przymierzam sie do tego na baterie, zmobilizowałas mnie by poszukac na allegro
aina mam nadziej,ę, że w ciągu dnia poczujesz sie lepiej!!! :*
wszystkim pracującym szybkomijającego dnia!
basiek, alex,ypra sto latek dla maluszków
jednak nadrobiłam )))
narazie na chwilkę, póxniej ponadrabiam
pogoda suuuper i jeśli tylko córka nie będzie się wstydzis matki z polikiem jak ojciec chrzestny to pójdziemy na długi spacerek
ząbki - odpukać- przestają powoli boleć, ale opuchlizna jak była tak jest ;/
joluś jeszcze przed ciążą rozpoczęłam leczenie jednego ząbka, a z drugim, obok mialam prolemy od założenia wypełnienia. ale że to nie była plomba, to lekarz mówił, że tak może być. no ale teraz sie okazało, że on od jakiegoś czasu obumierał i sie obudził. i to w taki sposób, że zaczął mnie bolec też ząbek obok. jak trafiłam do dentysty to nie wiedzieli o który ząbek chodzi więc w pierwszej kolejności rozwiercili ten z rozpoczętym leczeniem. no ale chwile potem okazało sie, że to jednak ten drugi. buuuu i tym sposobem rozwiercone mam dwa i dwa muszę zrobic naraz.
alex wczoraj nie doczytalam o tym antybiotyku stąd wątpliwości, ale faktycznie lenka brała a. przy zapaleniu uszka. ja generalnie karmię ją już rzadziej , więc spoko loko przed chwilką dałam jej cycusia właśnie
ejjj ja tez chcę jeszcze byc w klubie cycusiujących! nie wyrzucajcie mnie!
majusia wspaniale, że polcia tak pięknie przybiera dla porównania Lenka jest w 10 centylu wagowym a ja "odpoczywam" tak samo jak ty. jak M wyjdzie z maleństwem na spacerek to zamiast poleżeć ja sprzątam chalupę ))
my cie uwielbiamy kobieto, skąd to pytanie
jolus to lipton z autem, mam nadzieje, żer to nie będzie kolejny wydatek?
styna ja też przymierzam sie do tego na baterie, zmobilizowałas mnie by poszukac na allegro
aina mam nadziej,ę, że w ciągu dnia poczujesz sie lepiej!!! :*
wszystkim pracującym szybkomijającego dnia!
basiek, alex,ypra sto latek dla maluszków
jednak nadrobiłam )))
Ostatnia edycja:
basiekkk
Hej piękne
Ładna pogoda u nas. A ja jak zwykle oczy na zapałki. Do 12 w nocy robiłam gołąbki. Narobiłam dwa wielkie garnki. Jeden dam mamci, bo ona zawsze mnie ratuje, jak nie mam nic na obiad. Część dałam mężowi bo dzisiaj na budowie naszej tyra, przyjeżdżają elektrycy i mają działać. Na szczęście mąż mi pomógł z tymi gołąbkami. I Martysia częste pobudki urządzała, więc się nie wyspałam.
I ja przyłączam się do grona cycających, nawet tych cycających bardzo często:-). Wystarczy, że wrócę z pracy, od razu muszę wyskakiwać z cyców.
Bra cieszę się, że już dzisiaj nie boli tak bardzo. A ojcem chrzestnym się nie przejmuj, opuchlizna zejdzie szybko. A Twojemu M. kop się należy.
Maja co za pytanie? My love Ciebie bardzo:-) Super, że Polcia była grzeczna na spacerze z prababcią. Ja też wczoraj zaliczyłam z Marti drugi spacerek po pracy.
Aina super, że do mamci jedziesz i , że u teściów będziecie tak krótko.
Joluś współczuję przeprawy z autem, mam nadzieję, że obejdzie się bez wydatków.
Agacio super, że zrobiłaś sobie wieczór SPA.Od razu humor poprawia. Jak tam dieton Twój? Ile już kilosów pożegnałaś?
Alex buziaki dla Oliwierka* 10 m-cy temu męczyłyśmy się razem na porodówce :-) ale warto było, dla takich cudownych skarbów:-)
Ypra buziole dla Krzysia*
Mam gołąbki w robocie, więc jak ktoś chętny to zapraszam
Żelka where are you?
Ładna pogoda u nas. A ja jak zwykle oczy na zapałki. Do 12 w nocy robiłam gołąbki. Narobiłam dwa wielkie garnki. Jeden dam mamci, bo ona zawsze mnie ratuje, jak nie mam nic na obiad. Część dałam mężowi bo dzisiaj na budowie naszej tyra, przyjeżdżają elektrycy i mają działać. Na szczęście mąż mi pomógł z tymi gołąbkami. I Martysia częste pobudki urządzała, więc się nie wyspałam.
I ja przyłączam się do grona cycających, nawet tych cycających bardzo często:-). Wystarczy, że wrócę z pracy, od razu muszę wyskakiwać z cyców.
Bra cieszę się, że już dzisiaj nie boli tak bardzo. A ojcem chrzestnym się nie przejmuj, opuchlizna zejdzie szybko. A Twojemu M. kop się należy.
Maja co za pytanie? My love Ciebie bardzo:-) Super, że Polcia była grzeczna na spacerze z prababcią. Ja też wczoraj zaliczyłam z Marti drugi spacerek po pracy.
Aina super, że do mamci jedziesz i , że u teściów będziecie tak krótko.
Joluś współczuję przeprawy z autem, mam nadzieję, że obejdzie się bez wydatków.
Agacio super, że zrobiłaś sobie wieczór SPA.Od razu humor poprawia. Jak tam dieton Twój? Ile już kilosów pożegnałaś?
Alex buziaki dla Oliwierka* 10 m-cy temu męczyłyśmy się razem na porodówce :-) ale warto było, dla takich cudownych skarbów:-)
Ypra buziole dla Krzysia*
Mam gołąbki w robocie, więc jak ktoś chętny to zapraszam
Żelka where are you?
Ostatnia edycja:
don_kichot
U nas już lepiej, wyniki Frania b.dobre, troche pokasłuje jeszcze ale dostaje na noc Sinecod a w dzien Sinupret i juz lepiej; u mnie tez sie unormowalo dzieki za pozytywna energie dziewczyny
lepidoptera
Witajcie,
widać, ze wiosna idzie, bo ie ma za wiele do nadrabiania.
U nas za oknem pięknie.
Szkoda, że w pracy trzeba siedzieć
basiek - ja ostatnio jak wracam z pracy, to nie mam siły ruszyć ani ręką ani nogą, chyba do permanentnego zmęczenia dochodzi przesilenie wiosenne... więc zazdroszczę Ci siły na spacerki i robienie tony gołąbków, no i jeszcze nocne wstawanie.
bra - ale bym się wściekła na mojego, gdyby tak "dbał" o dziecko w czasie mojej nieobecności...
maju - skąd takie przypuszczenia w ogóle??!!??
joluś - oby się obyło bez większych wydatków z autem...
Marti, Oli - *****
U nas całkiem nieźle, tzn. mała wybudza się jak zawsze, ale woda nad ranem jej wystarcza, ba nawet chętnie ją pije, później smok, obrót na boczek i ciąg dalszy spania:-). A jak się obudziła na dobre ok. 6.30 dostała mm, ale wypiła raptem 50ml, wczoraj też niewiele więcej. Może czas zmienić porę pierwszego śniadanka. A jak to u Was wygląda, Dziewczyny?? Bo ja szybko leciałam mleko szykować, myśląc, ze Zochna jest strasznie głodna, skoro nad ranem tylko wodę piła...
No i musze pochwalić mojego M. Właśnie mi zadzwonił, że... wygrał weekend w Karpaczu, bo jak mu babka powiedziała przez telefon "jego historia ich urzekła" . szkoda, że to tak daleko, no i że maj - sierpień odpada (tak mu powiedzieli), pewnie dopiero we wrześniu znajdziemy czas, ale zawsze super. Moja siostra wstępnie już zdeklarowała się, ze przyjedzie popilnować Zosię
widać, ze wiosna idzie, bo ie ma za wiele do nadrabiania.
U nas za oknem pięknie.
Szkoda, że w pracy trzeba siedzieć
basiek - ja ostatnio jak wracam z pracy, to nie mam siły ruszyć ani ręką ani nogą, chyba do permanentnego zmęczenia dochodzi przesilenie wiosenne... więc zazdroszczę Ci siły na spacerki i robienie tony gołąbków, no i jeszcze nocne wstawanie.
bra - ale bym się wściekła na mojego, gdyby tak "dbał" o dziecko w czasie mojej nieobecności...
maju - skąd takie przypuszczenia w ogóle??!!??
joluś - oby się obyło bez większych wydatków z autem...
Marti, Oli - *****
U nas całkiem nieźle, tzn. mała wybudza się jak zawsze, ale woda nad ranem jej wystarcza, ba nawet chętnie ją pije, później smok, obrót na boczek i ciąg dalszy spania:-). A jak się obudziła na dobre ok. 6.30 dostała mm, ale wypiła raptem 50ml, wczoraj też niewiele więcej. Może czas zmienić porę pierwszego śniadanka. A jak to u Was wygląda, Dziewczyny?? Bo ja szybko leciałam mleko szykować, myśląc, ze Zochna jest strasznie głodna, skoro nad ranem tylko wodę piła...
No i musze pochwalić mojego M. Właśnie mi zadzwonił, że... wygrał weekend w Karpaczu, bo jak mu babka powiedziała przez telefon "jego historia ich urzekła" . szkoda, że to tak daleko, no i że maj - sierpień odpada (tak mu powiedzieli), pewnie dopiero we wrześniu znajdziemy czas, ale zawsze super. Moja siostra wstępnie już zdeklarowała się, ze przyjedzie popilnować Zosię
reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Dzień dobry , cześć i czołem :-)
kurcze felek coś mi w karku strzyknęło i ruszać nie mogę bo boli...
ojj muszę zmykać , nadrobię wieczorkiem buźki :*
kurcze felek coś mi w karku strzyknęło i ruszać nie mogę bo boli...
ojj muszę zmykać , nadrobię wieczorkiem buźki :*