reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
lepi u nas jest podobnie, bo obudzeniu wypija nie więcej jak 90 ml. apetyt wraca godzinke później, wtedy je razem z nami :) gratulacje dla małżonka, ten to musi miec bajerę ;)

bassiek buźka dla córeczki z okazji ukończenia 10-miesięcy.
Lepi ale Ty masz extra faceta, gartki wygranego weekendu:)

U nas nocka koszmarna i pierwsza chyba taka od narodzin Oliwierka bo obudził sie o 01.30 i nie spal do prawie 4.00. Wiec dzisiaj padam na twarz...

Witam ja po wizycie lekarka twierdzi ze może mam jakąś infekcje skoro mam tyle okres bo hormony to nie one nie biorą w tym udziału:szok::szok::szok::szok: No i na USG przepukliny mnie wysyła bo chce wiedzieć dlaczego mam przepukline ku.... chyba z tego samego powodu co bola mnie plecy od noszenia małej:confused2:
Basiekkk buziak dla małej, jeszcze tylko jedna miesięcznica jej pozostała:-)
Lepi ale ci zazdroszczę wyjazdu super masz męża zaradny jest:-)

Hej

Buziaki okraglaki dla maluchow - Basiekk, Alex, Ypra - :*:*:*

A pytanie bo bo tak mi sie jakos wydawalo..:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dziwna pogoda, dziwne cisnienie u nas, glowa od rana obolala..
Pola z tatusiem na spacerze, ze 3godziny byli, a ja sprzatu sprzatu az padlam.. slabo jakos.
Aaaa moja siostra juz sie buja rozowymi taksowami w Bangoku!! za tydzien Bali :)) uuuuuaaaaaaaaa!

Aina - jak sie czujesz?? pewnie jestes juz spakowana, dobrej drogi kochani :)) ale na pewno bedzie okej ..w takim mega wygodnym foteliku! :**
Alex - wspolczuje nocki.. cos Olinek ostatnio kiepsko spi :(
Lepi - super - dzieki temu fajny wyjazd sie Wam szykuje ;)
Styna - lepiej porob badania kompleksowe plus to usg i moze sie cos wyjasni
Jolus - no i jak Igi - pospal??

Ostatnia edycja:
Stynka no w łańcucie urzęduję zapraszam jak kiedyś będziesz w naszych okolicach:-)
Don cieszę się że Franek ma się lepiej:tak:
Lepi Franek budzi się w nocy koło 2 wypija jakieś 150 mm a rano zajada już kanapeczki :tak:Ten Twój mężulek coś mi się zdaje że dobre scenariusze do telenoweli by pisał :-Dmoże uda Wam się wyskoczyć jakoś na ten weekend?
Futrzaczku mam nadzieję że już nie boli:***
Alex cierpilwości kochana kiedyś nocki muszą być git mam nadzieję że szybko to nastąpi;-)
Stynka ale okres z przepukliny? zdrówka dla Ciebie słonko:***
Majunia ależ zazdroszczę siostruni Twojej kawał świta zobaczy jeszcze Bali mmmmmmmmm..... :happy:
Basiek ja się trzymam dietki żołądek mi się skurczył meega dziś jadłam na mieście i normalnie tyle co wróbelek a ful najedzona byłam:tak: wagowo nie wiem ważę się co niedziela ale średnio leci 1kg na tydzień czasem pół różnie ogólnie to mam już chyba 8 do tyłu:tak::-) i już znajomi mówią że widać:-) ale jeszcze dużo przedemną bo zamiast po porodzie się zabrać za siebie to przybyło jeszcze parę kg:zawstydzona/y:

Tyle spamiętałam.

Buziaki dla okrąglaczków dzisiejszych Ypra, Basiek, Alex ucałujcie słodkości Wasze:***************

Kupiłam sobie dzisiaj szałową imprezową bluzkę, ciut przyciasna, ale to specjalnie jak się wyszykuję do klubiku będzie w sam raz:-)

reklama
No niestety Oliwierek jakoś ostatnio źle śpi może kolejne zęby mu wychodzą, sama nie wiem. Zobaczymy jaka dzisiaj będzie nocka.
Przed chwilą przeczytałam o nowych faktach w sprawie śp. Madzi i jestem w szoku....
Agacio no to nieźle schudłaś-gratki!!!

Do góry