reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Czesc dziewczynki pamietacie mnie jeszcze?

Przepraszam ze tak dlugo mnie nie bylo ale zajelam sie poszukiwaniem pracy i juz na bb jakos czasu braklo. do tego maly zrobil sie tak mobilny ze nie mozna go na sekunde z oka spuscic bo zaraz jakas katastrofa sie dzieje.
Postaram sie byc teraz na biezaco bo z nadrobieniem raczej kiepsko bedzie.

reklama
jaipur gratulujęmkolejnego zębola :)
aina współczuję @ napisz jak udały sie pogaduchy z babeczkami :)
lepi dzielna dziewczynka! a jak polubi wodę to może i będzie sie mniej budzic w nocy? :)
basiek ja ostatnio wyciągnęłam ubranka Lenusi i też nie mogę uwierzyć, że była taka malutka. dzis nawet sie wzruszyłam kiedy ten czas uciekł :)
karolka super,że znowu jesteś :) nas tutaj coraz mniej
agacio kremiki i tym podobne są zawsze dobre i zawsze porządane :) poprawia humor jak nic :) a gadulenie podczas czytania bajek tez znamy :)
styna 3 tydzień?! współczuję, czasami sie zastanawiam jak tydzień przetrwać ... a glutołap super sprawa, a mała sie nie boi?

uff dzisiejszy dzien nadrobiony :)

Ostatnia edycja:
Witam:)\

Bra mam nadzieję, ze ząbki już nie bolą i jutro jakoś dasz radę. Niestety ale w ciąży zęby strasznie sie psują, ja miałam tak samo zęby poleczone a pod spodem zaczęło sie coś dziać i to przecież było na samej końcówce ciąży.
A co do augumentium to ja w tej chwili też biorę i mi ginekolog przepisała brać co 8 godzin prze uwaga 10 dni na ten zastój, ale ja chyba tylko będę brała 5 dni bo juz mi na prawdę lepiej i cycuch juz mnie nie boli.
Jaipur gratuluje kolejnego ząbka:)
Karolka witaj po przerwie i jak znalazłaś jakąś ciekawą ofertę?

alex nie przerywaj antybiotykoterapii , jak miał byc tydzień to bierz tydzień, bo wcześniejsze wycofanie tabletek może obniżyć skuteczność.
postanowiłam, że będę małą przystawiac rano przed kolejną dawką, raz dziennie musze się z nia poprzytulać bo oszaleję :)

a swoja drogą boli dalej ;(

Bra ja to bym ci raczej co 6 godzin polecała ibuprofen bo jest przeciwbólowy i przeciwzapalny no i troszkę silniejszy od paracetamolu.
Agacio jesteś z Łańcuta, moja mama jest spod Biłgoraja i jeździliśmy do Łańcuta za dzieciaka. Aspirator naprawdę daje radę ile tego się tam mieści:szok::szok::szok: No a co do kosztów zębów to w Polsce jest taniocha w porównaniu z tym co jest tutaj ja jak miałam zęba do kanałowego to mi lekarz tutaj (czech) powiedział abym sobie na wakacje do domu poleciała bo taniej i faktycznie prawie 300 funtów by mnie tu skasowali( przy amalgamacie w wypełnieniu przy świetle dużo więcej) a tak to do Polski poleciałam dwa tygodnie urlopu miałam, zakupy zrobiłam i jeszcze 3 zzęby wyleczyłam tzn. jeden kanałowo, a dwie plomby na wszelki wypadek zmieniłam.
Jolek zapomniałam wcześniej super kwiatek i taki mało wymagający on jest, ja wszystkie kwiatki zabijam ale taki kiedyś bardzo długo miałam niestety zamarzł jak poleciałam w grudniu na 3 tygodnie do domu.

Bra ja tez karmie małego cyckiem to znaczy ze ten antybiotyk może zaszkodzić małemu czy co, bo widzę, ze Ty Lenkę chcesz przystawiać rzadziej i przed kolejna dawka?

Hej

Nie lubicie juz mnie?? :(

Bra - ale sie porobilo tobie bidulko... problemy w paszczece to okropna sprawa - wspolczuje! Oby szybciutko Cie wyleczyli! :*
Jolek - mialam pisac, ze ten kwiatek to nie teges raczej.. i ze wzgledu na pieska i na Igusia .. bo pewnie obydwoje lubia kosztowac nowosci co? :p
Alex - bierz lepiej do konca antybiotyk, zeby nie bylo nawrotu potem tego zapalenia.. To chyba juz tylko my glownie cyckowi co? ;) latwo nie bedzie... a i Ainka tez. Choc Jasiu bardzo ladnie chyba zajada zupki itp.
Agacio - ale Ci dobrze :D Pozyczysz wanny?
Jaipur - gratki zebucha Juniorowego, u nas tez wychodza dwa. Dziekos za pozdrowienia od Gag - wlasnie mialam pytac co z nia?tak dawno sie nie odzywala.. brakuje nam jej. mi przynajmniej. :)
Basienko - :* ..jeszcze 2 dni i weekendzik dla was :)
Futrzaku - :**

Bylysmy dzisiaj z Polcia na kontroli i wazeniu. Przybiera ladnie dalej w swoim tempie, czyli ciut powyzej 50centyla.
Poza tym wizyta u tesciowej, dwa spacerki. itp. mnie boli glowa i ogolnie mam dosc..
A wczoraj Polcia byla na drugim spacerku po poludniu z prababcia, same, pierwszy raz.. :)) i zasnela malutka - juz dawnooo nie zdarzyla jej sie popoludniowa drzemka.. No no strachu nie ma chyba, wiec jak bedzie okazja to sie wybiora jeszcze. a ja wtedy odpoczne. aha! na pewno! :p umyje okno np! :p

reklama
Do góry