reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Witam i ja.
Buziaki dla Filipka I Matiego.
Basiekkk tar jak był tak jest to przez te zeby ślini się na potęgę innych objawów chorobowych nie ma, więc jak zęby wyjdą to i katar minie:confused2: Tylko kiedy to będzie.
Bra pół nocy nie przespane darła się strasznie o 12 dałam jej paracetamol w czopku i usnęła ok. 1 Głupie zęby same problemy z nimi:confused2:
Persefona tulam cię mocno
Futrzaczku mam nadzieję że dzisiaj już lepiej.
Kamcia ​witaj

Czesc Dziewczyny... ostatni tydzien to byla jakas masakra...
Franek kaszle (najbardziej w nocy) i dzis dostalismy skierowanie na badanie krwi bo osluchowo czysty i gardło tez białe....nie wiadomo co to moze byc... ja od 3 dni mam pseudo grype zołądkową z wysoką temperatura ( w szczytowym momencie bylo 39.6). Jutro jade najprawdopodobniej na USG brzucha bo boli mnie caly czas i jesc nie moge..... eh.....

Hej :*

Kochane dziękuje za troskę jesteście wspaniałe:*
u Nas wszystko dobrze piękny weekend po za domem, grill ,zabawa ,śmiechy itp a smutek w poście to żal po wiadomości od Agi :( boli mnie to okrutnie , że nie możemy nic zrobić i ulżyć im w cierpieniu i smutku :(( i jestem czasem potwornie zła na siebie bo się złoszczę na tych mich szkrabów , rozrabiają , nie słuchają się czasem , itp itd ale są zdrowi to najcenniejsze!
Aguś kochana :* jakbyś mieszkała ciut bliżej mogłybyśmy Was wszystkie odwiedzać i wspierać ale cieszę się że jest z Tobą choć Nasza Stynka.

Kochany Hipciu Nasz dużo dużo zdrówka i moc ogromniastych całusków na te 11 miesięcy , Mateuszku a dla Cibie to samo na 10 miesiąc :*:*:*

Persefona- tulę mocno ! i jak coś to wal - pomożemy.
Bra- brawo brawo pięknie! i tak trzymać :*
Kamcia- witaj kobieto wreszcie :tak:
Matusia- zdrówka dla dzieciaczków :*
Aniu- spoko loko zawsze można wrócić do ćwiczeń nic straconego ! kotek i co się tak mało odzywasz do Nas ! pisz a nie zamykaj się w sobie bo w ryło ;-):-p

u Nas pięknie ale coś słyszę że wiatr duje ale może uda się potem wyskoczyć na boisko.

Witajcie bb - babki :)

Całuski dla Mateuszka i Filipka***
hope - dostaniesz na tyłek za to zdjęcie ciacha, w pracy siedzę i na głodzie słodyczowym jestem:baffled:

Bra - u nas słonecznie, ale od wczoraj straszne wiatrzysko, więc pewnie Zochna na spacer z nianią nie pójdzie. Fajnie się czyta, że jesteś taka dumna z córci :-D.
U nas chyba koniec z karmieniem. NIe mogłam sama jakoś tego zakończyć, codziennie sobie mówiłam, że jeszcze kilka dni i skończymy. Dziś wyjątkowo Zosia długo spała i stwierdziłam, ze to znak - wstałam i zrobiłam jej mm, mało - tylko 120ml, bo rankiem wiele z piersi nie piła, bo już pustawa była (ostatnio już tylko jedna była w użyciu). Wypiła i chciała jeszcze, więc jej podsunęłam cycucha, ale spojrzała tylko i ... odwróciła się do mnie plecami... i wszystko na ten temat:sorry:

Dosadniej mi tego powiedzieć nie mogła:-D.
Ale zaczynam widzieć plusy odstawienia - np. bigosik na święta bez ograniczeń itp.:-D , a mój M jak się ucieszy, że wreszcie grochówkę będzie mógł zrobić:-D.

To na razie tyle - do pracy rodacy!

don kichot czyżby coś się przyplątało ze żłobka? niestety ale takie uroki i trzeba się z tym liczyć. mam nadzieję że szybko minie i Tobie i małemu.

kamcia witaj i szybko nas tu nadrabiaj i na bieżąco pisz z nami.

hello :-)

Stynka mam nadzieję, że nowy sprzęt odessa szybko katarek:tak:
Matusia zdrówka dla dzieciaków:***
Kamcia jesteś w końcu:***
persefonka tulę mocno mam nadzieję że humor Ci się poprawi:***
Futrzaczku dla Ciebie też buziaczki:***
Don biedny Franuś mam nadzieję że raz dwa wyzdrowieje no i Ty się trzymaj kochana!:tak:
Lepi tulę mocno wiem że ciężko pożegnać Ci się z cycaniem:-(, Franek też sam zrezygnował z piersi i myślę że to nawet lepiej bo pewnie cycalibyśmy do dziś...:eek:

U nas taki wicher że mało łba nie udrze:baffled: głodna jestem meeeeeeeegaaaaaaaaaaaaa kurczak się mi piecze i jeszcze z pół godzinki będę musiała wytrzymać:baffled: Ale osłabia mnie widok młodych dziewczyn bo chyba im się wydaje że już lato mamy ja rozumię że nóżki chcą pokazać no ale.... zimno mimo wszystko ja rano czapę zakładam jeszcze bo zaraz mie uszy bolą...

My czekamy na moją koleżankę ma wpaść z córką będzie miał Franek radochę, a my poplotkujemy i wypijemy kawkę:-)

Fakt coś dziewczynki ostatnio tylko przelotem jesteście wiem że doba krótka dzieci szaleją obisd się gotuje, sterta prasnia, prasowania, ale wiecie kawusia ciasteczko i BB:tak:;-):-)

edit: buziam stare ciotki, a przecież Mati i Filcio mają dzisiaj miesięczne święto całusy dal Was łobuziaki moje:*****

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kochane,
ja wpadam się przywitacm jestem padnięta... Dziś 20 minutowy atak histerii:-( Nie wiedziałam co mam zrobić, wyginał się do tyłu, płakał. Jestem jakaś przybita...:(
Caluje Hipcia naszego i Matiego:*

Do góry