reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Witajcie wieczorkirm
Oj pusto tu strasznie:tak:
Ale moja głowa też mnie nie słucha i kompletnie się wyłancza,nie jestem w stanie ogarnąć własnych myśli:-(
A jeszcze dziś się dowiedziałam że moja znajoma która jest po mastektomii ma przeżuty do płuc, jest załamana ma dopiero 36 lat:-(
Nawet nie wiem co by mnie mogło dziś pocieszyć.
Uciekam pooglądać śliczne bużki naszych bobasków
Jolusia kwiatuszki super ale ja mam dwie lewe ręce do kwitów zawsze mi zdychają

reklama
Witam sie..

U mnie tez weny brak.. i to na cokolwiek...

Troche poczytalam, ale nie wyczytalam tego, na co wszystkie tak czekamy.. tyle miesiecy... :((

U nas nic nowego, niestety.
Aaa Poli przebiła sie dzisiaj gorna lewa jedyneczka - bo juz od jakiegos czasu obydwie gorne cisna do przodu..

I teraz juz sie powaznie obawiam cycanka...! aaaaaaa.
U nas tez raczej szybko nie pozegnamy karmienia - a i tez watpie zeby sama odpuscila..
Takze w sumie fajnie, ze niektore dzieciaczki same decyduja - wtedy to chyba szybki,
bezbolesny proces ( Lepi, Agacio) Eh..

Pączuszek moj chodzi teraz spac wczesniej, i wczesniej wstaje - kolo 7.
Wczoraj padla juz po 18 na kolanach u taty jak sluchali muzyczki, tak slodko jej glowka n
a bok zaczela uciekac :) Szybki prysznic z rykiem i o 19 juz spala.

Aina - kochana sciskam :** juz niedlugo bedziesz u Mamy, odpoczniesz troche :)
Buziak dla Jasia :* na 10 m-cy.

Matusia, Don, Styna - zdrowka dla dzieciaczkow! Szkoła Mata, żłobek, zęby....- zawirusowaly dzieciaczki ewidentnie!
Stynka wspolczuje nocek..kiedy Ty sie wyspisz kochana.. dobrze, ze w dzien chociaz jak Nadia tak fajnie sie bawi w grupie mozesz sie polozyc!:))

ed: siedze tu i czekam az ta mala dziunia sie obudzi, tak jak zawsze - zje, i potem pojde sie wykapac na spokojnie.. a bzdziagwa spi juz 4 godzine! Dawno jej sie nie zdarzylo pierwsza ture tyle przespac..
Jestem nieprzytomna juz...

Ostatnia edycja:
czesc mamuśki,

życzę miłego dnia chociaż pogoda się skiepściła jak widzę,
lecę do roboty.

grabka dla Jasinka na 10mcy
co do zęboli to u nas tato zauważył dodatkowy (trzeci) dolny zębol, na górze już mamy 4 ,ale nie mam weny na aktualizację suwaczka.Więc trochę ZEN było zębowanie, albo się przyzwyczaiłam do jojczenia;)

Ostatnia edycja:
hej kochane

ciężki dzionek u mnie ;( poszłam wczoraj do stomatologa z dokuczającym dziąsłem a wyszłam z dwoma bolącymi zębami i opuchlizna na twarzy po jednej stronie. troche sie pomęczyłam w nocy, z rana wróciłam do lekarza, a ona powiedziała, że póki jestem spuchnięta nic nie może zrobic i dała mi antybiotyk . zrobiła zdjęcie, ale na nim nie widac nawet aby był gdzies stan zapalny , więc lykam antybiotyk na niewiadomo co :wściekła/y:

Lenusia jest super hiper mega babką :tak: już sie nauczyła zasypiać moja bohaterka. wczoraj na wieczór jedzonko, bajeczka, potem gaszone światełko, mruczenie wlazł kotek i dziecinka śpi :-) dziś z rana to samo, właśnie słodko śpiocha :tak: cudowna jest :tak:

M został dzis z łaska w domu, żeby mi pomóc, ciężko by mi było samej przy małej . tylko nie wiem co jutro i pojutrze jak mi nie przejdzie. miałam iść na wizyte jutro, ale M jest akurat o tej godzinie w pracy i nie mam z kim malutkiej zostawić :-( nie wiem co mam zrobić.

miłego dnia sliczne :*

Jasiek buziole przystojniaku !!!

witam kobietki,
ja się pytam gdzie jest wiosna:confused:
Bassiek w Zamościu będę od soboty, juz się nie mogę doczekać:tak:
Joluś też słyszałam o tym pobiciu... nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić..Ludzie są cholernie niewdzięczni, powinni dziękować Bogu za to,że mają zdrowiutkie dzieci a nie je katować.
Paula bardzo mi przykro, taka młoda kobieta , przerzuty do płuc... okropne!
Bra Lenonek kochana zdolniacha! Biedna Ty! Mam nadzieje,że ból zęba i opuchlizna szybko miną, ściskam:*

mnie od rana brzuch boli @ jeszcze od porodu nie mam więc może coś się zbliża??? Koleżanki do mnie wpadaja dziś:-) na kawkę, więc czekam...
miłego dnia kochane!

Ostatnia edycja:
Hej :*

Maju- tulaski przytulaski w Waszą stronę :*
Bra- brawo brawo dzielna mądra dziewczynka :) a bólu współczuję :no:
Joluś- ładny kwiatuszek :) i racja takie matki to koszmar !
Paula- ojj ja też mam z nimi problem :confused: choć teraz nawet dość stoi piękna różyczka w doniczce od męża na dzień kobiet( choć miała już momenty złe) a od teścia kwiatek o dziwo pięknie kwitnie :-D;-)
a co do koleżanki to bardzo mi przykro :((

Jasieńku buziaczki dla Ciebie :* :*

Ostatnia edycja:
Witajcie,
aina - Jasiek dzisiaj ma miesięcznicę? bo suwaczek pokazuje, że 2 dni temu... ale jako, że całusów nigdy nie za wiele, to całuski w stópki od bb-ciotki;-). Aina, super, że kumpele przychodzą na kawkę, też bym tak chciała, a tu nie dosyć, ze pracować trzeba, to jeszcze najlepsze przyjaciółki zostały w rodzinnym mieście i widzimy się już nawet rzadziej niż raz na ruski rok:-(
bra - współczuję kłopotów z zębem (zębami). Oby szybko ból się umiejscowił i można było wyleczyć winowajcę.

futrzaczku - taką różyczkę w doniczce miałam już dwa razy za mojego żywota i za każdym razem szybko (zbyt szybko:wściekła/y:) zakończyła swój żywot - to delikatny kwiat i nie lubi pewnie zmian.

jolek - brak słów wobec takiego zachowania:szok:

Musiałam dziś prosić moją córcię o pomoc. Nie byłam w stanie ręcznie "upuścić" mlesia, więc dałam małej na kilka łyczków cycucha i szybko podstawiłam butlę. Współpraca udana, a jaka ulga :-D
I pierwszy raz dałam Zośce zamiast cycucha wodę, gdy zaczęła marudzić o 4 nad ranem. Chętnie wypiła trochę, obróciła się na drugi boczek i spała dalej :-). Kurcze, dorasta ta moja córcia, skoro nie potrzebuje już mleczka w nocy:-)

reklama
Hejka.

Poczytałam wieści od Bubbles i ciutkę mi lepiej..ale tylko ciutkę.

Dla jakiego Jaśka wy buziaki ślecie??O czymś nie wiem :confused:

Madzik
wiem że jest trujący,wyczytałam to wczoraj w necie i zastanawiam się nad wyrzuceniem go:/

Bra
współczuję akcji z zębami i dziąsłem :( A karmisz Lenkę i bierzesz antybiotyk?

Aina udanych ploteczek:) A do mamy P cię zawozi czy załatwiłaś sobie inny transport?

Maja Jaipur
gratuluję dzieciaczkom kolejnych ząbków :)

Hope skoro nas nie lubisz to ja kasuję Twój numer telefonu :-p

Futrzaczku bo czasami dla Kwiatków wystarczy dobre miejsce i rosną:) Mi na tej chacie kiepsko kwiaty rosną. Część poszła do kosza część do "teściów". Teraz mam tylko trzy kwiatki w domku.

Paula
to się ospa rozszalała.Współczuję Madzi. Strasznie przykra sprawa z tą znajomą:(

Alex
a jak Twój zastój, już lepiej???

Basiekkk a gdzie Ty???

Do góry