reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Ja sie witam narazie nadrobię później:-)

Napiszę tylko Hope że serca nie masz, raz że wpadasz przelotem tylko a dwa jak już jesteś to ciastkiem kusisz;-)

edit: zrobiłam sobie kawę i zabieram się za lizanie monitora:-D

Bra hehe ma charakterek dziewczynka ciekawe po kim pewnie po mamusi, bo włosy po tacie:-D kurcze ja planuje dopiero w sobote wielkanocną zabrać Franka do kościoła z koszyczkiem:eek:
Matusiu ciuciu nie zajadasz, napewno parękilo spadło i coś szałowego znajdziesz:tak:
Stynka jak Nadinka nie męczy ją już katarek bidunia:-(
Aina ja nie wiem co z tym Twoim facetem no:confused2:... pojedziesz do mamy zatęskni i doceni napewno jaki skarb ma w domu
Bra Franek też ranny ptaszek się zrobił w tygodniu no problemo ale w weeken:baffled:.... a to pech z paczuszką mam nadzieję że dojdzie w końcu
Basiunia no jak Ty uważasz że wyglądasz ładnie to inni uważają że wyglądasz zaje..... ładnie:tak:
Paula zdróweczka raz jeszcze:***

Weekend przepiękny pogoda cudna aż żyć się chce, dzisiaj już nie tak pięknie bo wieje i chmurzy się co chwilę, ale co się dziwić poniedziałek...

Ostatnia edycja:
reklama
styna - no kąpaliśmy w krochmalu ponad miesiąc, załagodziło ale nie wszystko znikło. Smarujemy teraz witaminą D i kąpiemy w emulsji do atopowej skóry. jest lepiej, ale nie dostaje nabiału do jedzenia więc diety to zbyt bogatej biedny nie ma.

Idę zjeść obiad, bo mój mały krzykacz dziś szaleje jak najęty.

A ciacho bym zjadła....

tak, hope nie ma serca :-p musiałam sie zadowolic ptasim mleczkiem i petitkami w czekoladzie zagryzionymi biszkopcikami :-D

Hej

Kochane dużo zdrówka dla wszystkich ,zero smutków ,kłótni ,żali ....

i dlaczego to wszystko jest takie trudne.....

Buźki :*

Witam!
Składam spóźnione życzenia dla okrągłomiesięczniaków!
Nie było mnie dwa dni bo leżałam i prawie umierałam dosłownie, z soboty na niedzielę dostałam dreszczy i temperatury 39,2, a wszystko przez zastój który zrobil mi sie w prawej piersi, pierś mnie boli, temperatura dopiero teraz odpuściła, wczoraj nawet nie miałam siły chodzić, byłam dzisiaj u lekarza i dostałam antybiotyk, oby szybko mi minęło bo normalnie oszaleć można.
Uciekam na watek Filipka bo chyba coś jest nie tak:-(

reklama
Do góry