reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Hello

Przesyłam buziaki dla Matiego i Filipcia:)
Stynka zdrówka dla Nadii, żeby ten katarek szybko minął a ząbki szybko wyszły!
Matusia dla Twoich maluszków tez duzo zdrówka.
Kamcia witaj ponownie:)
persefonka ściskam mocno:)
Don
Kichot zdrówka dla Franusia i dla Ciebie!
Lepi oj ja tez bym tak chciała, żebu Oli sam zadecydował, że juz koniec z cycusiem, bo ja chyba jak na razie się na to nie zdecyduje, pomimo tych ostatnich moich problemów z cycuchem.
Dzisiaj juz sie lepiej czuje, cycek mnie juz tak nie boli.
U nas też wietrzysko okropne, tak więc spacer od dwóch dni jest do nadrobienia.
Zaraz uciekam to do wieczorka pewnie:)

reklama
Młodzian znowu śpi ,starszak z tatą na dworze więc mamuśka ma czas dla siebie :tak: wszyscy po obiadku więc luz blues.

Lepidoptera- fajnie że Zosia nie protestowała a wręcz sama powiedziała cysiowi papa :tak:
Alex- właśnie kotek a jak dzisiaj u Ciebie ? mam nadzieję że już lepiej :*
Agacio- tak tak a potem katary , grypy ,anginy , przewiania :tak:fakt chce się już wyskoczyć z tych grubych łachów ale trzeba mieć umiar jak ze wszystkim :tak: a i miłej kawusi z koleżanką :-)
Don kichot- ojj dużo zdrówka dla Was :*

kochane nadrobie wieczorem, pokazuję sie tylko :-D

byłyśmy dzis z /lenusia u kolegi, dawno nie mialysmy tak wspoaniałego dzionka :-)
wstawię fotę z imprezy :-D

naderobie nadrobię.... już chyba wyczerpałam limit nieoibecności na forum :-p hehe

w czwartek byliśmy na urodzinach , a w sobotę mieliśmy święto st patrick day i wszyscy w sumie chodza na zielono :-p mieliśmy paradę na której byo fajnie....
co jeszcze..
chyba to wszytsko ... :-)
pogoda w miarę fajna... wczoraj chcieliśmy puszczać latawiec ale akurat było tak wietrznie że nie dało rady,..
. ale następnym razem mam nadzieję ze się da :-)

aha Emci wyrosła lewa 2 na górze:-)

Ostatnia edycja:
Laski co jest z Wami nic nie klepiecie :eek:

Kawka udana, dzieciaki się pięknie bawiły zajadały biszkopciki i tym sposobem trzebabyło uruchomić odkurzacz;-) byliśmy też na spacerku i było bardzo przyjemnie.:tak:

Agacio jestem jestem. Przepraszam,ale przybiły mnie wieści o Fifim i nie mam przez to weny do pisania :( Nie mogę sobie z tym poradzić :(

Pogoda też do kitu ..ja nie wiem gdzie oni cały czas tą wiosnę zapowiadają bo na pewno nie w trójmieście!!!! Ja chcę słońce i ciepełko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buziak dla Mateuszka:*:* Marzena skończ podczytywać i w końcu napisz coś do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adeczka, Gag, Poziomka, Agniieszka,Żelka, Karolka, Sylwia_, Ypra, Wisienka,Sroczka
HOP HOP dziewczyny gdzie się podziewacie???!!!!

Ostatnia edycja:
Mówili dziś w wiadomościach o pobitej dziewięciomiesięcznej dziewczynce! Zatłukła bym tą co się "matką" zwie...Jak można takiemu maleństwu taką krzywdę robić. Zamiast dziękować Bogu za to że zdrowa,śliczna!!!! Niektórzy nie doceniają tego co mają!!!:(

reklama
Do góry