reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Jestem i ja ha ale wszystkie uciekły:confused2:
Agacio niestety ciągle ma katarek ściągam jak najczęściej się da ale kurcze nie bardzo zchodzi, kupiłam dzisiaj glutołapa podpinanego do odkurzacza i to powinno pomóc w szybszym pokonaniu tego pieruństwa.
Hope zaśliniłam laptopa przez ciebie, swoją drogą dałabyś przepis na jakieś pyszne i proste ciasto dla amatorów.
Młoda skaza białkowa to jeszcze nie tragedia nie w tych czasach możesz mleko krowie i wszystkie jego produkty bez problemu zastąpić mlekiem kozim i sojowym. Nadia przez bardzo długi okres była na sojowym mleku karmiłam ją długo naprzemiennie cycuś butelka i po sojowym mleku nie miała kolek ani innych problemów. Sery jogurty i wszelkie produkty można spokojnie kupić na bazie mleka koziego albo sojowego trzeba tylko dobrze poszukać w marketach albo sklepach specjalistycznych.

reklama
Dobry wieczór i dobranoc.
Myślałam, ze dziś nadrobię i posiedzę z Wami dłużej, ale nie udało się:-(.

Od soboty Maja ma katar a Mateusz kaszel (właśnie się dusi podczas snu), nocki więc nieciekawe.

Buziaki, ale spadam spać. Dzis mi net ładnie chodzi widzę, a wczoraj jak tak się ślimaczył zadzwoniłam do operatora i się okazało, że mi się transfer skończył :eek:. Doładowałam i jest ok, ale na stacjonarnym o jednak luz był.

Się witam :-)
Czego takie pustki tutaj he?? Zawsze rano miałam czytania i czytania, a tu zonk trzy posty na krzyż. Ja wiem, że piękna pogoda, że dzieć absorbujący, ale trzeba pamiętać o koleżankach doli i nie doli ;-), chociaż na minutkę wejść i skrobnąć co nie co.
Pochwalę tylko Gagacio ;-)

Buziaki dla Mateuszka i Filipka, Mati 10 buziaków bo 10 mieszków, a Hipcio 11 buziaków:-)
Stynka - jak tam , przeszedł Nadii katarek?
Hope ciasto wygląda pysznie, skrobnij przepis w wolnej chwili:-)
Futrzaku co się stało Słonko? Twój post taki smutny, tulę:)
Matusia zdrówka dla dzieciaków

Skrobię co nie co

Witam :-)

I żegnam :laugh2:

Ps. Przyłączam się do buziaków dla Matiego i Filipka, nie ma to jak słodki buziak z rana :-)

czeeeeeść :-)

zgadzam się z basiekk, pustki ostatnio ;(((

u nas pogoda fantastyczna, napewno pójdziemy na spacerek :-D
musze sie pochwalic sukcesem :-D - choc nie zapeszam, przed chwilą udało mi sie uśpic Lenusie bez bujania i bez cycusia :tak: popłakała ogromnymi łzami, ale w sumie poszło dość szybko. jestem z niej taka dumna :tak:
buziaki dla naszych okrągłomiesięcznych Matiego i Fifcia ;************
Futrzaczku
a co sie stało ;(
matusia, styna jak zdrówko maluszków? jak minęła nocka?
hope juz nie lubi koleżanek z forum :-p

Ostatnia edycja:
hej ... wkońcu mi działa komp..
jak podłaczyłam się doi sieci to wyskoczyło mi kilka aktualizacji i zgrałam jedną z błędem...
no i mi komp nawalił...
wogóle wszytstko się tak muliło że nie dało się nic otworzyć bo każda stronka którą otworzyłam kończyła się rozłączeniem z powodu zbyt długiego czasu połączenia z siecią :/
no i musiałam wszystko kasować i zgrywać od nowa i nawet neta zresetować i rejestrować jeszcze raz bo mimo wszystko nic nie działało...

ale na szczęscie już wszystko ok...

buziaczki dla Matiego i Fifcia:*:*:*

resztę nadrobię później bo trzeba się dziećmi zająć :-)

Witajcie. Wpadam się tylko przywitać i dać znak,że żyję. Niestety mam ogromnego doła, ale na razie nie chcę o tym mówić:-:)-:)-(
W weekend byłam na zajęciach, wczoraj miałam spotkanie z promotorem. M ostatni tydzień w delegacji. A my korzystamy z pięknej pogody i wychodzimy na spacerki. Wszystkim chorowitkom zdrówka życzę, a i najlepsze życzonka dla okrągłomiesięczniaków zarówno tych dzisiejszych jak i wcześniejszych :*** Lecę, bo młody wykombinował sobie,że po co raczkować, jak można podejść i wstać:szok:

reklama
cześć piękne i mądre mamuśki:-) a co , trzeba zacząć dzień w dobrym humorze.
grabka dla Fifcia na 11 miechów i dla Matiego na 10.
Na razie to tyle, świat wzywa:laugh2: Dopiero mam chwilę zjeść śniadanie, bo niania przyszła, a ja do pracy przed kompem siadam.

Futrzaczku, persefono buziaki na doła, słońce wyszlo, zobaczycie będzie lepiej:)

Ostatnia edycja:
Do góry