reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Bassiek na pewno ładniutko wyglądasz:tak::-)
Bra co za chamstwo mam nadzieje,że sprawa szybko się wyjaśni!!! I będziesz miała te kosmetyki a jeśli nie to pieniązki.
Jolek nie wiem o co mu chodzi... burak jeden z Niego i tyle... u nas też sloneczko, ale wieje jak cholera, byłam w aptece i myślałam,ze mi głowę urwie:eek:
Mój Jasiek jest ostatnio małym nerwusem, coś mu nie pasuje to płacz i się wygina, a ja nie umiem tego opanować:baffled:

reklama
dziwne z tym sprzedawcą, bo on ma same pozytywne komentarze...

basiekk chodze na mszę dla dzieci, ona prowadzona jest w troszke inny sposób, jest więcej śpiewów :) i do tej pory było super, lenka sie rozglądała, patrzyła z zaciekawieniem, próbowała zagadywać ludzi, ale wczoraj cos jej sie odmieniło i zniecierpliwiła sie bardzo. troszke pochodziła na nóżkach, potem zaczęła sie prężyć , płakać i musiałyśmy wyjść żeby zamieszania nie robić :tak: była już śpiąca, ale sama zasnąć w wózeczku nie chciała ;( eh pewnie to przejściowe, trzeba wytrzymać :)

Basiek, Ty skromniacho;-) Na pewno wyglądasz bardziej niż ładnie:-)
Bra, naciskaj na tego sprzedawcę, niech Ci prześle skany i szukaj tej paczki, bo to niemożliwe, żeby tak długo szła. Mi kiedyś też paczka zaginęła i się okazało, że leżała na zupełnie innej poczcie i nikt nie potrafił wyjaśnić dlaczego.
Ja byłam z Julkiem na zwykłej mszy, tyle tylko, że my mamy małą kaplicę (kościół jest dopiero w budowie), w której nie wszyscy się mieszczą, i mamy ławeczki na dworze. Korzystając z ładnej pogody Julek się dotlenił przy okazji;-) Siedział grzecznie w wózku i gadał do ludzi, czasem aż krzyczał z radości nawet:zawstydzona/y::-D Wcześniej go nie zabierałam ze sobą, bo wszyscy kaszleli i kichali, to bez sensu.

Cześć kobietki
U nas ospa szaleje, osiągnęła apogeum, jest wszędzie nawet w buziulce:-( Madzia bardzo żle to wszystko znosi wciąż płacze i wszystko ją swędzi.
Ale co to nasza ospa, nawet mi się nic nie chcę pisać jak przeczytałam o Filipku
Jolusia dzięki za sms, jesteś kochana.

Witam
Basiek u nas był ryk bo jej nie dałam się bawić glutołapem:szok::-D
Bra z tego co wiem jak jest nadana do południa to powinna być następnego dnia a jak po południu to 2 dni.
Paula współczucia

Ja kilka razy w Polsce wzięłam Nadię do kościoła i za każdym razem musiałam wyłazić i dawać cyca nawet jak ją nakarmiłam przed wyjściem kościół dziwny apetyt w niej wzmagał:confused2: Więc zaprzestałyśmy chodzenia.

reklama
Witam

Poziomki, Bra, Majowa, Maja, Matusia uściski dla okrągłomiesięczniaków!

Czasem zerkam ale tylko na chwilę i tylko czasem;-), piękna pogoda, rodzina w komplecie, szkoda w domu siedzieć. Co weekend robię maratony ciastowe, więc ma się rozumieć, czasu brak. W dodatku wszędziestojąca, wszystkodotykająca i wszęchobecna Jagoda jest niemożliwie absorbująca, ale wszystko można wybaczyć takiej Purchawce ;-)

Proszę po kawałku do kawy:tak:
DSC_0107.jpg

Do góry