Hej hej czyścioszki
Basiekk nie tylko ty się złamałaś
Pogoda dziś fantastyczna jutro jeszcze lepsza.muszę się wybrać na jakieś zakupy dla młodego.Potrzebujemy czapkę buty i kurtkę, bo tą co mamy jest od siorki i średnio mi się podoba.Do tego widać że przelatało w niej nie jedno dziecko.
Agacio no poszedł dziś,jutro też idzie,ale nie wiadomo co z poniedziałkiem:/ Niby konkretna robota ma się od środy ruszyć, tylko nie mówią od której środy
Ja mam małą powierzchnię więc umycie i odkurzenie to jakieś 15 minut łącznie
Futrzaczku to pewnie chłopaki padli wieczorem
Maja a co jest nie tak z Waszym wózkiem??? My swój musimy wyprać.Zresztą już mi się nie podoba.Mam nadzieję,że za miesiąc uda nam się kupić jakiś lżejszy, może parasolkę.
Alex rosną i zmieniają się te nasze maluchy nie wiadomo kiedy
Karolka, Gag buziole dla Waszych chłopaków :*:*:*:*
Jakaś taka do doopy dziś jestem. Zrobiłam sobie maskę na buźkę,zaraz idę się kąpać i do wyrka.
Zapomniałam wam się pożalić.Pamiętacie jak zastanawiałam się nad prezentem dla siostrzenicy na drugie urodziny?? Miałam zamiar kupić konia na biegunach. Powiedziałam o tym siostrze to protestowała bo gdzie ona go postawi a poza tym za chwilę młoda z tego wyrośnie.Gadamy wczoraj i moja siora się wygadała,że właśnie przegląda konie na biegunach, bo nie wie co kupić małej na prezent.Miała szczęście że była daleko bo bym jej pizła!!!!!!! Podpowiedziałam jej kuchnie i kupiła! Już się więcej nie będę pytać co mogę kupić bo widzę,że protestuje a potem i tak się na to decyduje. Tak samo na gwiazdkę było. Jak wspominałam o laptopie to się pluła że "nie", a jak pokazałam to bez jąknięcia się zgodziła!