reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Styna historia cudowna.Oby już tylko szczęście i zdrowie dopisywało Twojej kuzynce i jej córeczce. Gratuluję ciociu:)

Paulina wyszło,że chrzestni zrobili zżute i kupili rower więc ta biedna problem miała. Co do pracy, to owszem jest w stoczni,ale monterzy nie wyrabiają się z montowaniem sekcji więc chwilowo spawacze byli bez pracy. Mam nadzieję,że już koniec z przestojami .

Basiekkk widać Marti się kolega nie podobał :)

Bra widzę intensywny dzionek miałyście.Fajnie,że zakupy udane:)

Futrzaczku u Was od kilku dni najlepszą pogodę zapowiadają ! A u mnie jutro ma padać :/

Ania to jutro leżycie z Darusiem do góry brzuchami, a w międzyczasie spacerujecie:)

reklama
Hejka
właśnie z pracy wróciłam, zaraz zmykam się wykąpać i spać... Tymek zwietrzył matkę nosem i się wybudził, ale M do niego podreptał. Muszę przyznać, że chłopaki dzielnie sobie radzą beze mnie.
Odprowadzili mnie dziś na busa do roboty o 12.30 i spacerowali do 15.30 - tatuś przewiózł młodego po lesie tak że potem nie wiedział jak wrócić...

agacio - skończyłam karmić cyckiem i powychodziło, najbardziej go wysypuje jak zje jakiś nabiał więc nie dostaje... Ja mam to samo - kiedyś mówili, że się z tego wyrasta, ale widać jeszcze nie dorosłam. Mi nie przeszkadza - jedynie kiepsko wygląda i wysypuje mnie na rękach i twarzy czasami, a młodego na całym ciałku i tak mi go skzoda bo taka delikatna ta jego skórka...

Ojejku pustki dzisiaj niemożliwe.
Młoda a spróbuj go kąpać w krochmalu to pomaga tak mnie kąpali jak byłam mała bo mnie strasznie wysypywało i ja małą jak dostała uczulenia też taką kąpałam i zeszło.

Co do uczulenia to mam kłopot ja mam uczulenie na Nadii chusteczki do pupki Pampers Sensitive:szok: odrazu mi całe dłonie zsypuje, a ona znowu innych chusteczek nie toleruje zaraz jakieś odparzenia wysypki, no i mamy problem. Kurcze jeszcze dojdzie do tego że własne dziecko w rękawiczkach będę zmieniać.
Kurcze zazdroszczę wam pogody u nas chłodno i deszczowo ale i tak byłyśmy 15 minut na spacerze do sklepu i s
z powrotem dłuższą trasą specjalnie szłyśmy aby się przewietrzyć.

Ech co to za pustki w ten weekend:(

Pogoda się u nas zrąbała...jestem ciekawa kto mi wiosnę zakorbił co?! Przyznać się szybciorem.

Styna może lepiej przewijaj małą w rękawiczce dla swojego dobra.

Wiadomość od Bubbles zepsuła mi humor więc zmykam.

Majowa mamusia, Poziomka buziaki dla Waszych dzieciaczków:*:*

Jolek narazie kupiłam wapno i zobaczymy a jak nie zadziała no to rękawiczki. Kurcze ja smsa odczytałam o 4 rano i już więcej nie spałam nie mogłam przestać o tym myśleć.

hej kochane

Lenuśka przeżywa bunt 10-miesięczniaka :cool2: musiałysmy dziś wyjść z kościoła, bo by wszystkie śpiące maluszki pobudziła :sorry2: taki był krzyk. w wózeczku jej się nie podoba, więc hop na nóżki, ale za rączki trzymac nie wolno, bo ona jest samodzielna przecież, więc tylko pod paszki :-D by zrobic obiad musiałam w przerwach krojenia pieczarek skakać i robic pajacyka co by dziewuszka miała rozrywkę :-D mowię wam cyrk :-D ale przynajmniej ciastka spalone :-D
M poszedł teraz z nia na drugi spacerek, jak sie przewietrzy to może pospi dłużej :-) bardzo cieszę sie na ta wiosnę :tak:, spacerki, słoneczko, nowe siły do życia :tak:

styna to faktycznie kłopot, rękawiczki to dobra opcja i inna nie przychodzi mi do głowy
matusiu buziaczki slodziaczki dla wczorajszej okrągłomiesięcznej Majusi :*
majowa, poziomki buziaki dla maluszków :*

moje myśli też są z bubbles , nie moge uwierzyć, że taka wiadomośc na nich spadła :(

Ostatnia edycja:
jolek no tak to jest w tej stoczni. monterzy się nie śpieszą bo też za godzinę wiadomo mają pracę. mam nadzieję że teraz się ruszy i będzie więcej dni pracujących.

pogoda chyba dopisała co, u nas się rozpogodziło po południu.

styna to faktycznie macie kłopot z tymi husteczkami. a może spróbuj jeszcze inne.

bra bunt 10 miesięcznicy :) to co będzie na 2 latka :-D córeczka z charakterem co nie :-D

a jak z M ? lepiej, mam nadzieję że tak.

Majowa, Poziomki buziaki dla Okrągłomiesięczniaczków.
Bra, tak chciałam wejść dla Lenki wczoraj buziaka dać, ale nie miałam kiedy. Raz spróbowałam, to mi się net rozłączył. Wię ja również dziś dopiero całuję Ją mocno.

Byłam dziś w knajpie menu na komunie i roczek ustalić, ten czas tak leci.

paulinka :* z M trudno powiedzieć. my się ani nie kłócimy, ani nie ma jakiejś niezdrowej atmosfery w domku, poprostu z pewnych powodów jest mi przykro i chciałabym aby okazał mi troche więcej zainteresowania. wrócił z różyczka w ręku, więc widać, że chłopak chciał mi przyjemnośc zrobić.
aniu szkoda, że siłownia zaniedbana, ale nie dziwie sie, że po tygodniu pracy chcesz nadrabiać z Darusiem. ja tak mam nawet jak na 3 godzinki wyjdę ;)))
matusiu ja mam podobny problem, z tym, że mój komputer mi kasuje co piszę, w trakcie pisania przełącza mnie na inne strony i takie tam brrrrrrr wkurza mnie to
taaak czas leci baaardzo szybciutko. na ile osób robicie imprezkę? my chcemy zrobic roczek - imprezke dla maluszków i w przyszły weekend będziemy jechać obejrzeć salę i ogród, popatrzymy co tam mozna zorganizować.

reklama
bra, ja mam nowy internet mobilny. Zawsze miałam stacjonarny, ale chciałam zmniejszyć rachunki, bo 34 zł a ponad 100 to różnica. Ten natomiast nie jest zbyt idealny bo coś te wii-fi nie zawsze działa. Laptop fajny, oswoiłam się, ale albo dojdę z netem do ładu, albo wyjazd:tak:.
Impreza wyszła mi na 28 osób w tym 6 dzieci. Muszę Mateuszowi albę zmierzyć wreszcie, a w co ja sie wcisnę, to nie wiem :no:

Do góry