reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie kobietki,

Persefona - byłam na tej sztuce - polecam! :-D:-D:-D
styna - to mi dałaś do myślenia! My jeszcze nie badaliśmy moczu Zośce, nie było takiej potrzeby - chyba... bo czasem pielucha śmierdzi od moczu i teraz już nie wiem. A jakby co, to wystarczy badanie ogólne moczu?? Może kupię kubeczek i spróbuję złapać i skontrolować dla własnego spokoju...

aina - współczuję, tak się cieszyłaś na to wyjście...
majowa - współczuję i życzę siły...

Wiecie, co? Jak piszecie "na drzewo" , to zawsze kojarzy mi się to z ... wisielcem, brrr i wcale mnie to nie śmieszy:baffled:

My dzisiaj umówiliśmy się na kawę popołudniową z nianią, bo nie ma czasu pogadać.
Z imprezami u mnie cienko, ale za miesiąc się niezła zapowiada - panieńskie mojej przyjaciółki i po tygodniu wesele:-)

igorku - całusy od bb -ciotki:-). W ten sam dzień mamy urodziny, więc zawsze będę o nich pamiętać:-D
futrzaczku - całuski dla synka:-)

Ostatnia edycja:
reklama
buziaki dla Waszych okrąglaczków,- Futrzaczku, jolek .Już za miesiąc roczek ma Igi, szok! ale biba będzie hohoho:laugh2:

majowa zdrówka dla taty

bibki są fajowe, tylko mają jeden minus- człowiek uświadamia sobie, że dwóch gości by nie ogarnął tak łatwo..:sorry: Także szacun dla poziomek i innych multi mamusiek

Hej kochane :-)

Igusiu Nasz najsłodszy moc całusków dla Ciebie :* :* , i ciocia też nie dowierza , że za miesiąc będziemy obchodzić Twoje pierwsze urodzinki ... Boshe aż się łezka w oczku kręci :*

Kurcze wszędzie same bibki ,a u mnie lipa jakich mało :-:)no:

Bra- co za kot ! chyba marcowanie mu się włącza czy jaki czort ... :confused: ? ale super że masz tyle ciuszków ale znając Ciebie to i tak pewnie coś przybędzie :-D;-)
Matusia- kochana widzisz bilans musi wyjść zawsze na zero ;-) cieszę się że masz już lapka bo będziesz z Nami :-)
Majowa- biedna bardzo współczuję i trzymam kciuki aby tacie się polepszyło , i właśnie jak tam sytuacja z m i teściami ?

Igusiu dużusiu całusiaki, a za miesiąc pierwsza bibka urodzinowa z dorato itd :-D:-D:-D
Futrzaczku i dla Was tona buziaków i piątaków i przytulaków udanego dnia okrąglaczki :)

Majowa tulam mocno i współczuje, że tak wszystko spada na głowe. Mam nadzieję że stan Taty szybko się poprawi i będziesz mogła troszkę odsapnąć. Pamiętaj, że po burzy zawsze wychodzi słońce :tak:

Jaipur, Gag Wy to rozpuszczacie tych swoich małolatów, że ho ho. Obiecuję, że jak skończą się te wszystkie badania to też rozbibkuje synka ... z resztą dziewczyny zbliżają się wakacje! Piaskownica, słońce i tona laseczek w kapelusikach :-D:-D:-D Mój Tymek to stary podrywacz, nawarczy pewnie na niejedną niewiaste :-D
Ainka to nie fajnie, że wypadł się nie udał ... tulam :***

Bra ja mam pod oknem marcowanie, ale przy zamkniętym bardzo nie słychać ... Przerąbane te miałki są, a koty wtedy sprawiają wrażenie szalonych :-D:-D

Tymek prosił, aby podziękować Wszystkim kochanym ciociom BB za pamięć o okrąglinku jego i wysłać namiętnego i soczystego buziaka każdej, co też czynię, bo inaczej Panicz gotów się obrazić na rodzoną matkę.
Zasną 40 min temu i dam mu pospać do 11 może kapkę dłużej.

Ostatnia edycja:
Hej laseczki!
Iguś buziaki dla Ciebie*** nie mogę kiedy to zleciało:szok:
Filipku dla Ciebie również buziole*
Majowa współczuję - patowa sytuacja, zdrówka dla taty, jak tam sytuacja z teściami i z M.? Popieram Żelkę = po burzy zawsze wychodzi słoneczko.
Jaipur ale Wam zazdraszczam tych bibek:rofl2:
Ainka z P na drzewo:rofl2: zdecydowanie. Współczuję kochana, że wypad się nie udał, ale nadrobicie sobie z Bra. Obie jesteście seksi laski, także wszystkie chłopy Wasze:-D, słyszysz Bra:-D
Hope długość Twoich postów zastrasza:-D co tam u Ciebie kobito?
Żelka może my kiedyś zrobimy bibkę?Tylko muszę ostrzec Martysię przed Tymkiem podrywaczem :-D

U nas po staremu, byłam rano na badaniach okresowych. Teraz siedzę w robocie, na dworze leje deszcz i ciapa:confused2:.

Żelka latem można zaprosić laseczki nad basen. Wtedy to będzie sie działo:-D może da się kogoś namówić na zrzucenie ubrań:-D bo zamoczenie to napewno:-p
hm tylko jeszcze nie mamy pomysłu skąd te laseczki, bo na razie to tylko jedną zna Stasiek..:eek:

Jej Futrzaczku wysciskaj swojego kawalera zupelnie wylecialo mi zglowy;)

Majowa wspolczuje ale dziewczyny maja racje teraz czekamy na lepsze dni;)

Taaa bibki sa fajne ostatnio bylismy na 3 roczkach;) i bylo az9 dzieci fajnie to wyglada jak tak szaleja dzieciaczki, wiem od 6 miesiecy do 14 miesiecy hehe

Dziewczyny,
ale się denerwuje. Synek znajomych, ten o którym kiedyś już pisałam, ma zespół Downa i związaną z tym wadę serca. Teraz jest operowany. Sprawa jest poważna, operacja planowo ma trwać 5-6 godzin, jest ryzyko, ze krążenie nie powróci - jakiś czas będzie wyłączone serduszko i płuca... Mały ma dopiero 3, 5 miesiąca...

W związku z tym, te z Was, które wierzą w moc modlitwy, proszę - westchnijcie za nim i jego rodzicami ku niebu...

reklama
Do góry