reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Dobry wieczór!
Dziewczyny, jakie Wy ekologiczne ostatnio z tymi drzewami!! :-):-D:-D

Cały dzionek byłam po za domem, wpadłam Was podczytać i cuiekam spać bo ledwo na patrzały widze :-(
Jutro rano ponadrabiam, aj promis!
Dobranocki dziewuszeczki :*

reklama
Oj nie pitol;-) jedna czarna druga blond będziecie miały branie jak nic, a gacie waszych mężów pełne:-D

Jaipur O o o następna z tych laseczkowych przyszła i to po bibie jeszcze:laugh2:

że my? gdzie tam, maksymalnie 2 razy w tygodniu bibkujemy.To przecież rozsądnie.

a dzisiaj się poskarżę ,że Stachu wymiękł:-p Chyba sobie odwyk od bibek robi.Nie lubi nas:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::blink:

Oj coś kręcisz;-) u Stacha 2x w tyg, u gluta też ze dwa, jakieś laski po drodze i bibka za bibką.:-D To co Stachu zasnął w zabawie?:-p

reklama
Witam się wieczorkiem.
Dzieci śpią,ale młody co jakiś czas popłakuje:baffled:chyba zęby kolejne idą:baffled:
Ostatnio mało śpi, płacze, a na dodatek przesikuje się. Kurcze, nie wiem czym to idzie. Zmieniłam już pampersy i body i nadal to samo:crazy:
styna zdrówka malutkiej życzę
aina też podzielam pomysł z drzewem! J Aha nie mów foch, bo mnie ostatnio mój M zażył co oznacza ten skrót (cytuję: fachowe obciąganie ch*ja) ;-):-D:-p
bra zazdroszczę wypadu, ale z drugiej strony ja też niedługo wyruszam. Za 2 tygodnie grają u nas Klimakterium. Była któraś może na tym? Bo ja się wybieram, oczywiście bez M, bo to babski spektakl ;)
agacio no w jednym masz racje-sesja poszła dobrze, ale niestety nie zakuwałam. Miałam dużo szczęścia J
Żelka buziak dla Tymka J
Alex ja już dziś chyba też wszystko co słodkie wyjadłam i … nadal mi się chce. A to wszystko przez @
paulina życzę zdrówka, kuruj się kobieto
lepi tak to ten sam dzień. My to prawie jak przyszywane teściowe ;)
madzik powiedz teściowej, że każde dziecko w tym wieku potrzebuje uwagi J
jaipur zazdroszczę tych bibek

Do góry