reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
ehhh a po co ta ironia z jego strony? przecież zdrówko maluszka najważniejsze a nie głupie zaczepki. nie przejmuj się. pewnie jeszcze nie raz okazja się trafi.

styna jednak matki intuicja to podstawa. zdrówka.

aina przez łeb mu :wściekła/y: tak jak pisze paulina , po co ta ironia ... nie przejmuj się nim, zajmij sie sobą, a nadrobisz następnym razem! jesteś troskliwą, kochana mamusią :*
styna to współczuje, swoja drogą masz nosa :tak: całuski dla chorutki

buziaki dla okrągłomiesięcznego Tymka żelki :)

moja Lenonka już śpi słodziutko, ale liczę się z wieloma pobudkami, zawsze tak jest po szalonym dniu :tak: ta moja psiapsióla, która u mnie była, ma siostrę z dwoma córeczkami, jedna ma 3 latka, a druga 8 miesięcy. może spotkamy sie w sobotę. juz sobie wyobrażam to szaleństwo z czterema maluszkami, bo wziełabym jeszcze siostrzenicę :-) bibka na 102 :-D

Ostatnia edycja:
Aina- tak tak na drzewo i to jak najdalej !:wściekła/y: ale nie martw się nadrobisz to na pewno , choć szkoda bardzo bo tak się cieszyłaś... :-(
Styna- masz nosa :tak:oby teraz malutka szybko pozbyła się infekcji i mam nadzieję że poznacie przyczynę
Bra- uuu Tobie fajowski wieczorek się szykuje ! super! trzymam kciuki aby doszedł do skutku :tak: i jeszcze w sobotę szykuje się armagedon - także wesoło :-D:tak:

rzeczywiście coś Nas mało - dużo dziewczyn przestało się udzielać wcale nie wiedzieć nawet czemu ... :-(

Paulinka pewnie czeka Cię dętysta:baffled:
Bra ale fajnie bo spotkacie się raz jeszcze:tak:, i znowu tańce coś się rozbestwiłaś kochnieńka:-p, Z tyloma dzieciakami bibka na 102 i łeb kwadratowy:rofl2:
Styna o to miałaś nosa, dosłownie, mam nadzieję że pozbiędziecie się infekcji raz dwa:***
Aina o już ja bym go posłała na iglaste w samych majciochach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja sobie właśnie uświadomiłam że tej zimy i jesieni nie byłam ani raz chora ale fajnie:-)

Kurcze wydawalo mi się,że w W11 widziałam zdjęcie Don Kichotowego Franka:confused:
A niech spada... najchętniej dziś bym go nakopała, Jaśka uśpiłam "chata wolna" ale foch!
Agacio :-D:-D tak mu powiem, niech idzie na iglaste. Dobrze,że bez choroby sie obyło:)
Bra:* zazdroszczę takiej bibki!:p

reklama
Do góry