reklama
P
paulina007
Gość
ehhh a po co ta ironia z jego strony? przecież zdrówko maluszka najważniejsze a nie głupie zaczepki. nie przejmuj się. pewnie jeszcze nie raz okazja się trafi.
styna jednak matki intuicja to podstawa. zdrówka.
styna jednak matki intuicja to podstawa. zdrówka.
bra00721
Fanka BB :)
aina przez łeb mu tak jak pisze paulina , po co ta ironia ... nie przejmuj się nim, zajmij sie sobą, a nadrobisz następnym razem! jesteś troskliwą, kochana mamusią :*
styna to współczuje, swoja drogą masz nosa całuski dla chorutki
buziaki dla okrągłomiesięcznego Tymka żelki
moja Lenonka już śpi słodziutko, ale liczę się z wieloma pobudkami, zawsze tak jest po szalonym dniu ta moja psiapsióla, która u mnie była, ma siostrę z dwoma córeczkami, jedna ma 3 latka, a druga 8 miesięcy. może spotkamy sie w sobotę. juz sobie wyobrażam to szaleństwo z czterema maluszkami, bo wziełabym jeszcze siostrzenicę :-) bibka na 102
styna to współczuje, swoja drogą masz nosa całuski dla chorutki
buziaki dla okrągłomiesięcznego Tymka żelki
moja Lenonka już śpi słodziutko, ale liczę się z wieloma pobudkami, zawsze tak jest po szalonym dniu ta moja psiapsióla, która u mnie była, ma siostrę z dwoma córeczkami, jedna ma 3 latka, a druga 8 miesięcy. może spotkamy sie w sobotę. juz sobie wyobrażam to szaleństwo z czterema maluszkami, bo wziełabym jeszcze siostrzenicę :-) bibka na 102
Ostatnia edycja:
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Aina- tak tak na drzewo i to jak najdalej ! ale nie martw się nadrobisz to na pewno , choć szkoda bardzo bo tak się cieszyłaś... :-(
Styna- masz nosa oby teraz malutka szybko pozbyła się infekcji i mam nadzieję że poznacie przyczynę
Bra- uuu Tobie fajowski wieczorek się szykuje ! super! trzymam kciuki aby doszedł do skutku i jeszcze w sobotę szykuje się armagedon - także wesoło
rzeczywiście coś Nas mało - dużo dziewczyn przestało się udzielać wcale nie wiedzieć nawet czemu ... :-(
Styna- masz nosa oby teraz malutka szybko pozbyła się infekcji i mam nadzieję że poznacie przyczynę
Bra- uuu Tobie fajowski wieczorek się szykuje ! super! trzymam kciuki aby doszedł do skutku i jeszcze w sobotę szykuje się armagedon - także wesoło
rzeczywiście coś Nas mało - dużo dziewczyn przestało się udzielać wcale nie wiedzieć nawet czemu ... :-(
Paulinka pewnie czeka Cię dętysta
Bra ale fajnie bo spotkacie się raz jeszcze, i znowu tańce coś się rozbestwiłaś kochnieńka, Z tyloma dzieciakami bibka na 102 i łeb kwadratowy
Styna o to miałaś nosa, dosłownie, mam nadzieję że pozbiędziecie się infekcji raz dwa:***
Aina o już ja bym go posłała na iglaste w samych majciochach
A ja sobie właśnie uświadomiłam że tej zimy i jesieni nie byłam ani raz chora ale fajnie:-)
Bra ale fajnie bo spotkacie się raz jeszcze, i znowu tańce coś się rozbestwiłaś kochnieńka, Z tyloma dzieciakami bibka na 102 i łeb kwadratowy
Styna o to miałaś nosa, dosłownie, mam nadzieję że pozbiędziecie się infekcji raz dwa:***
Aina o już ja bym go posłała na iglaste w samych majciochach
A ja sobie właśnie uświadomiłam że tej zimy i jesieni nie byłam ani raz chora ale fajnie:-)
aina110
Fanka BB :)
Kurcze wydawalo mi się,że w W11 widziałam zdjęcie Don Kichotowego Franka
A niech spada... najchętniej dziś bym go nakopała, Jaśka uśpiłam "chata wolna" ale foch!
Agacio tak mu powiem, niech idzie na iglaste. Dobrze,że bez choroby sie obyło
Bra:* zazdroszczę takiej bibki!
A niech spada... najchętniej dziś bym go nakopała, Jaśka uśpiłam "chata wolna" ale foch!
Agacio tak mu powiem, niech idzie na iglaste. Dobrze,że bez choroby sie obyło
Bra:* zazdroszczę takiej bibki!
reklama