reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
normaklnie nadrabioam i nadrabiam.. maj chyba jutro nadrobię bo dzisiaj już nie mam siły patrzeć w kompa
ale ciesze się ze już z wami jestem :-)
ale ciesze się ze już z wami jestem :-)
gag
Fanka BB :)
hej! poczytałam ale nie odpiszę wszystkim, bo padam na pysk - tak mnie wykończyła bibka u Prezesa ;-)
Teściowa do nas przyjechała, więc mogę nie miec czasu wpaśc do Was w łikend.
Poza tym jestem przeokropnie wściekła -byłam dziś w przychodni, żeby pokazac pupę małego i nawiedzona lekarka (przez niektórych określana jako szamanka) powiedziała,że to alergia na mleko - no i wiecie co to oznacza.
maaaasakra! oczywiście skonsultuję to z innym lekarzem w przyszłym tyg.
widze, że Kamcia wróciła - cieszymy sie, że już jestes podłączona ;-)
basiekk- ja też mam zastój, ale w prawej piersi. :-(
Też chętnie skorzystam z rad dotyczących odstawienia dziecia od cyca
jolek-gratki wygranej w totka :-)
ania-niedługo się ze wszystkim ogarniesz i bedziesz miała więcej czasu żeby tu wpadac :-)
Teściowa do nas przyjechała, więc mogę nie miec czasu wpaśc do Was w łikend.
Poza tym jestem przeokropnie wściekła -byłam dziś w przychodni, żeby pokazac pupę małego i nawiedzona lekarka (przez niektórych określana jako szamanka) powiedziała,że to alergia na mleko - no i wiecie co to oznacza.
maaaasakra! oczywiście skonsultuję to z innym lekarzem w przyszłym tyg.
widze, że Kamcia wróciła - cieszymy sie, że już jestes podłączona ;-)
basiekk- ja też mam zastój, ale w prawej piersi. :-(
Też chętnie skorzystam z rad dotyczących odstawienia dziecia od cyca
jolek-gratki wygranej w totka :-)
ania-niedługo się ze wszystkim ogarniesz i bedziesz miała więcej czasu żeby tu wpadac :-)
Hej hej
Jest tu kto jeszcze??
Pogoda do d....y u nas.
Jolek - no wez nie prasuj, cos Ty... olej to! ja olewam
Majowa M. - ales pojadla!! Ja objadlam sie pasta rybna na kolacje i tez czuje sie tak sobie - a do tego ...obowiazkowo jak co wieczor bawarka :]
Basiekk - ja tez problemu nie mialam.. ale Lepi dobrze radzi! Mam nadzieje, ze szybko Ci to pusci :*
No wlasnie o odstawianiu.. nie wiem jak to u nas i czy kiedykolwiek nastapi... ? ....
Bra - jej pewnie juz spisz, umeczona... biedny Lenonek.. Buziaczki dla niej! :*
Pola tez dzis marudzaca - i to z jedna drzemka wiec trudno o odpoczynek. nie wiadomo co gorsze... Dalam jej nawet 2 razy syropek przeciwbolowy bo placz byl okropny - 10, 15 minut i faktycznie przeszlo - te okropne zębiska ...
Kamcia - nareszcie net! Yuuuupppiiiii!
Gag - eeeeeeee.. musisz koniecznie z innym skonsultowac to. A to ta Wasza doktorka do ktorej z Jaipur chodzicie to wymyslila tak?? Pupalek nic sie nie poprawil? PS - powielam pytanko Jolek - jak tam laptopik naprawiony - odebraliscie dzisiaj od Prezesa?? ))
My po wizycie bylo calkiem w porzo
Jest tu kto jeszcze??
Pogoda do d....y u nas.
Jolek - no wez nie prasuj, cos Ty... olej to! ja olewam
Majowa M. - ales pojadla!! Ja objadlam sie pasta rybna na kolacje i tez czuje sie tak sobie - a do tego ...obowiazkowo jak co wieczor bawarka :]
Basiekk - ja tez problemu nie mialam.. ale Lepi dobrze radzi! Mam nadzieje, ze szybko Ci to pusci :*
No wlasnie o odstawianiu.. nie wiem jak to u nas i czy kiedykolwiek nastapi... ? ....
Bra - jej pewnie juz spisz, umeczona... biedny Lenonek.. Buziaczki dla niej! :*
Pola tez dzis marudzaca - i to z jedna drzemka wiec trudno o odpoczynek. nie wiadomo co gorsze... Dalam jej nawet 2 razy syropek przeciwbolowy bo placz byl okropny - 10, 15 minut i faktycznie przeszlo - te okropne zębiska ...
Kamcia - nareszcie net! Yuuuupppiiiii!
Gag - eeeeeeee.. musisz koniecznie z innym skonsultowac to. A to ta Wasza doktorka do ktorej z Jaipur chodzicie to wymyslila tak?? Pupalek nic sie nie poprawil? PS - powielam pytanko Jolek - jak tam laptopik naprawiony - odebraliscie dzisiaj od Prezesa?? ))
My po wizycie bylo calkiem w porzo
Ostatnia edycja:
Gag no i znowu goście Hmm bibka u prezesa, a gdzie fotki?????? A jak tam komp, naprawiony???
Masz racje skonsultuj te krostki z innym lekarzem.
M właśnie psa wykąpał...Już się boję tego ogromu kłaków przez najbliższe dni na podłodze.Odkurzacza chyba chować nie będę :/
Gag całe 24zł wygrałam Do tego przyszła kasiora z US (Basiekkk jeszcze raz dziękować) normalnie bogata jestem
Maja nie prasowałam.Jutro to zrobię.M ma kolejny dzień wolny więc przypilnuje młodego a ja pomacham łapkami z żelazkiem
Byliście u dermatologa??
Padam na pyszczek więc zbieram się myć i spać.
Masz racje skonsultuj te krostki z innym lekarzem.
M właśnie psa wykąpał...Już się boję tego ogromu kłaków przez najbliższe dni na podłodze.Odkurzacza chyba chować nie będę :/
Gag całe 24zł wygrałam Do tego przyszła kasiora z US (Basiekkk jeszcze raz dziękować) normalnie bogata jestem
Maja nie prasowałam.Jutro to zrobię.M ma kolejny dzień wolny więc przypilnuje młodego a ja pomacham łapkami z żelazkiem
Byliście u dermatologa??
Padam na pyszczek więc zbieram się myć i spać.
mojeszczescia
Dobranoc !!!!!!!!!!
Kamcia Witaj
Lepi ja odstawiłam mała z dnia na dzień od piersi (pierwszy tydzień jeszcze jej ściągałam i dawałam z butelki swoje), na wytracenie laktacji faktycznie pomaga picie szałwii, ja nie piłam (nie było potrzeby) jedynie jak mi się piersi robiły pełne to odrobinę ściągałam, ale to dokładnie kilka razy. Jeszcze z dwa miesiące po odstawieniu jak nacisnęłam to kropelki się pojawiały ale już znikło całkiem.
Bra witaj w klubie u mnie to samo wycie i jojczenie cały dzień o 17 nie wytrzymałam i dałam jej nurofen, i teraz ładnie śpi. A ty dajesz coś Lence?? U nas te ząbki już ładnie widać a kurcze przebić się nie chcą. Na łapanie siusków używałam woreczków kupionych w aptece ale mała wtedy jeszcze mało ruchliwa była nie wiem jak by to teraz zadziałało.
Jolek ja ostatnio sie zmobilizowałam jak małej ostatnie body ubrałam.
Lepi ja odstawiłam mała z dnia na dzień od piersi (pierwszy tydzień jeszcze jej ściągałam i dawałam z butelki swoje), na wytracenie laktacji faktycznie pomaga picie szałwii, ja nie piłam (nie było potrzeby) jedynie jak mi się piersi robiły pełne to odrobinę ściągałam, ale to dokładnie kilka razy. Jeszcze z dwa miesiące po odstawieniu jak nacisnęłam to kropelki się pojawiały ale już znikło całkiem.
Bra witaj w klubie u mnie to samo wycie i jojczenie cały dzień o 17 nie wytrzymałam i dałam jej nurofen, i teraz ładnie śpi. A ty dajesz coś Lence?? U nas te ząbki już ładnie widać a kurcze przebić się nie chcą. Na łapanie siusków używałam woreczków kupionych w aptece ale mała wtedy jeszcze mało ruchliwa była nie wiem jak by to teraz zadziałało.
Jolek ja ostatnio sie zmobilizowałam jak małej ostatnie body ubrałam.
reklama
aina110
witam się deszczowo niestety.
pogoda... pod psem! Moi chłopcy jeszcze śpią mnie obudził głód i czym prędzej do lodówki
Kamcia super,że już Jesteś:-)
Jaipur dobra bibka, nie jest zła
Bra jak nocka minęła, Lenonek mniej marudny?? Ucałuj królewnę.
Lepi zazdroszczę wyjścia na kawkę, chyba sama swojego wyciągnę!
Gag masz rację trzeba skonsultować to z innym doktorkiem:-)
Bassiek mi też się przydadzą rady dotyczące oddcycowania, chociaz będzie chyba okropnie ciężko, bo Jaś jest uzależniony i ten Jego błędny wzrok kiedy cyc w buzi! Boję się co to będzie.
Majuś jak wizyta u dermatologa coś wiadomo???:*
jestem niewyspana dziś, 8 razy się zbudził, tak jak pisałam odstawianie od cyca chyba będzie okropne...jeszcze ta pogoda, a miałam takie spacerowe plany. juz za dwa tyg. będę u mamy)
pogoda... pod psem! Moi chłopcy jeszcze śpią mnie obudził głód i czym prędzej do lodówki
Kamcia super,że już Jesteś:-)
Jaipur dobra bibka, nie jest zła
Bra jak nocka minęła, Lenonek mniej marudny?? Ucałuj królewnę.
Lepi zazdroszczę wyjścia na kawkę, chyba sama swojego wyciągnę!
Gag masz rację trzeba skonsultować to z innym doktorkiem:-)
Bassiek mi też się przydadzą rady dotyczące oddcycowania, chociaz będzie chyba okropnie ciężko, bo Jaś jest uzależniony i ten Jego błędny wzrok kiedy cyc w buzi! Boję się co to będzie.
Majuś jak wizyta u dermatologa coś wiadomo???:*
jestem niewyspana dziś, 8 razy się zbudził, tak jak pisałam odstawianie od cyca chyba będzie okropne...jeszcze ta pogoda, a miałam takie spacerowe plany. juz za dwa tyg. będę u mamy)