reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

hej hoł ,

M wrócił ,dobrze bo odpocznę troszku ale z drugiej strony... eh...
mała przyliczyła juz dziś 5 drzemek :szok: i znowu ziewa, marudna jest baaaaardzo, biedną coś męczy, mam nadzieję, że to faktycznie ząbki a nie coś innego. siuśki zaniesiemy jutro do badania, także z M nie będzie problemu by je zebrać. trochę porozśmieszamy, pogilgamy, damy pić i polecą :tak:

hope jak zwykle ostatnio rozmowna :-p
aniu super, że dajesz radę
aina wypiłabym z tobą tą kawke, tyle, że inkę bo ja nawet w dzień takie ostre trunki piję :-)
żeberka uwielbiam i bardzo dawno nie jadłam, ... i długo jeszcze nie zjem :sorry2:
jolek oby było więcej pracy w najbliższym czasie, bo sie wykończysz ;-)
lepi o co chodzi z tym kotem :-D

reklama
Bra Franek dzisiaj miał 4 drzemki i co chwila się wybudzał, popłakiwał :-( może kolejny ząb? Teraz wariuje z tatą w łóżeczku zamiast spać:confused::sorry2:
Kamcia no w końcu:-)
Ania cieszę się że w miarę czas w pracy leci, ale zaglądaj do nas:tak:

Idę na Filipciowy wątek...

kamcia witaj po przerwie :)
agacio moja skończyła na 5 drzemkach i już śpi. jestem wykończona, wyć mi się chce ;((( biedactwo płacze tak żałośnie, a nawet nie ma jak pomóc ;(((
dobrze, że Franek na koniec dnia ma dobry humorek, a jak sie powygooopia to może i spać będzie dobrze :)

Bra współczuję:-( coś jej dolega tylko co pewnie ząbek, mam nadzieję, że nie choróbsko:no: A może brzuś ją boli? daj jej może do picia jakąś miętę może albo rumianek?

Bra oby Lenusia szybko wyzdrowiala.

Moj maly daj z rozwolnieniem ale na szczescie dzis nie wymiotowal.
Uciekam posiedziec troche z M bo juz ma focha ze w ogole nie mozna ze mna pogadac jak ma chwile :baffled:

hej laseczki,
my znów po bibce:-p:-p tym razem u Prezesa:blink:
bra u nas tez nocki średnie, pewnie jakiś zębol się kluje. U nas pamiętam po 1 ząbku zaraz przyszedł następny, więc może to to. A na łapanie siuśków to niezawodne jest puszczenie osobnika z gołym dołem na chatę.Dzisiaj Prezes na imprezie napompował na dywan, trochę obciach, no ale tyle wypił to nic dziwnego:blink::-D
poza tym nie mieliśmy neta, bo była przerwa w dostawie prądu od 8 do16 no i dopiero teraz nieco nadrabiam

reklama
witanko :-)
Klusek śpi, wyspacerowałam ją dzisiaj po robocie.
Jaipur super, że bibka udana, mam nadzieję, że ta trudna wczorajsza rozprawa też:tak:
Bra fajno,że już M. w domu, biedna Lenusia, cmoki dla niej:)
Kamcia dobrze, że jesteś

Do góry