reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam sie :*
Zyje.
Ale co to za zycie... :-D

Styna - dzieki za wiesci od B.
Kiedy Ty kochana wyzdrowiejesz?? Zdrowka! Idz juz spac kochana - sen to zdrowie. :))

Bra - Jak Lenonek?? Moze ta temperaturka jednak od zebow? skoro nadal nie ma wysypki. hm... no z tymi siuskami to faktycznie.. eeeee cala noc trzymac to nie...

Dolaczam do czekoholikow :tak: ale to chyba juz wiecie.. :p

A! co wy z tym zdjeciem Jolkowym - bo ja tam nie widze zadnego bloku, apartamentowca... :confused::eek:

Agacio
- gratuluje zabka!!! Jeee je je ale ZEN :szok:;-)
Lepi - u Was tez juz nowe chyba sie pojawily prawda?? Jak nie bylo to nie bylo, a teraz ekspresem. :)
Aina - :***, oby Jaskowi szybko poszlo!!!

Myslalam, ze Poli tez sie pojawią u góry, pisalam ostatnio na 'snie' - bo byl niezly hardcor przez 3 dni, ale to chyba przez nerwowa atmosfere w domu.. biedna mała.. :( Choc w nocy nadal dosyc czesto jak na nia sie budzi i cycka. Poza tym mamy juz 5 dzien bez drzemki popoludniowej..
Edit: Wlasnie u niej bylam, 2 raz od zasniecia..
I zapomnialam co mialam pisac :/

reklama
Maja bo zdjęcie wieżowca jest tu na maju , musisz się cofnąć nie wiem jakieś trzy strony
Super,że już jesteś- TĘSKNIŁYŚMY!!!

Madzik pisałaś pisałaś. CO ja Ci mogę poradzić hmmmmmmmmm.............wstawaj o 8mej :-p:-p

Styna spokojnej nocki CI życzę.Angina to paskudztwo!

Ania hop hop gdzie jesteś?????Jak Ci tam pierwsze dni w pracy mijają???

Ostatnia edycja:
Majusia no co Ty. Na stronie 2574 wstawiłam fotkę.Widać morze, niebo a po lewej stronie wśród budynków widać wysoką wieże (budynek, blok,dom- jak zwał tak zwał:p)

Zapomniałam wcześniej dodać ,że mnie się z Igim zasnęło i niedawno M mnie obudził. Idę się myć i brykam dalej spać.

Hejo lachony;-) Dziś miałam taką nockę, że w ogóle szkoda gadać. Chyba sobie zaraz zapałki pod powieki podłożę.
Poza tym cały czas myślę o Fifciu, nie potrafię zająć myśli niczym innym.
Dobrego dnia wszystkim.

u nas też nie-spanko, do tego młody wstał o 6.
A ja mam dzisiaj ciężką rozprawę, do tego denerwuję się o Fifcia, kawy juz mi dzisiaj nie trzeba:baffled:

Witam#

Oskar zno chory, tym razem to grypa zaladkowa :-(, nie mam juz sily co chwile cos.
Wczoraj skonczylo sie pogotowiem (w samej poczekalni spedzilismy prawie 4 godziny :baffled:). Wymiotowal strasznie pod koniec juz sama krwia bo nie mial czym biedaczek.
Teraz drzema po ciezkiej nocy.

Postaram sie wpsc pozniej i nadrobic.

Madzik pożycz zapałki :-D
Stynka dziękujemy za wieści od Bubbles
Majuś jak dobrze, że jesteś. Poprawiło się troszku u Was??
Jaipurek ja za Tobą też tęsknie jak Cię mało, ale Ciebie w razie W mogę na gadulcu ścignąć:tak:;-) Kciuki za rozprawę.
Gagacia gratuluję ząbka Frankowi:tak:
Karolka zdrówka dla Oskarka
Ja też nie mogę się skupić na robocie, cały czas o Filipku naszym.
Kobietki w dniu naszego święta życzę Wam mnóstwa uśmiechu, pamiętajcie - jesteście extra babki:tak: i mega seksowne laski :-)

Cześć:-)

moje myśli dzisiaj skierowane są wiadomo gdzie..................... u nas piękne słońce musi się udać!

reklama
Witam wszystkie mamusie!!! Wraca majówka marnotrawna ;) Pamiętacie mnie????? ;) Nie wiem czy uda mi się wdrożyć, ale będę się starać. Buziaki dla mam i wszystkich skarbeczków aha i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET :*

Do góry