reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

jolek a wiesz,że niedługo wpadniemy do Gd?:rofl2: tzn jakoś na wiosnę.To miasto rodzinne mojego małża.
W tym seatowers nocleg jest w cenie hotelu takiego ***, ok300/noc(za kawalerkę), a strasznych wypasów nie ma.Zwykły apartamentowiec.Widok za to super, ale nie z każdej strony:-p

poza tym siedzę dzisiaj w robocie, robota to głupota.. no w tego totka trzeba zagrać bo ile można tak...

a za mną to nikt nie tęskni:huh:? :rofl2:

zdrówka dla chorujących, buziak dla Lenonka

Ostatnia edycja:
reklama
Jaipur rozumiem że wieżowiec masz zwiedzony:) Widok z góry od strony morza pewnie zarąbisty ale Ci co nisko mieszkają co widzą- syf i nieciekawą dzielnicę. Budynek ogólnie z wierzchu wydaje się strasznie zimny. Przechodzimy koło niego codziennie z Igorem i mamy bekę jak gapie się jarają widokami.
He he widzisz świat jest mały... Jak coś to zapraszam na jakiś spacer i kawkę :)

Alex
u mnie w ZUSie była gadka że do 10 dni wystawiają pismo, a dolicz do tego wysłanie no i ruchy poczty!!! Ogólnie to babka jęczała 10dni, ja zadzwoniłam po 7miu i co...pismo było wystawione dzień po złożeniu wniosku i tak sobie leżało czekało na mnie!!!!!!!!!!!!!

Bra
czekamy na wysypkę :)

Aina
witam w klubie marudek:)

Młody sobie śpiocha. Ja mam od zarąbania sprzątania bo ostatnio tak po łepkach sprzątam,ale co tam jeszcze jeden dzień kurze na mnie poczekają:-D

jolek ja też niedaleko. trójmiasto też kocham. ale gdynia zawsze na samym końcu u nas jest w planach. najcześciej sopot, gdańsk. a wieżowiec robi na mnie średnie wrażenie. kupe kasy wrzucili i tyle.

japiur ja tęsknie:rofl2::tak:
Jolek my od października będziemy już mieszkać w Toruniu więc wtedy na pewno Cię odwiedzę:tak:
i tez stwierdzam,że kurze poczekają, poćwiczyłam chwilę i zadyszki złapałam:-p a teraz wpierdzielam czekoladę z migdałami:-D

Witam i spadam do łóżka chora jestem P miał wolne bo musial z autem pozałatwiać więc teraz przejął małą a ja idę się kurować aby jutro móc się małą zająć.

prawie ukradli mojemu tacie samochód :no::no: prawie bo cała stacyjka uszkodzona więc coś poszło nie tak albo ktoś ich wystraszył bo nic innego nie zginęło, ani radio nic. :wściekła/y: szok. dobrze, że samochód jest.

reklama
Do góry