reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

styna zdrowiej szybciutko
paulina a to szczęście w nieszczęściu. nieroby zamiast wziąć sie do roboty to kradną.
matusia ja za to piszę i mi sie kasuje, jak mnie to wkurzaaaaaa
jolek, jaipur, jak dla mnie sea towers było by ok gdyby nie miejsce w którym jest wybudowane, bleee jakieś szare sie wydaje.

reklama
jejku jak tu człowiek ma się kurować jak dwoje dzieci ma:wściekła/y: P pilnuje małej i ogląda TV w pewnym momencie pytam gdzie mała no gdzieś tu była.............. 2 minuty temu za chwilę widzę za kanapą moja dracena zaczyna tańczyć. Okazało się że mała pod stołem przeszła przecisnęła się między kanapą a fotelem i zaczynała szarpać kwiatka a P nawet nie zauważył że zninkęła:wściekła/y:

Się witam bo byłam ale nie pisałam:-)

Żelka jeszcze raz tulę mocno:***
Styna a to się babcia z "baby" ucieszyła urocze,:tak: dla Ciebie zdrówka:***
Alex normalne... nikt się w urzędach nie śpieszy jak śpieszno petentowi,:crazy: dzwoń i ponaglaj jasne!
Bra pewnie lada moment będziesz miała biedroneczkę w domu najsłodszą zresztą;-)
Aina ja w miusic chalange jestem cinka więc napewno Cię nie pokonam;-), oby Jonemu ząbek szybko wyszedł
Jaipurko jak tu nie tęsknić za takim świrem jak Ty:rofl2:
Joluś przybij piątaka kurz łopatą u mnie można wyrzucać:zawstydzona/y::-D
Paulina całe szczęście prawie koszt naprawy stacyjki pikuś w porównaniu do wartości samochodu:no:
Matusia a to was wygonili na szkolenie:sorry:

Muszę się podzielić nowiną a mianowicie mamy........... ZĘBA:szok::szok::szok: pojęcia nie mam kiedy wyszedł dzisiaj zaglądam a tam na wierzchu piękna biała kreseczka:tak: Czyli ząbkowanie wiadomo jakie medytacja-704-OBRAZKY.PL.jpg absolutnie całkowicie ZEN:rofl2::rofl2::rofl2:

Styna wyłącz TV niech się P zajmie małą a Ty się kuruj kobito.

Bra ponoć magazyny koło sea tower mają być wyburzone i tam ma powstać całe miasteczko takich wieżowców,ale kiedy to będzie nie wiadomo!

Agacio no to gratuluję ZEN zęba:):) Ja muszę Igiemu paszczę obejrzeć bo dziś jest o dziwo spokojny czyli albo się ząb przebił albo chwilowo dał se na luz.

Paulina szczęście w nieszczęściu.Ważne że auto jednak nie zostało ukradzione!

Ostatnia edycja:
bra oj tam oj tam, nam się podobało,właśnie ze względu na kontrast.I jedliśmy dobrą rybkę niedaleko:-p Coś jak pałac kultury w w-wie:laugh2:
styna pogoń tego lenia...:sorry:

gagacio ZEN zęby to jest to;-)

jaipur ty mieszkasz w lesie, to możesz sobie jeździc na takie kontrasty :-D ja wręcz odwrotnie
agacio narazie cisza z krosteczkami, do tego wyszły bardzo liczne bakterie w moczu :-( coprawda wynik jest przekłamany, bo my gooopki zebraliśmy mocz wieczorem, a dopiero rano zawieźliśmy do badania ale tak czy siak bakterie są i byc może to od nich ta gorączka. nie wiem... jutro upolujemy siuśki raz jeszcze i raz jeszcze zawieziemy do badania. moja kruszynka :-(

Bra, trzymam kciuki, żeby powtórne badanie wyszło ok. Szkoda Lenonka naszego, namęczy się biedactwo. Faktycznie, na posiew trzeba jak najszybciej próbkę do badania oddać, z tego co pamiętam chyba max. 2 godziny.

Witam się wieczornie. Dziecko me od godziny smacznie chrapie, małża w chałupie nie ma, poczytam co u Was i idę spać. Czy ja już mówiłam, że wstawanie o 5 rano mnie wykończy?:rofl2::-D Na pewno mówiłam:-D;-)

oki zajrzałam na Filipkowy i mogę chorować dalej dziecko śpi małż ogląda mecz a ja w łóżeczku zamierzam zaraz isć spać.
Bra biedny Lenonek zdrówka życzę i ucałuj ją od Nadii odemnie lepiej nie bo bakterie mogą przez internet przechodzić (takich testów chyba nie robili:confused:) więc nie chcę jej anginą zarazić.

Dobra lecę spać bo mi gorączka na mózg pada.

reklama
Do góry