reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

no właśnie, kochane zapomniałam.

Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta! cieszmy się,że jestesmy takie wspaniałe i za***, bez nas facet nigdy nie zlazł by z drzewa:tak:

reklama
Witam Was wszystkie i najlepsze życzonka składam!!:-D

sroczka - pamiętam Cię -kojarzę po avatarze i miejscu zamieszkania;-)

agacio - gratuluję ząbka! A co do urzędów, to hmm nie wszędzie tak jest - u nas dba się o petentów:-), czasem nawet pędem decyzje od ręki piszemy, jak jest taka potrzeba.

bra - tak sobie wczoraj pomyślałam jak pisałaś o łapaniu moczu przed kąpielą i że zawieźliście rano, ale nie chciałam się wymądrzać:sorry2:. Zdrówka dla Lenonka!

maju - 3 zęby wyszły niemal niezauważalnie - tylko było ileś wybudzeń w nocy, ale bez płaczu. Jak nie było zębów, to nie było, a w tym miesiącu mamy 4 :-D

styna - zdrówka!
karolka - krwią??:szok:

Dobra, zabieram się do pracy. Dobrego dnia bbabki!

Dziewczyny błagam i przepraszam za głupote.. zrobiłam sobie nowy suwaczek i nie pamietam jak go umieścić i przy okazji usunąć ten pliiiissss pomóżcie

Witam szybciutko bo mała demolkę sieje w sypialni. Ja wczoraj się nafaszerowałam prochami wziełam dawkę uderzeniową antybiotyku bo gardło miałam tak spuchnięte że nawet szyją ruszyć nie umiałam i dzisiaj już o niebo lepiej czuję sie dalej zmęczona ale mówię i przełykam. Niestety Nadii widzę że się pogarsza ten paskudny kaszel od 3:30 leżałam z nią i oklepywałam jej plecki tak ją kaszel męczył o dziwo się nie wybudziła przez to no i jeszcze katarek się zaczyna podejrzewam że to przez te zeby które ładnie widać a wciąż siedzą w środku. No ale widzę że energię ma więc to raczej nic poważnego sypialni już poznać nie idzie:dry:
Karolka ​jejku współczuję zdrówka życzę my niedawno przeszliśmy grypę żołądkową i wiem że dla takiego malca co nic nie rozumie to jest straszne.

wszystkiego naj kochane kobietki w dniu naszego święta!:tak:
Myślami jestem z Hipciem naszym...

Agacio gratuluje Franusiowi ząbka:)
Bra jak dziś Lenka?
Majeczko wreszcie kochana;*!
Karolka dużo, dużo zdrówka dla Oskarka:tak:
Styna dla Ciebie duzo zdrówka:)

przypomniałam sobie, że Kamcia opisywała to w regolaminie i poradziłam sobie. och ja głupia ;)
;-)
Dzisiaj dzień kobiet więc cycki w górę i odrzuć z twarzy gradową chmurę!!! Niech żyje cellulit i kurze łapki bo i tak jesteśmy fajowe babki! :D

Ostatnia edycja:
hej kochane

dzisiejszy dzień pod znakiem naszego dzielnego Filipka, wierzę że będzie dobrze!

u nas radość i fanfary bo jest wysypka :-D także 3dniówke mamy zaliczoną. tylko niech wroci apetyt. agacio u was kiedy powrócił? narazie więcej nie napiszę, bo mała marudna i gdzies mi uciekła:-)

reklama
Do góry