reklama
lepidoptera
Fanka BB :)
Witam Was wszystkie i najlepsze życzonka składam!!
sroczka - pamiętam Cię -kojarzę po avatarze i miejscu zamieszkania;-)
agacio - gratuluję ząbka! A co do urzędów, to hmm nie wszędzie tak jest - u nas dba się o petentów:-), czasem nawet pędem decyzje od ręki piszemy, jak jest taka potrzeba.
bra - tak sobie wczoraj pomyślałam jak pisałaś o łapaniu moczu przed kąpielą i że zawieźliście rano, ale nie chciałam się wymądrzać. Zdrówka dla Lenonka!
maju - 3 zęby wyszły niemal niezauważalnie - tylko było ileś wybudzeń w nocy, ale bez płaczu. Jak nie było zębów, to nie było, a w tym miesiącu mamy 4
styna - zdrówka!
karolka - krwią??
Dobra, zabieram się do pracy. Dobrego dnia bbabki!
sroczka - pamiętam Cię -kojarzę po avatarze i miejscu zamieszkania;-)
agacio - gratuluję ząbka! A co do urzędów, to hmm nie wszędzie tak jest - u nas dba się o petentów:-), czasem nawet pędem decyzje od ręki piszemy, jak jest taka potrzeba.
bra - tak sobie wczoraj pomyślałam jak pisałaś o łapaniu moczu przed kąpielą i że zawieźliście rano, ale nie chciałam się wymądrzać. Zdrówka dla Lenonka!
maju - 3 zęby wyszły niemal niezauważalnie - tylko było ileś wybudzeń w nocy, ale bez płaczu. Jak nie było zębów, to nie było, a w tym miesiącu mamy 4
styna - zdrówka!
karolka - krwią??
Dobra, zabieram się do pracy. Dobrego dnia bbabki!
sroczka24
Zaangażowana w BB
Dziewczyny błagam i przepraszam za głupote.. zrobiłam sobie nowy suwaczek i nie pamietam jak go umieścić i przy okazji usunąć ten pliiiissss pomóżcie
Witam szybciutko bo mała demolkę sieje w sypialni. Ja wczoraj się nafaszerowałam prochami wziełam dawkę uderzeniową antybiotyku bo gardło miałam tak spuchnięte że nawet szyją ruszyć nie umiałam i dzisiaj już o niebo lepiej czuję sie dalej zmęczona ale mówię i przełykam. Niestety Nadii widzę że się pogarsza ten paskudny kaszel od 3:30 leżałam z nią i oklepywałam jej plecki tak ją kaszel męczył o dziwo się nie wybudziła przez to no i jeszcze katarek się zaczyna podejrzewam że to przez te zeby które ładnie widać a wciąż siedzą w środku. No ale widzę że energię ma więc to raczej nic poważnego sypialni już poznać nie idzie
Karolka jejku współczuję zdrówka życzę my niedawno przeszliśmy grypę żołądkową i wiem że dla takiego malca co nic nie rozumie to jest straszne.
Karolka jejku współczuję zdrówka życzę my niedawno przeszliśmy grypę żołądkową i wiem że dla takiego malca co nic nie rozumie to jest straszne.
aina110
wszystkiego naj kochane kobietki w dniu naszego święta!
Myślami jestem z Hipciem naszym...
Agacio gratuluje Franusiowi ząbka
Bra jak dziś Lenka?
Majeczko wreszcie kochana;*!
Karolka dużo, dużo zdrówka dla Oskarka
Styna dla Ciebie duzo zdrówka
Myślami jestem z Hipciem naszym...
Agacio gratuluje Franusiowi ząbka
Bra jak dziś Lenka?
Majeczko wreszcie kochana;*!
Karolka dużo, dużo zdrówka dla Oskarka
Styna dla Ciebie duzo zdrówka
sroczka24
Zaangażowana w BB
przypomniałam sobie, że Kamcia opisywała to w regolaminie i poradziłam sobie. och ja głupia
;-)
;-)
Dzisiaj dzień kobiet więc cycki w górę i odrzuć z twarzy gradową chmurę!!! Niech żyje cellulit i kurze łapki bo i tak jesteśmy fajowe babki!
Ostatnia edycja:
bra00721
hej kochane
dzisiejszy dzień pod znakiem naszego dzielnego Filipka, wierzę że będzie dobrze!
u nas radość i fanfary bo jest wysypka także 3dniówke mamy zaliczoną. tylko niech wroci apetyt. agacio u was kiedy powrócił? narazie więcej nie napiszę, bo mała marudna i gdzies mi uciekła:-)
dzisiejszy dzień pod znakiem naszego dzielnego Filipka, wierzę że będzie dobrze!
u nas radość i fanfary bo jest wysypka także 3dniówke mamy zaliczoną. tylko niech wroci apetyt. agacio u was kiedy powrócił? narazie więcej nie napiszę, bo mała marudna i gdzies mi uciekła:-)
reklama
P
paulina007
Gość
ja też jestem myślami o Filipku.
dostałam dziś piękną różę od klienta :-):-) mina bezcenna męża
dostałam dziś piękną różę od klienta :-):-) mina bezcenna męża