reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Majeczko tulę Cię bardzo mocno* masz ciasteczko

Witam się wieczornie
Ja też dzisiaj z Kluskiem długo spacerowałam. Piękne słońce było, tylko wiatr. I sprzątała jak zwykle, ehh szkoda, ze domy się same sprzątać nie chcą:rofl2:.

reklama
Witam:)

Jaipur słoneczko to ja mam ale i tak jest zimno.
Ale na basen chętnie się z Wami zabierzemy :tak:

cześć moje drogie, witam po zarwanej nocce :-D
wybralysmy się wczoraj z psiapsiółą do kina na "i że cię nie opuszczę" ( super!!!!!) , potem poszłysmy jeszcze na imprezkę. wytańczylysmy się, inki nie było, więc nie mam kaca :-D teraz jesteśmy z Lenoną same w domku, M na zajęciach, trza się zebrac, umalować i na spacerek wyszykować :-D

Majusia,Alex i wszystkie inne z dziwnymi facetami... na drzewo z nimi !!!!!!!!!!!!

udanej niedzieli śliczne!

Hejka:-)

Jaipur haha powinnaś się cieszyć;-)
Sylwia zdrówka:**
Majunia bidoku tulę:***
Bra jak tak wygląda fochnight.... to ja się mogę fochać co sobota;-):eek::-D zazdroszczę dancingów, sama mam od dawna ochotę, mam nadzieję że się wkrótce zrychtujemy z dziewczynkami:tak:

Myśmy już jeden spacer zaliczyli godzinkę teraz młodzian śpi, później coś zjemy i jedziemy do dziadzia (teścia)

Witam się :-)

Nie nadrabiam, zaraz się wybieramy do rodziców na obiad i ciacho, więc czasu brak, jak to w weekend.

Miłego weekendu dla wszystkich :tak:

Bry wszystkim paniom:-)
Bra zazdroszczę:-) następnym razem idę z Tobą do kina;-)
Jaipur a z Tobą na basen!:rofl2:
Alex, Majeczko ściskam z całych sił i daje kopa w dupe facetom:angry:

ja siedzę najadłam się jak świnka, prosię:eek:
Jutro rocznica ślubu cywilnego z P:sorry: będę obchodziła dwie rocznice, a co.
Chciałam coś mu sprawić tylko co:confused::-)
mam ochotę na szarlotkę, albo karpatkę upiecze ktoś?:-p

reklama
Do góry