reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

gagacio podpis pod Twoim nickiem zainspirował mnie do zadania małżowi pewnego pytania :rofl2: oczywiście odp mnie zaskoczyła:-p

byliśmy już na drugim spacerku i szykujemy się na 3:rofl2: tyle ,ze z kolegą

lepi gratki ZEN-zębowania :happy:
styna, zakupy, ja tez chce....

reklama
hej hej, pięknie u nas ale trochę wieje.

z rana po spacerku, potem spanie - ja również 2 godzinne :) i zaraz kolejny spacer. miłego dnia wszystkim

Dołączam do sfochowanych. Tak mi źle z tym fochem, ale co zrobić mus to mus. Najgorsze, że nie wiem czy stary w ogóle z tego jakieś wnioski wyciągnie. Idę obiad robić. Trzymajta się kobity;-)

dziewczyny mam tylko nadzieję że macie ważne powody fochów :-):-)

u nas wczoraj było blisko, ale jednak po co spieprzać sobie wspólny weekend na patrzeniu w dwóch różnych kierunkach.

jestem jak najbardziej za godzeniem :-)

hej nie nadrobie bo nadal nie mam neta niestety ::-(
wpadłam na chwile tylko zobaczyć jak tam z Filipkiem naszym
i tak ogólnie napisać że nie mam tego nieszczęsnego internetu :/

przy okazji napisze ze w poniedziałek przebiły EEmci 2 górnre jedynki jednoczesnie i bezboleśnie na szczęscie :-)
jestesmy już na nowym mieszkanku , wsyztsko już zrobione.. jeszcze tylko naklejki dziewczynkom musimy zamówić jakieś do pokoi i będzie wszystko skończone :-)

oglądam program o "aferze solnej" ... ja pierdzielę, nawet nie zdajemy sobie sprawy jaki syf zjadamy my i nasze dzieci... ;(((((

Gag gratki, trochę Cię nie było ale widzę,że się zawzięłaś i ponadrabiałaś zaległości.Szalona;-)

Bra a widzisz jak foch to foch :/

Jaipur niezły spacerek Junior ma :-)

Alex witamy w klubie sfochowanych :)

Matusia super że jesteś :)

Aina oooooooooooo,widzę do Ciebie wiosna przyszła:):)

Lepi gratulacje:) Szybciorem Zosi zęby idą :)

Styna mam nadzieję,że znajdziesz jednak odpowiednią nianię! &&&&&&&&

Madzik piona..mój też ostatnio wniosków nie wyciąga!

Paulina udanego spaceru :)

My już też po spacerku. Wstaliśmy dziś o 10tej ( w końcu weekend) a po 11tej już śmigaliśmy na spacer z kolegą :) Pogoda trochę lepsza niż wczoraj więc 3 godziny na dworku spędzone i już więcej nie idziemy dziś.Zahaczyliśmy o taki mały plac zabaw, bo na duży niestety się nie dopchaliśmy tyle dzieci było:/ Młody miał radochę na zjeżdżalni :) M w pracy więc spokój w chacie:) Powiedzmy,że spokój bo Igor sobie upatrzył psa do ganiania i tak śmigają po mieszkaniu :/

Ależ się dziewczny dotleniacie :-)a ja byłam chwilę tylko i później dałam siostrze 2dychy i dokończyła spacer a ja wróciłam do domu:zawstydzona/y:

Lepi gratuluję ząbka:-)
Kamcia fajnie że zajrzałaś, Emci też gratulujemy ząbków:-)
Jaipur mów tu mi zaraz jakie pytanie zadałaś mężowi bo jakoś nic mi nie przychodzi do głowy?:eek:

Zostałam ogłoszona mecenaską diety i odchudzania, a sama się nawpierdzielałam jak za przeproszeniem świnia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: muszę podwoić intensywność ćwiczeń dzisiaj:baffled:

reklama
Agacio to teraz ćwiczonka:-)
a u mnie w domu nie ma co jeść:D:D Jaś ma drugą drzemkę, wróciliśmy ze spaceru.
P nie ma, wolna chata, trzeba korzystać!!!!

Do góry