reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

witam się

agacio hihihi... ale dobre z tym kurnikiem:)
widzę że wczoraj impreza była:) ale mam ochotę na inkę już lata nie piłam, chyba sobie jutro kupię...
u nas pogoda nie za bardzo ale na szczęście nie padało i poszliśmy wkońcu prababcię odwiedzić... ale się ucieszyła:) idę do mężusia:)

reklama
Melduję się i ja:tak:
Też muszę się fochać na męża, nie chce mi się, ale nie ma, że boli jak zasłużył to ma:dry:.
Nie oglądam nic, wyprasowałam stertę prania, w międzyczasie dwa razy byłam utulać Klucha.
Agacio proszę potulnie o kopa, zgrzeszyłam dzisiaj:zawstydzona/y:, najadłam się jak głupia:zawstydzona/y:, a tyle dni trzymałam się dzielnie, o ja durna:confused2:

Hania no co gram na kurniku;-)

ooooooo Basiunia nie dobrze proszę za karę się pogimnastykować jakkolwiek zechcesz (może być w łóżku);-)ważne żeby kalorie spalić;-) i proszę mi tu zaraportować pięknie ile co Pani ćwiczyła i jak długo;-):-):-D bo jak nie to kop:-p

Agacia to ja już wolę kopa <potulnie wystawiam tyłek:-D> w łóżku gimnastyka odpada, focham się na starego, a tak na szybko innego amanta nie znajdę:-D:-D:-D

witam!I się przypominam:)ostatnio nie mam czasu tu zaglądać:(od miesiaca pracuję(co prawda na razie na umowe zlecenie)ale od czegoś trzeba zacząć:)no i brak czasu totalny:(

O nie nie nie ma lekko na glębę kochana i machamy nóżkami:tak: Ty też się fochasz co to weekend pod znakiem focha?

A co Ty też?
Ja tak i to foch pełną gębą. Bo te chłopy to czubki są:-D
Ech chyba muszę strzelić coś mocniejszego, gdzie jest Bra i jej inka:-D?

Ja nie ja się nie focham Bra właśnie pisała że musi focha włączyć jak mąż wróci skądśtam;-) także leć do niej na inkę leć:-)

reklama
Ja też się focham:p Basiekk nie widziałaś w kalendarzy" weekend z fochem ???

Film oglądałam piąte przez dziesiąte więc się nie wypowiem:/

Bea pamiętamy Cię.A gdzie rabotajesz???

Kurde ja się muszę też rozejrzeć za jakąś robótką do domu :/

Do góry