reklama
gag
Fanka BB :)
hej! bibka mnie ominęła :-((((( kiedy następna? :-)
buziaki i grabki dla wczorajszych jubilatów - Juniorka i Julka!
oraz mnóstwo całusków dla dzisiejszych pociech Ani, Milli, Wisienki i Pauli
oglądnęłam sobie mamma mia a teraz Was troszku poczytuje.
styna - hukowo z tą nianią :-(
bra - narobiłas mi ochoty na clarenę :-) kończy mi się kremik, więc moze teraz coś z clareny wypróbuję...
w ogóle to trzeba się zacząć ogarniać - w końcu za niedługo małż przybędzie :-)
buziaki i grabki dla wczorajszych jubilatów - Juniorka i Julka!
oraz mnóstwo całusków dla dzisiejszych pociech Ani, Milli, Wisienki i Pauli
oglądnęłam sobie mamma mia a teraz Was troszku poczytuje.
styna - hukowo z tą nianią :-(
bra - narobiłas mi ochoty na clarenę :-) kończy mi się kremik, więc moze teraz coś z clareny wypróbuję...
w ogóle to trzeba się zacząć ogarniać - w końcu za niedługo małż przybędzie :-)
Matusia
Po trzech dniach odzywam się i informuję, iż internet mi działa, ale wczoraj ilekroć chciałam Wam coś napisać zamykała mi się przeglądarka. Za każdym razem wchodząc na nową stronę ona się zamyka. Mój komputer chyba od nas odchodzi :-(. Przez ten czas kiedy brakowało mi necika podczytywałam Was, ale przez komórkę nie mogłam nic napisać . Ogarnę tu trochę, bo wieczorem przesadzałam kwiaty więc wszędzie ziemia i postaram się nadrobić.
bra00721
hej kochane
oj widze , że wczoraj zawiodłam, nie było mnie z inką.
takiego focha włączyłam, że nawet kompa nie otworzyłam ale dziś zamierzam to powtórzyć także możemy sie spotkać :-) tak w ogóle to zważywszy na popularnośc fochów w ostatnim czasie jak i inkowych popijawek, można by ustanowić nowy termin , np "fochnight z bb " czy cus takiego
słoneczko u nas świeci i jest piknie, wózek wystawiony, więc za jakis czas spacerek.
jolek, gdybym miała własne, a nie wspólne, a raczej służbowe auto to już wczoraj bym przyjechała do 3miasta i bysmy sie może spotkały.no ale mam focha i przecież nie poproszę M, by nas zawiózł i po nas przyjechał bo bym musiala kontynuowac konwersację, na dwóch słowach by sie nie skończyło
co jeszcze... głodna jestem, trza śniadanie zjeść póki kluska śpi, to do późniejszego
oj widze , że wczoraj zawiodłam, nie było mnie z inką.
takiego focha włączyłam, że nawet kompa nie otworzyłam ale dziś zamierzam to powtórzyć także możemy sie spotkać :-) tak w ogóle to zważywszy na popularnośc fochów w ostatnim czasie jak i inkowych popijawek, można by ustanowić nowy termin , np "fochnight z bb " czy cus takiego
słoneczko u nas świeci i jest piknie, wózek wystawiony, więc za jakis czas spacerek.
jolek, gdybym miała własne, a nie wspólne, a raczej służbowe auto to już wczoraj bym przyjechała do 3miasta i bysmy sie może spotkały.no ale mam focha i przecież nie poproszę M, by nas zawiózł i po nas przyjechał bo bym musiala kontynuowac konwersację, na dwóch słowach by sie nie skończyło
co jeszcze... głodna jestem, trza śniadanie zjeść póki kluska śpi, to do późniejszego
Alex2712
No to weekend z fochem rozpoczęty bo i ja też mam focha na M.
Bra ja się piszę na ta bibkę "fochnight z bb " i to jak najprędzej trzeba ja zorganizować
Jaipur ale Prezesik słodko sobie śpi.
Też chciałam iść teraz na spacer bo słonko super świeci ale nie chciało mi sie ubierać i pójdziemy popołudniu.
no nic to miłego weekendu.
Bra ja się piszę na ta bibkę "fochnight z bb " i to jak najprędzej trzeba ja zorganizować
Jaipur ale Prezesik słodko sobie śpi.
Też chciałam iść teraz na spacer bo słonko super świeci ale nie chciało mi sie ubierać i pójdziemy popołudniu.
no nic to miłego weekendu.
Witamy się sobotnio:-)
Fochnight się dzisiaj szykuje hmm...... cały dzień przed nami więc może i ja się załapię na focha;-)
tymczasem życzę udanej soboty i będziemy się zbierać na spacer piękne słonko tylko wiatr ale damy radę
Jaipur prezes kosteczki wygrzewa na tarasie mmmmm, tylko matka trzebabyło go do słoneczka odwrócić;-)
PS. Ale macie krzaczory pod havirą
Fochnight się dzisiaj szykuje hmm...... cały dzień przed nami więc może i ja się załapię na focha;-)
tymczasem życzę udanej soboty i będziemy się zbierać na spacer piękne słonko tylko wiatr ale damy radę
Jaipur prezes kosteczki wygrzewa na tarasie mmmmm, tylko matka trzebabyło go do słoneczka odwrócić;-)
PS. Ale macie krzaczory pod havirą
Ostatnia edycja:
aina110
Witam się pozytywnie naładowana wiosenną energią!!
całe mieszkanie sprzatam, słońce od rana, kupiłam sobie tulipany i żonkile:-) ( bo faceci o takich rzeczach nie myślą!)
P cały dzien na szkoleniu, załapie się tam na obiad (ten to ma dobrze!!!!!).
Jaś uśpiony, red hoci lecą a ja dalej sprzatam!!
Później na spacerek:-)
i wirtualnie suknie slubną wybieram z Jasia chrzestną mmsy mi wysyłają
Jaipur jak przystało na prezesa śpi słodko na słonku,połozyłabym się obok przystojniaka!
Bra może ustalimy międzynarodowy dzień "fochnight" DOBRA NAZWA!!! Genialna Jesteś:-)
wszystkim życzę dużo slońca!
edit: Matusia brakowało nam Ciebie!
Wyściskałabym Was, nie potrzeba mi faceta dziś do szczęscia nie licząc Jasia PIękny dzień!
całe mieszkanie sprzatam, słońce od rana, kupiłam sobie tulipany i żonkile:-) ( bo faceci o takich rzeczach nie myślą!)
P cały dzien na szkoleniu, załapie się tam na obiad (ten to ma dobrze!!!!!).
Jaś uśpiony, red hoci lecą a ja dalej sprzatam!!
Później na spacerek:-)
i wirtualnie suknie slubną wybieram z Jasia chrzestną mmsy mi wysyłają
Jaipur jak przystało na prezesa śpi słodko na słonku,połozyłabym się obok przystojniaka!
Bra może ustalimy międzynarodowy dzień "fochnight" DOBRA NAZWA!!! Genialna Jesteś:-)
wszystkim życzę dużo slońca!
edit: Matusia brakowało nam Ciebie!
Wyściskałabym Was, nie potrzeba mi faceta dziś do szczęscia nie licząc Jasia PIękny dzień!
lepidoptera
Witajcie,
ja tylko na sekundę, bo już wychodzimy
mamy.... 4 zęby!!! wczoraj znaleźliśmy drugą górna jedynkę, dziś w nocy też były częste pobudki, ale nic poza tym i rano patrzę, a tu 2dwie dolne jedynki. Czyli tylko pierwszy ząbek miał ciężkie "wychodzenie", reszta poza pobudkami nocnymi była ZEN
ja tylko na sekundę, bo już wychodzimy
mamy.... 4 zęby!!! wczoraj znaleźliśmy drugą górna jedynkę, dziś w nocy też były częste pobudki, ale nic poza tym i rano patrzę, a tu 2dwie dolne jedynki. Czyli tylko pierwszy ząbek miał ciężkie "wychodzenie", reszta poza pobudkami nocnymi była ZEN
reklama
Witam i ja w bardzo złym humorze. Poszukiwania childminder nie najlepsze ponieważ ja będę robiła trzy dni w tygodniu ale w każdym tygodniu inne dni a one wolą te same aby móc inne dziecko wziąść na dni kiedy Nadia będzie w domu:-(
Jaipur Nadia też śpi na spacerze w ogródku, tak mnie wymęczyła że już nie miałam siły na spacer a zresztą siły na zakupy muszę zbierać.
Lepi gratuluję ja muszę mojej szczęke sprawdzić ale nie chce mi dać palca włożyć
Matusia jak dobrze że już masz net
Jaipur Nadia też śpi na spacerze w ogródku, tak mnie wymęczyła że już nie miałam siły na spacer a zresztą siły na zakupy muszę zbierać.
Lepi gratuluję ja muszę mojej szczęke sprawdzić ale nie chce mi dać palca włożyć
Matusia jak dobrze że już masz net